37

9788

преди 7 години

До Анонимен 32хората в шивашката промишленост примерно , в много от малките населени места това е основния поминъкПС - Ти да не си от последователите на МАГНОЛИУМ ПРЕМЪДРИ

36

ДЕПУТАТ

преди 7 години

Подценявате доходите на българите. В моето семейство приходите и разходите на човек от домакинството са в пъти по-големи. И за спестяване остава добра сума.

35

Anonimen

преди 7 години

Че статистиката не е вярна, това е ясно, но е посочено че "Общият доход средно на лице от домакинство е 1 281 лв. през първото тримесечие, не става въпрос на месец!

34

AF

преди 7 години

Това ми напомня следната ситуация.Една жена е бременна в 8ми месец.Сестра и е девствена .Следва че двете са бременни в 4 тия.Честито ви на двете .Честита ви статистика.

33

Анонимен

преди 7 години

АМА ДНЕС ДА НЕ БИ ДА Е 1 АПРИЛ.

32

ХМ До Тишо

преди 7 години

Признавам те, ти наистина фото-синтезираш и си преминал в друга фаза на съществуване.Надмогнал си материялния свят.

31

маке

преди 7 години

хич не е измислена статията според нея Бойко и Патриотите са си преизпълнили предизборните обещания и кат ги повторят още стотина пъти ке станат истина днес бг работи усилено всеки ден има подобни статий целта е да се внуши на секи поотделно че само той бачка на минималната щот е некадърник

30

Анонимен

преди 7 години

До Василев Е братле ям на корем но не пия и не пуша ебаго ако спра и да ям трябва да се обеся според теб!?85 години живот е добре за какво са ти 120 като ското??

29

Анонимен

преди 7 години

Тази статистика да я представят през Юнкер. Ние не вярваме.

28

интересно

преди 7 години

Или не е написана правилно информацията , или са подадени некоректни числа"Общият доход средно на лице от домакинство е 1 281 лв. през първото тримесечие на 2017 ..."Та как със средна заплата из провинцията 550/600 лв , и като добавим 2 деца примерно , делим на 4 ,->> 1200:4 = 300 лв на човек месечно !!!! и то при оптимистични варианти

27

Анонимен

преди 7 години

Я да кажат как хората на минимална заплатаА кои са на минимална заплата?

26

Анонимен

преди 7 години

Всичко живо мрънка колко е бедно, а в същото време се чудят как да накарат българина да не паркира из градинките, че ходи и до тоалетната с кола.

25

Анонимен

преди 7 години

НЯКОЙ МИСЛИ ЛИ, ДОКАТО ПИШЕ ТЕЗИ НЕЩА.ОЧЕВИДНО НЕ, ПЪК И ЕДВА ЛИ ИМА С КАКВО.

24

Анонимен

преди 7 години

Значи според тази стъкмистика, ние като 5 членно семейскво имаме доход от 6405 лв. Ура, богати сме!

23

az

преди 7 години

ха ха ха ха ха .........

22

Анонимен

преди 7 години

Вероятно някой журналист е недоразбрал или който е подавал данните от статистиката е бил пиян. Толкова очевидно е невъзможно написаното, че дори нискоинтелигентен представител на журналистическото братство трябваше да му просветне, че нещо с данните не е наред.

21

Анонимен

преди 7 години

В тази държава трябва и децата да работят в семейството и пак няма да я докарат до тази цифра. Пълни смешници, а със сигурност някой е и платил на тези за тази статистика.

20

Анонимен

преди 7 години

Въпрос: Колко вида лъжа има? Отговор: 3 - малка лъжа, голяма лъжа и статистика.

19

Анонимен

преди 7 години

До Тишо Храна за един човек на месец 300 лева,ток 100 лева,вода 50 лева интернет 20 лева тв 20 лв.,телефон 20 лева,тоалетна хартия сапуни,шампоани,паста за зъби,крем за бръснене,парфиуми,бензин,заведения и развлечения това прави 1000 лева минимум за един човек и то ако не пуши и не пие,за 4 членно семейство минимум 3500-4000 лева ако си на квартира и там отиват 300 лева + парно оле майко мила...

18

Цецо

преди 7 години

Тази статия е поредно доказателство, че статистиката в България си е чиста стъкмистика! :)