87

Анонимен

преди 7 години

soca- бананите бяха по 4 лв килото , имаше ги само по празници в скъпите магазини . Никъде не съм виждал да се продават целогодишно , а съм си поживял по това време . На колбасите им викахме "кучешка радост" , легендите разказваха че ги правят от тоалетна хартия (едва ли е вярно , тъй като хартия нямаше и масово се бършехме с вестник "Правда" ) и никой не ги харесваше . Е сигурно са били по-истински от сега , но такива са били и навсякъде по света .

86

Иван Пешев

преди 7 години

Пълен бойкот и разяснителни акции акции пред уличените супермаркети, ние не можем да ги спрем да го правят ама и те не могат да ни спрат да говорим за това и да ги бойкотираме - демокрация. Четете какво ви продават, не им купувайте саламите и *** по-добре си вземете вратни пържоли от малък месарски магазин тяхното месо мирише на химикали.

85

bate goiko

преди 7 години

при българските кренвирши рекорда преди време беше 1кг месо на 57кг крайна продукция, производителя се похвали пред мой познат който ги опакова но моя не искаше да ми каже коя е марката. сега може и по-добри резултати да са постигнали

84

МАНЧО

преди 7 години

Как е възможно в кренвирша да има 87% месо???? Та по немската технология на фирма Дикхаут кремвирша се прави от 65% свински тумбаци /сланина с малко месце/ плюс емулгатори ,плюс 18% лед ...... От къде се взимат тия 87% ? А за филета и контра филета,за бут с кости и без кости,за плешка с кости и без кости,за врат с кости и без кости от къде ще се вземе месо? А килограм врат без кости преди Коледа беше 3,5 евро за килограм в Реал.

83

Анонимен

преди 7 години

Колбас от хипермаркети, само за кучето.

82

Анонимен

преди 7 години

Ходил съм и в Сърбия и в Македония на пазар. Ако не знаеш от къде да си купиш качествените продукти ще си ядеш същите *** като в България. ПС: най-хубавото сирене и мед в България съм го купувал от баба продаваща на път в Юндола. Но това не значи че всички които продават на пътя са качествени.

81

bluesky1

преди 7 години

Трябва да съм полудял, за да сложа в уста кренвирш, наденици и тем подобни, независимо кой е производителя и дали местен или чуждестранен! Живея в София, но си купувам мляко, сирене, яйца и телешко месо директно от мои познати домашни производители! Също боб, картофи, домати, чупки и т.н.Никак не е приятно постоянно да влачиш някакви торби с храна, но мисля, че си заслужава, особено заради детето! Гледам каквото мога да не го купувам от супермаркета! Не искам да им ям химиите!

80

Анонимен

преди 7 години

Всяка седмица съм до Пирот на пазар за ВСИЧКО, даже паста за зъби купувам от там. Всичко е 50% по-ефтино НАЙ-МАЛКО, и 500% по-качествено. БГ и ЕС са КОЧИНИ

79

Анонимен

преди 7 години

ЕС е един БАР ДАК, който трябва да изчезне

78

До 81

преди 7 години

Голям смях :) До Македоняи за по-качествена храна :)))))

77

SOCA

преди 7 години

Може да ме критикувате ама - по време на СОЦА всичко беше истинско имаше категорично разделение в Храните - салам шпек , салам Хамбург , салам телешки . Консервите без консерванти и нокти .Единствения проблем бяха бананите - в скъпите магазини ги имаше по всяко време по 3 лв килото , а тези на Промоция бяха по 1 лев и се пускаха за големите празници - Коледа , Великден .Не виждам подобрение Днес - бананите пак са по 3 лева и Промоциите вървят за Празниците .

76

Решението е просто

преди 7 години

Не купувайте!!! Взимайте си за ядене храни произведени в България. Те и нашите производители сигурно ни лъжат, но поне ще изхарчат една част от червивите си пари в България, което е добре за всички нас. 70-80% от парите, които плащате във веригите се изнасят от България, а 100% от парите, които давате на бабата на пазара остават тук!!!

75

До 75

преди 7 години

Не знам, а и не искам. Стига ми и градския фолклор по темата за да знам, че който е хапвал кренвирш, значи е ял всичко. Каквото и да значи това...

74

Интелектуалец

преди 7 години

Като не искате кренвирши яжте ми yя.

73

Анонимен

преди 7 години

А, добро утро. Абе аланкоолу, вие да не си мислихте, че ни приемат в задния двор на съюзчето си, за да ни стане гот като на тях, да ни направят богати, да си споделят богатствата с нас? Приеха ни по 2 причини - икономическа - да си пробутват лесно тук *** и да цоцат евтина работна ръка и геополитическа - да отслабят Русия откъсвайки тези държави от сферите и на влияние. Всичко друго е заблуда за лековерници, които си мислят, че богатия ще пусне бедния на масата си. Кога е било това?

72

анонимен

преди 7 години

кюфтетата по 29 ст не са от каима а от прах идващ в бидони от китаи такаразправя градската легенда

71

браво бе

преди 7 години

До пича с "Единствения, който знам че капитулира е БЕРЛИН"... ако не се беше обединил запада и изтока да го надвият сега щеше да е малко по различно...

70

Анонимен

преди 7 години

Единствения, който знам че капитулира е БЕРЛИН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! С нахлузено Червено знаме на Райстага му!!!!! ДРУГИ капитулации само ви се присънват!!!! Но дано да не Ви се случат ПАК!!!! Този път само с Нюрнберг няма да минете!!!

69

дядо Пенс

преди 7 години

До EUМесо !!! Що е това ,бе човече ?

68

ист

преди 7 години

Като видя кремвирш във витрина, обръщам си главата на друга страна.