46

Анонимен

преди 7 години

Четете за римска империя. Всяка цивилизация рано или късно рухва. Дойде ред и на съвремената европейска цивилизация, част от която сме и ние.

45

Шерлок

преди 7 години

До <><>Прав си .. но не е Мелкел .. точна чичо Сам наложи това а М го изпълни. В началото пробваха през Италия ... номерът мина и ето това е положението. Благодарение на тзи измислена арабско пролет дело на познатите ни сили и партньори.

44

Анонимен

преди 7 години

Нахални, забогатели от 1001 социални помощи. Днес в Германия и Франция ние християните се съобразяваме с "шериата", а не обратното. Араби и кюрди са в комбина. Сред повечето турци има наистина готини и освободени хора, които се съобразяват с нас... да не кажа че повечето са си тотални атеисти.

43

Анонимен

преди 7 години

Това е като да пуснеш гладни вълци в кошара с агнета и да кажеш живейте в мир и разбирателство.

42

Анонимен

преди 7 години

Единственото положително в исляма е отказа от свинско. Така че това не е голяма загуба, даже си е здраеословна мярка.

41

Хенрих

преди 7 години

До 30 години светът ще се откаже от петрола и много сега проспериращи държави ще се смъкнат надолу в класацията по доходи. Пряко за мюсюлманския свят това е началото на пълния разпад, защото те не градят нищо с натрупаните пари, нямат модерни общества, основани на закони, равнопоставеност между хората и свободно движение на капиталите. Мюсюлманският свят е в тежка криза и именно затова е толкова агресивен и краен. Той се самоизтребва отвътре и конфликтите само ще растат. Той ще загуби!

40

Ж.Жалко

преди 7 години

Меркел е арабска марионетка.

39

тя

преди 7 години

Това с т. н. бурки не е нищо друго от желанието им да налагат своите правила в Европа , а не обратно!Така , че интеграция за която говори Меркел никога няма да има !

38

тя

преди 7 години

Ако една кърпа на главата те прави морална или липсата й неморална , щеше да е много леснода да видиш кой , кой е ! Само ,че и тези с кърпите са по- неморални от европейките и това е видяно в много от арабските страни!

37

Анонимен

преди 7 години

Честно казано, стратегията "остави го сам да си покаже магарията" винаги работи по-добре от "нека не му позволяваме да си покаже магарията". Сам да се издъни винаги има по-голям отзвук. Та, до десетина години ще са им стъпили с ботуша на главата и няма мърдане - "Искаш бурка? Окей, назад към Афганистан".

36

<><>

преди 7 години

Интересното е че и Тръмп и Путин казват че Европа е сгрешила с мигрантите .......но Меркел ага не е на това мнение ! Лошото е че цяла Европа си пати от няколко обладани от толерастия безмозъчни *** !

35

Таси

преди 7 години

Все още не носят,но след четвъртия мандат на тъпата нагла Меркел ще носят.

34

Gaskoing

преди 7 години

Аз като отида на гости се съобразявам с домакините. Края на Европа идва.

33

EU uber alles !!!

преди 7 години

Всеки който не му харесва шериата и исляма значи не заслужава а живее в Европа !Който не е бил удостоен с честта да му оправят жената,дъщерята от мюсулманин как може да се нарече свободомислещ открит евроатлантик.Дъщеря ти ако не легне с африканец или и някой мюсулманин от близкият изток как ще докажеш че си толерантен и европеец?Европа ще става все подобре и подобре с възприемането на различните религии и етноси !Дошло е времето всеки не възприемчим да отива в лагери за промяна на ума.

32

Иван Пешев

преди 7 години

Арабските страни от Персийския залив поощряват с петролните си милиарди разпространението на един крайно консервативен ислям в света и по тази причина на много места в ислямския свят се налага мнението, че официалното право трябва да се съобразява с шериата. Това се отнася и до страни, от които в Германия са дошли много мигранти. = > Никакви мигранти ако искаме свобода.

31

Анонимен

преди 7 години

Еманципацията е виновна за всичко.

30

Анонимен

преди 7 години

Исляма е религия на дегенератите, в исляма се нарушават личните прави и свободи като същевременно се насърчава невежеството. Ако сте необразован и не желаете да се образовате исляма е за вас.

29

...

преди 7 години

....Забулват

28

.....

преди 7 години

Заселват да се чете заселват.

27

Българин

преди 7 години

Абсолютно вярно е това за девойките които са принуждавани да се заселват. Писах го и по рано. Тенденция към това се наблюдава особено откакто Ердоган идва, покрай референдума.Помислете си, сега опитват да наложат своята воля, когато са малцинство, а какво ще се случи след 20 години, когато може и да управляват в коалиция?