101

българин

преди 7 години

Росен Плювналиев е олигарх-кръвопиец-да се маха и отива във вилата си в Гърция!

100

Анонимен

преди 7 години

Ще му подаря порцелановата снимка на тоя.

99

Анонимен

преди 7 години

Господи, как това *** вече омръзна! Абе, толкова се радвахме че зачезна, сега КОЙ въобще се интересува от мнението му? Що за идиотизъм да ни го поднасят през ден? Не чувстват ли, че ефекта е право противоположен?

98

Анонимен

преди 7 години

Путин е сложен на първо мястокато творец на историята - с товасъм съгласен.

97

Анонимен

преди 7 години

Не! Българските Чоко и Боко. Нямаш фирми да се занимаваш ми се обаждаш като на барабан малката пръчка?

96

Анонимен

преди 7 години

""". интерактивна дискусия в Американския университет в България, на която присъстваха над 100 души. """Това е развъдникът на отрепките.Трябва да се преразгледат всичкипредмети и които са антибългарскида бъдат закрити.

95

джо

преди 7 години

Путин и Тръмп пишат история, а дебилното *** *** още не знае да чете...

94

Анонимен

преди 7 години

Тоя има излъчването на Болен Лидеров ;)

93

Анонимен

преди 7 години

Всичките евроатлантици в България досега са доказали единствено, че са крайно вредни за всеки друг, освен за себе си. Това е върховната форма на социопатия. Някои от тях, обаче, стигат и до психопатии. Плевенлиев е ярък случай.

92

Анонимен

преди 7 години

Евроатлантик = ***(криминално проявен психично болен, особено опасен за обществото)?

91

Анонимен

преди 7 години

Недоучилите нищонеможещи така и не разбраха, че тука русофили няма. ИМА РЕАЛИСТИ! Само с плюване не става. *** опита и го доказа. Трябва и акъл ;)

90

Анонимен

преди 7 години

До Трак Кви траки са българите българите сме миск има европейдни българи и българи с азиатски черти факт!!

89

856493

преди 7 години

До Анонимен 110Къде е извинението на САЩ , че фалшифицираха , измислиха доказателства , за да започнат война в Близкия изток и да окрадат , каквото може да се окраде . Къде е извинението им , че има стотици хиляди цивилни загинали , милиони бежанци , разрушени държави , съществуваща ИД , а това само след 2002 -а година ?????Къде е извинението им, че подкрепят ултраислямистките държави ,вдъхновителки на ислямския тероризъм - СА и Катар ??????А за - Йемен ???

88

Мистър Бийн

преди 7 години

Недоразумението пак се появи.

87

Щирлиц

преди 7 години

До Анонимен 114Когато си поправиш правописа,тогава ще получиш и отговор.

86

Трак

преди 7 години

Ей русофили , вие не сте българи , а татари според руската история.Значи сте брадчеди на турците , според Путин.Да ви е честито обрязването по русофилски.

85

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

ВСЕКИ ДИКТАТОР ИДВА НА ВЛАСТ С ДЕМОКРАТИЧНИ ИЗБОРИ ,НО НЕ СИ ОТИВА С ДЕМОКРАТИЧНИ ИЗБОРИ ПОНЕЖЕ ФАЛШИФИЦИРА РЕЗУЛТАТИТЕ ! !ДОСЕГА АМЕРИКАНЦИТЕ НЯМАХА ДИКТАТОР ,НО И ТЕ СИ ИЗБРАХА ДИКТАТОР ! ТРЪП ВЕЧЕ ТРУДНО ЩЕ ДАДЕ ВЛАСТТА ЧРЕЗ ДЕМОКРАТИЧНИ ИЗБОРИ !АМЕРИКАНЦИТЕ КАТО СЕ ПРИСМИВАХА НА РУСИЯ И ТУРЦИЯ СЕГА САМИ СА В ПОЛОЖЕНИЕТО НА РУСНАЦИТЕ И ТУРЦИТЕ !

84

Анонимен

преди 7 години

Силни институции се градят от силни лидери, да ? A такива като теб ги развалят. ? Cлабите лидери след тях ще разрушат всичко и ще хвърлят вината на предишните. По време на СССР инстутциите бяха от стомана тъй да се каже. Радваме се, че с Путин сте на едно мнение и считате разпадането на СССР за най-голямата грешка на 20-ти век.

83

до ГУРБЕТЧИЯТА

преди 7 години

Историята на всички така наречени демократични държави днес, някога е започнала с жестоки насилия и е написана с реки от кръв!"Който не познава историята си е обречен да я повтори!"Любопитно, какво ли ще напишат бъдещите историци за нашето време след 100г. ?

82

Анонимен

преди 7 години

До ЩирлицНаписал е книга!?Бог да пази България от такива.ЯСЕН СИ МИ КАТО БЯЛ ДЕН !ТИ ОБИЧАШ КНИГИ В КОИТО СЕ ПИШЕ КАК " БРАТСКА РУСИЯ ВИНАГИ НИ ПОМАГА , НИКОГА НЕ Е УЩЕТЯВАЛА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ ,НИКОГА НЕ Е БИЛА ПРОТИВ СЪЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ,НИКОГА НЕ Е ИЗДАВАЛА ЗАПОВЕДИ ДА СЕ УНИЩОЖИ БЪЛГАРСКАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ "БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ , ПОЛЕЗНИ И-Д-И-О-Т-И