10

Анонимен

преди 7 години

И на тоя май му смениха чипа и почна да дрънка глупости...Приказката за стълбата за нашите политици важи не на 100, а на 1000%

9

ЛАВИНАТА МАЧКААААААА

преди 7 години

Бог прощааааааааава,Бог прощааааааааава,Бог прощаава,Лееевски нееееееееееее!

8

Анонимен

преди 7 години

всеки български гражданин заслужава спокойно да пребивава в Интернет пространството...Мария-Габриел бг комисар каталог с 200000 годишнот заплата

7

Анонимен

преди 7 години

Редно е летеца да попрочете за интелектуалния формат на Панов, тогава наистина ще се смути от обективна неукост, гаранте!

6

Анонимен

преди 7 години

щом българския народ гласува за Бойко значи всичко е наред...сега еврокомисарката ще ви защитава в киберпространството..успокойте се...с цветното бългорски име мария-габриел. ..ами що не

5

До 5 фил

преди 7 години

Не се казва г-н Президент, а другарю президент!По-добре научи това, че да не се налага да те пращаме на превъзпитание!

4

фил

преди 7 години

Г-н Президент, спрете пълзящия преврат, осъществяван от задкулисни, мафиотски структури, олицетворявани от представители на изпълнителната власт. Ако днес не заемете позиция в защита на гражданите на България, утре може и да е късно.

3

Анонимен

преди 7 години

А бе тоя Панов не разбра ли че българския народ е доволен от положението в България!За народа липсват кражби и корупция , хората се чувстват богати щастливи и здрави и поради това не искат никаква промяна!Те виждат в Бойко и Нинова истнски водачи и гласуват редовно за тях .Така че такива достойни хора като Панов трябва да признаят че нямат шанс и да оставят държавата на собственика и мафията, така народа ше е доволен и щастлив.

2

Анонимен

преди 7 години

А какво прави министъра на правосъдието ? Щом от министъра на правосъдието нищо не зависи значи нямаме нужда от такъв министър, закривай.

1

Зъбльо

преди 7 години

А какво прави Румен Радев във Велинград, а? Велинград е помашки град, значи президентът на България преговаря тайно с помаците.Нормално ли е президентът на България да води тайни преговори с помаците, а? Питам, само питам и отговор не търся!