14

Анонимен

преди 7 години

До GaskoingКакъв негодник !??? Защо не кажат на хорагта че промития мозък преминава хиляди километри за да избие друговерци и той знае и рода му знаят, че семейството му ще получи много пари. Ако той знаеше че рода му ще бъде избит със закон, нямаше да стане камекадзе.Това трябва да се знае от всички. Ислямистите промиват мозаците на млади мюсюлмани и стимулират атентаторите с пари които остават на семейството. Такива семейства да бъдат унищожавани да един.

13

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Хората сами трябва да се пазят...вече.На първо място,да не се ходи на масови мероприятия,като концерти,спортни състезания,митинги и прочие...сборища.Такива са времената и те...откачените не са...будали;няма да се гръмнат на празна улица.Като изловят службите всички...чалмии,тогава ходете и...пак мислете.

12

дядо Пенс

преди 7 години

А оня ден чичо Сам продаде оръжие за 100 000 000 000 $ на спонсора на терористите - Саудитска Арабия...

11

от Сидней Австралия

преди 7 години

Ха сега върнете парите на хората за да спрете да прикривате че концерта е бил слаб и ни баламосвате със секс бомбата

10

НеСионски жрец

преди 7 години

Синедриона ликува ! Гоите сами ще се откажат доброволно от свободата си ! За да ги пази Синедриона.

9

Анонимен

преди 7 години

Да от ИД ликували,а европейските лидери ще кажат заучени фрази,ще изразят фалшива загриженост,а реално всичко ще продължи да се движи по наклонената плоскост...Лицемерието на политиците,които взеха грешните решения и пуснаха духa от бутилката,фалшивата им загриженост и скръб ....за мен са много по ужасяващи от откритата радост на зомбираните фанатици!

8

Циник

преди 7 години

Изненадан съм - алаходупец самоубиец!И без COBRA...CIA...MI 6...всеки здравомислещ ще стигне до правилния извод.

7

Анонимен

преди 7 години

Може би незнаете, но семейството на атентатора камекадзе получава хиляди от организацията. Ако бъде приет закон семействата на всеки атентатор да бъде избито никой няма да се хване да става камекадзе защото парите ще останат в организацията и никой от рода няма да е жив за да ги получи. Правят го за пари. Целия род ще бъде възнаграден с много пари и ще се ползва с превилегии. Европа да отвори очите !!!!

6

МАЙНА

преди 7 години

Кофти работа МАЙНА . Утре ще си клеча на Марица за риба и неква откачалка ша ми избие рибата барабар с моя милост.Шантава работа

5

Така е

преди 7 години

До Анонимен 4 Прав си приятел. И това са тези дето са за Евразия и мразят ЕС.

4

Анонимен

преди 7 години

do 4 Това не са хора , а български потурчени *** които мечтаят един ден Турция да ни завладее и да станем мюсюлманска страна!

3

Анонимен

преди 7 години

Съдейки по коментарите и тук доста хора ликуват.

2

Анонимен

преди 7 години

Ужас! Да не дава Господ да стане такова нещо в София. Че по пет-шест пъти пътувам с метрото всеки ден!

1

Gaskoing

преди 7 години

Какъв негодник трябва да си за да минеш хиляди километри и да се самоубиеш?