241

Анонимен

преди 7 години

нагли комунисти4ески с.в,и,н,е окрали се и станали индостриален капитал -- заслужават да ги пратим в северна корея или направо на исил

240

ss

преди 7 години

заради такива като Васил Велев младите бягат !

239

Анонимен

преди 7 години

Кви роботи ще вземат тия "индустриалци" бе, че те какво произвеждат? Машини, кораби, самолети? На тях им трябват общаци да донарежат откраднатити предпрятия за скраб и охранители за соларните паркове и продавачки и чистачки за моловете. Справка - корабостроителната във Варна, произвеждала някога 350 хил. тонни танкери, домусчиев я наряза за скраб, най- много да произвежда капачки за буркани.

238

Анонимен

преди 7 години

Вдигнат ли се заплатите и стандарта в България и запданите инвеститори моментално ще се изнесат там където е по-евтин трудът и оставате съвсем без заплати.

237

Капиталист

преди 7 години

Ами не работете бе, кой ви кара да работите на ниски заплати, нека фирмите да останат без работници и да фалират щом не дават високи заплати. Защо ходите на итервюта и се унижавате да отговаряте на *** въпроси само и само да се доберете до работа с ниска заплата ами после ревете, че ви е ниска заплатата, кой ви кара да работите за малко пари!

236

Беселина

преди 7 години

Те затова в Норвегия въведоха минимален гарантиран доход, защото са прости! Как не ги е срам?!?! Да не е идея на работниците да се осигуряват на 4-часов работен ден, а да работят 12?!?! Индустриален капитал, моля ви се?!?! Къде им се привидя индустрия?!

235

Работник

преди 7 години

Проблемът на България сега е, че капиталистите ни са комунисти, а както всички знаем комуниста се инрересува единствено от печалбата. А трябваше да си внесем от запад истински капиталисти, истинският капиталист не се интересува от печалбата ами от това работниците да взимат по високи заплати, дори да е на загуба, капиталиста си продава яхтите за да може да плаща високи заплатина работниците, ама наште капиталисти са комунисти, за това плащат малко.

234

Фронто

преди 7 години

Някой по- долу беше дал за пример Великобритания. Защо там така,пък тук онака. Ами традиция,отговорност,държавническо мислене. През 19 век(!) там ако искаш да наемеш работници,на всеки трябва да гарантираш заплащане с което да се издържа 4 членно с- во! " Див капитализъм", а !? Държавата се прави на благородна или от отговорност бяга? Не, това Е държавническото мислене- мислене за всички в държавата.

233

Анонимен

преди 7 години

тия комунисти кога ще се нау4ат и да .... Плащат ... или да ба4кат сами или ФАЛИРАТ

232

Анонимен

преди 7 години

Индустриалният капитал във България ли? Какъв индустриален капитал у нас бе - за гумички ли? То селско стопанство няма. Индустрията до 95 г.

231

X,Y,Z

преди 7 години

Какво само реват бг бизнИсмените,пазара вече е общ както българина може да работи на запад така може да си назначат германци,французи,датчани(последните са с най-голяма производителност),сигурен съм че ще дойдат да работят за 300-400 евро.

230

Commrad

преди 7 години

"Данните на НСИ показват, че работната сила в България намалява със 73 хиляди през 2016 година, заетите намаляват с 15 хиляди, каза Велев и допълни, че в страната ни все по-малко има кой да работи. По думите му това е големият проблем, който трябва да се дискутира от цялото общество."Как ше има кой да работи, бе наглеци??? КАто давате такива смешни и жалки заплати, кой ще е луд да стои и доброволно да ви бъде роб...Нямам думи колко сте нагли и безочливи.

229

Селчо

преди 7 години

Проблемът е, че капиталисти станаха простите и некадърните комунисти, а умните и кадърни селчовци като мене не можаха да се набъркат в кацата с меда!

228

Анонимен

преди 7 години

До ЧестенАми да си бяхте внески крупни милионери и капиталисти от запад бе, западните милионери не мислят за печалби като комунистите, западните капиталисти мислят само как да плащат повече на работника и дори работят на загуба за да могат работниците да взиамт високи заплати.

227

Анонимен

преди 7 години

Национализация, ако не искат да плащат данъци и заплати. Купуваме ги по 1 евро като фалирали предприятия, които не могат да плащат минимална заплата и пак се продават.

226

Анонимен

преди 7 години

Много ме радват как регулярно изваждат негативните данни, но решение вече 25 години никой не предлага. Прилича изцяло на обратно броене, като на финала ще гърми шампанското...

225

hu bg

преди 7 години

kris napravi hubava reklama na bg toka...ste im svetne v eu...;)

224

Анонимен

преди 7 години

Да си внасят роботи, ама ще трябва да се харчат по 15лв. на час за ток.Българите сме им по-евтини и от роботи.

223

tomato ketchup

преди 7 години

v petak ste dekorirame krasivo saedinenieto pravi urana silen...:) safran i kurkuma imame...posle na grilla...

222

Анонимен

преди 7 години

разходите за един затворник със сигурност са повече от 1000лв на месецDDтия ми реват, че не искам да работя за мин заплата.