13

читател и слушател

преди 7 години

Къщата е била "стопанисвана от общината или държавата от 1944 г. Какво е било направено 73 г. за опазване на този "архитектурен паметник" . НИЩО!!! Комунистите са я отнели от собствениците! Каква е съдбата на архитекта и на собствениците? В кой лагер са ги превъзпитавали ?

12

Пълни глупости

преди 7 години

Това с архитектурните паметници е пълна простотия. Едни " кене....фи" съборетини дето не ста ва нищо от тях. Държавата ги е изоставила да се срутят но не може да се построи нещо нормално на тяхно място . Трябва да си стоят К....фи. Ако пък някой дръзне да промени статута на К---ф е много лош човек. Аз съм за да се разрушават и да се строят нови, по големи и хубави згради на тяхно място. Само да са в тон с архитектурата около тях. А дали е Киро, Пиро или бабината му и аз да съм и аз ги бутам

11

Анонимен

преди 7 години

Кирооо, на баба бараката - 30 квадрата в село долни нанагорнище се продава за 130 000 евро, ама за теб ще е за 200 000. Реставрирай я. моля те и я купи. Не национален паметник.

10

куката

преди 7 години

Е.а си държавата, щом един вмирисан *** може да я клати както си иска! Аналогия с думите на един бивш вицепремиер: е.а си държавата щом аз съм и вицепремиер!Между другото и много от българите-бизнедмени не му отстъпват пэ наглост и дебилизъм!

9

Шерлок

преди 7 години

НАП Къде са ... живеем в несъществуваща държава !!!

8

Анонимен

преди 7 години

"бизнесменът Киро Киров"хехе ок :)

7

Лицемери

преди 7 години

Сега, точно за тази къща може да се спори паметник ли е или не, но ми прави впечатление тенденцията хората да се прехласват по всяка неподдържана съборетина, дори да няма абсолютно никаква архитектурна и историческа стойност. Много е лесно да се разпореждаш с чуждите имоти, когато ти в най- добрия случай притежаваш една панелка, но ако ти изпадне възможност ще събориш и СУ, за да забогатееш.

6

Анонимен

преди 7 години

Джипси терминаторът от куршуми в шарото не мре. Трябва да го смачкат с хидравлична преса или да го натопят в доменната пещ на Кремиковци.

5

сминдух енд чесън

преди 7 години

И Киро Японеца ви казва ,че България е едно много добро място за правене на бизнес,човека има милиардери за наематели .

4

Анонимен

преди 7 години

За всяка *** идва Коледата!

3

Анонимен

преди 7 години

Куршумът в тиквата го кара да върши глупости.

2

Анонимен

преди 7 години

Брей каква тишина -няма коментари ,що така бе "смелчаги" ? страх ли ви е? А ? иначе срещу някой щизофреник сте много "смели" ,А ?българското овче стадо е най-страхливото на земята ,Затова сме били 500 г под робство .

1

аз

преди 7 години

sybarqj gi tiq dupki za narkomani.kupil si q mqstoto e negowo i 6te prawi kakwoto si re6i