40

Анонимен

преди 7 години

За 75 години комунизъм побъркаха народа комунистите!

39

Krom

преди 7 години

Но пък ако "не може да се подведе под отговорност" то да му зачислим пистолет, патрони, бухалка и сабя, а и да не забравим - пенсия. Защо да се мъчи човека? Нека трепе, нека се учи, я? Ние общество ли сме, какво? Лудница от отворен?!? тип? Яко. Честно казано като чета "новините" ме обхваща яка депресия. Явно гаврата с жертвите на насилие в България е доведена до съвършенство. Питайте после, защо рано или късно ще започнат саморазправи.

38

Анонимен

преди 7 години

Дайто ми го тоя един път да го ритна да му счупа тазовете пък после го вскарвайте и у лудницата ако щете. Bече го знаем кой нема го скриете който не е човек ще умре като нечовек

37

мислете

преди 7 години

Агресията при шизофренията се отключва при комуникация и зрителен контакт. Ако жената е направила забележка, това е отключило агресията. Казвам го само, за да сте предупредени - ако не можете да се защитавате, не предизвиквайте такива хора.

36

Нико

преди 7 години

Аре сиктир с вашата анти- евроатлантическа пропаганда. Невменяеми клоуни.Всяка свърза с инцидента статия някой трололо- австралопитек реве за евроатлантическите ценности. Аман!

35

Цветан Караилиев

преди 7 години

С този *** трябва да се постъпи като с бясно куче!

34

Анонимен

преди 7 години

Когато преди 27 години казвах на много народ че ги чака много "хубаво" бъдеще никой не ми вярваше! Казваха ми че съм луд! Сега ги питам харесвали ви сЛободата и демони-крацията? Сигурно им харесва. Харесва им да не могат да си платят сметките и храната. Харесва им да рабятят за жълти тотинки. Харесва им да си имат луди по улиците и мутрета да ги маат с бухалките по пътищата. Харесва им да им вдигат тока водата храната билета винетките и всичко това да ги кара да се смеят от сърце. Вашта ***!

33

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Бе тоя като е изгорил бушоните от рано и да го гръмнат той няма да разбере нищо щом е луд, теглете му куршума и готово.

32

Анонимен

преди 7 години

Кой му е попечителя? По всяка вероятност му е родител. Как медиите още не са разбрали? Този хахо тренира, добре облечен е. Очевидно не работи. Да предположим ли, че семейството не е случайно? За психодиспансера намерихте инфо да пишете, а когато е извън лудницата къде се води, че е? Той не може сам да бъде разпитван, мама / тати трябва да присъстват на всички експертизи. Та кои са те?

31

Унуфри

преди 7 години

до 25В живота съм срещал десетки псично болни. Никой не ми е посягал. Като дете се биех често, но като възрастен развих антивиктимно поведение. Никой не ме напада, защото никой с нищо не провокирам. Толерантност и уважение са алфата и омегата. Примитивните хора са агресивни. Жените вербално, а мъжете физически. "Устатите" жени в повечето случаи не осъзнават, че си играят с огъня. Конкретния случай е показателен.

30

pooo

преди 7 години

Горкото жена ще се възстановява доста дълго време, а тоя *** нака да лежи в дрънголника.

29

Анонимен

преди 7 години

Уникална държава!Този лудия сега да поеме разноските по лечението на клетата женица,включае и последващата рехабилитация.А за сеирджиите на спирката-явно са с по-лека диагноза от извършителя.

28

слона

преди 7 години

До БХКние *** *** не номинираме.

27

Оправление

преди 7 години

Прикриватурата...

26

аз

преди 7 години

всеки наркоман го водят шизофреник

25

varg

преди 7 години

Нали искахте демокрация бе кво ревете сега ?

24

Анонимен

преди 7 години

Стреляш по хората - изпаднал си в леко неразположение амокРиташ бабички надрусан - психично болен, шизофреник за зъжаление Нека купим тълковни речници на еуро толерастите!

23

Анонимен

преди 7 години

До УнуфриАма ти наистина си Унуфри. Не виждаш ли че пише ПСИХИЧНО БОЛЕН, той и на теб ще ти скочи ако реши!

22

Анонимен

преди 7 години

Почваме да берем вече плодовете на насадените евро-ценности преди 28г...

21

.

преди 7 години

ПС: Болкара я разбират и лудите