7

Предложение

преди 7 години

Мисля, че е време сунитите и шиитите да си спретнат една яка петгодишна война от ранга на Втората световна. Ние ще гледаме отстрани и само ще продаваме оръжия.След това, върху разрушенията, постепенно ще си построят нормално общество. Общо взето, точно както стана в Европа преди 70 години. Така или иначе, в развитието си арабите в момента са точно 70 години зад Европа.

6

Анонимен

преди 7 години

КОЙ#?

5

Анонимен

преди 7 години

Хитър е Тръмп, продава оръжие на камиларите, камиларите го продават на Иранците и иранците го препродават на терорстите. Tака САЩ не продават нищо на терористите виновни са СА и Иран

4

zeus

преди 7 години

Е как кой, основно Саудитска Арабия, с които сключихте сделка за 100 милиарда за оръжие. След тях Катар, Турция, ние някъде на опашката.

3

Анонимен

преди 7 години

Ако Иран купи оръжия за стотици милиарди от САЩ, веднага бъдат обявени за пазители на мира в региона и първи приятели на Америка.

2

Анонимен

преди 7 години

Тръмпи, не се прави на ударен и не питай Иран а попитай собственото си ЦРУ кой продава оръжие на терористите. Попитай също и Саудитска арабия. Те с помоща на американското цру въоръжават ислямските терористи.

1

Анонимен

преди 7 години

Кога ще признаят независимата държава Палестина. Вече е приета в Юнеско и България, Източна Европа и Русия са я признали. Държавата Израел да се изтегли от Палестина и ще има мир.