52

Анонимен

преди 7 години

Горкият тъъъпак! Даже едно извинение не може да напише убедително! И това е нашата управляваща каста? Как се жали - неговите несгоди са по-важни от стореното, което ги е докарало. Такива постъпки не се обмислят, те идват спонтанно от дълбините на фашизоидната душица! А във Фейсбук снимката не съм я поставил аз! Провокативна демонстрация! Вън, вън, вън!

51

Анти Атом

преди 7 години

До *** до tronАко беше победила Германия щеше да убива бавно "съюзниците" -смесица от славяни,монголи и др ., докато не изчисти расата- до бозави албиноси на 100%...

50

Гробокопач

преди 7 години

До АнонименЩе се върне, как? Готов ли си, да имаш своята червена петолъчка, на надгробен паметник някой баир? Не? Тогава си затваряй, устата! Идеологическото противопоставяне, убива Българската държавност. То ще бъде прекратено. Всеки може да си има убеждения, но за в бъдеще ще се гледа, как той служи на Държавността. Ако служи добре, въпреки убежденията си, няма за какво да го уволняваме.

49

Анонимен

преди 7 години

Всички комунисти трябва да измрат. Най добре да им се помогне за това. Първия комунист който трябва *** е червената мутра-премиер Боко Тиквата.

48

Moskov

преди 7 години

Nqma6e nujda da se izvinqva .

47

Анонимен

преди 7 години

На един девети септември поздравявахме от балкона с един приятел манифестацията от червени грипове с нацистки поздрави. Дъртите комунистически вампири ни освиркваха отдолу. Двама дъртака понеже гледаха към нас се блъснаха, спънаха се и се потрошиха на паветата. Надявам се да са пукнали.

46

Анонимен

преди 7 години

Комунизма пак ще се върне и тогава ще бесим фашистите като тоя по стълбовете на Цариградско.

45

Гробокопач

преди 7 години

До АнонименАко той е фашист, ти какъв си? А? Акажи какъв си? Комунист, болшевик? Ако осъдим ендозначно нацизма, трябва еднозначно да осъдим и болшевизма. Затваряйте си устите, посредственици!

44

Гробокопач

преди 7 години

До DEUTSCHLANDЗатова германките ги щракат бежанците на Меркел Кашнер!

43

Анонимен

преди 7 години

Чист фашага.

42

Андрешко

преди 7 години

До #46. Много грешиш,ако мислиш,че комунизма е виновен за Втората световна война и дадените жертви в нея. Виновен е фашизмът за това и тяхната идеология за световно господство. Германия е нападнала освен СССР и Франция и Англия и Полша,дори е мислила да нападне и Америка,но не са оценили добре силите си за това. Русия сега не е комунистическа,а капиталистическа страна и пак искат да я унищожат,но преценят силите си и не смеят повече да я нападат,защото краят ще е фатален за света.

41

Гробокопач

преди 7 години

Антонов се огъна, за да запази поста си, а не трябваше. Ние заставаме зад него. Не може заради политически убеждения, да се осъществява политическа репресия, каквато щеше да бъде неговото уволнение. По-добре да се бе случила политическата репресия, отколкото да се отметнеш от убежденията си, заради дадена ситуация. Ние сме наясно, че в България е пълно с подобни хора, някои, от които са и пишещите тук, но на България трябват изключения, не масова посредственост!

40

Анонимен

преди 7 години

До bolbovЗнаеш ли колко водка и наркотици са получавали преди такива атаки онези хора, на които всъщност съчувствам?Ако заради чужди интереси не беше организиран Октомврийският преврат във великата им родина, нито щеше да се наложи да загиват през тази война, нито щяха да мизерстват. Напротив! Русия щеше да бъде далеч по-мощна и богата, отколкото е сега.Комунизмът навреди най-много именно на руснаците.

39

Иван Иванов

преди 7 години

Приема се и извинението и оставката. Чао, Хайл.

38

реконтраадмирал

преди 7 години

Каракачаков обявява конкурс за нови служители в МО. Който най-убедително се представи с "Хайл Хитлер!" печели конкурса.

37

DEUTSCHLAND

преди 7 години

За такова нещо в Германия може да влезе в Затвора

36

Циник до 39

преди 7 години

Генерала основал "Бранник" с 3 оръдия , и шепа овчари е задържал САМ сръбската армия!Още не можете да се оттървете - от предъвканата, и смляна история

35

до национален легион

преди 7 години

Младежи и в Германия тогава това сметнали за добре също. И затова е станала катастрофата в 20 век

34

Циник до tron

преди 7 години

Ако Германия беше победила - България щеше да е на Бяло море...и сега Мерцедесите щяха да са произведени у нас! Нямаше да се гърчим 70 години от червената чума!А ти си огризка с партиен билет!

33

Циник

преди 7 години

Слабо ме интересува Иво Антонов...поредния к*ърлеж в снагата народна - ама се вбесявам, като чета как са ни "освободили" болшевишсите ***!Откога на окупация - се казва освобождение?