29

Анонимен

преди 6 години

ДЕМОКРАЦИЯ ? ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ. АЗ СЪМ РУСОФИЛСКИ РОБ И ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ НА СПИРТ. ПАРИ ? КАЧЕСТВО НА ЖИВОТ ? ОБРАЗОВАНИЯ ? НЕ МИ ПУКА, ВАЖНО Е САМО РУСИЯ ДА Е НОМЕР 1 !!!!!!

28

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 18Ти знаеш ли какво въобще е демокрация бе, *** ? Без избор ли ти се живее? Т ЪП си на куче, приятел. Ходи в Русия, там друг избор от джудженцето путин нямаш :) Или може би предпочиташ Северна Корея ? Сешник Т ЪП

27

Анонимен

преди 6 години

Нямаме какво да ядем, книги ще купуваме.Но си имаме асфалт! Това някой дали им го е казал, а? За какво ти е книга, като си имаш магистралка? Друго си е да си джиткаш бос по пътя и да си свирукаш "Нашата полиция ни пази".

26

Анонимен

преди 6 години

Гаден превод и много првописни грешки.Цените до небето, качеството на книжното тяло-нулево.На четец или стари издания.Освен това , ако купувам всичко, което чета след две-три години в дома ми ще се задръсти с хартия.

25

1984

преди 6 години

Четете Оруел, деца, без значение от носителя.

24

турчина

преди 6 години

до 12Аз не живея в ТР мой човек. Но черпя богатство от две места: българско и турско. Какво богатство? Знанието.В турското You Tube само пишеш Sesli Kitap и ти излизат световни шедьоври като Виктор Юго примерно. Това е книга с глас. Четат я известни дубльори в Турция или личности. Все едно Слави Трифонов да ти чете Война и Мир. Има сайтове които конвертират клипа в Мп3 за секунди и 3 часа слушаш книга. И БГ варианта е доста богат.

23

Анонимен

преди 6 години

Аз ползвам няколко руски библиотеки в интернет с поне 10 милиона тома литература на 17 езика. Само в една от библиотеките има три книги, преведени от български. Нашите интернет библиотеки са малко, малки в тях има предимно американска *** булевардна литература. За 2016г. съм купил 10 хартиени книги.

22

маке

преди 6 години

харесах си една енциклопедия за лов и риболов при пенсия 160 лв и цена на книгата 120 лв ке си я купим на п уткин ден

21

Анонимен

преди 6 години

Абе кой купува на хартиен носител в днешно време? Всичко се тегли от нета...В нета има толкова малко от стойностните книги, че няма как без хартиени. Ще се минат десетилетия преди да се дигитализират 1/10 от книгите по света.

20

Анонимен

преди 6 години

И с книгите стана като с музиката, певците не си мерят продажбите на албуми, а гледанията в you tube. Така че подобни " статистики" изобщо не са обективни.

19

Анонимен

преди 6 години

Пълна скука е писател като Орхан Памук. Не ми се чете книга от него... Има едно издателство Еднорог. Те само за пари ламтят. И други подобни... Хубави са книгите, които излизаха в Б-а преди 89-та година. Тогава имаше добри преводачи.

18

Анонимен

преди 6 години

Да така е, но си свалям в електронен формат от интернет. Все пак така ми излиза по-евтино.

17

Анонимен

преди 6 години

Абе кой купува на хартиен носител в днешно време? Всичко се тегли от нета...

16

Анонимен

преди 6 години

Да бяха я прочели!

15

от дете

преди 6 години

Чета много. И притежавам стотици книги.Но вече и аз съм в тази статистика. Книгоиздателите прекалиха с печалбарството. Полета на максимум. Междуредие на максимум. Букви огромниСамо и само да ни убедят че тухлата струва 30 лв. А ако погледнеш някое по старо издание. Обема му е 3 пъти по малък. Ама как да ти вземат тия пари за малко книжлеИма си ел книги. Интернет библиотекиДа духат супатаПродължавам да чета много. Но от това пари за тях няма

14

Анонимен

преди 6 години

Интересно какво бъдеще го чака дете, което не може да борави със смартфон, таблет и/или компютър - може би овчар?Ти видял ли си овчар без смартфон? Нали ще изкука от скука по къра ако няма смартфон с 3G?

13

patrioti ili nacisti

преди 6 години

pishete gramotno ve i samo na kurilica

12

Анонимен

преди 6 години

2/3 от българите живеят на ръба на оцеляването, 1/4 от пенсионеите ровят по кофите, докато ислямистите се ширят на държавна издръжва. Пикам ви на деморкацията бе паляци

11

До Анонимен 9

преди 6 години

И да си на ти с технологиите, все някой друг в БГ ще е по-напред от теб с далаверите.

10

Анонимен

преди 6 години

Книгите са отживелица! Сега е ерата на "смарт дивайсите".А и дори традиционалистите изпозват електронни книги.