27

Гробокопач

преди 7 години

До АнонименНинова, ще е новият мин. председател на РБ, след има-няма и година, а твоят любим ***, ще го пратим да покаже нагледно как се копат картофи, от А (т.е. правене на браздата с мотиката) до Я ( заравянето на реда) и т.н., и ако лъже, влиза в панделата за манипулация на общественото мнение;)))

26

kundur

преди 7 години

Кундурджии!!! Кундурджии!!! КУНДуРДЖИИ!!! Кундурджии!!! Кундурджии!!!Знаете ли какво е кундурджия, а???И кой е най-големия кундурджия, а?ПОЗНАЙТЕ де!!!

25

Анонимен

преди 7 години

Ще го питам аз Борисов 3 есента когато дойдат сметките за ток и парно, за водата. Хората няма да издържат и ще видите как ще изметат дебелият, крадлив и ужасно *** Чичка. Как ще се крие като плъх защото от неговите кражби сме първи по бедност и последни по стандарт. Гробарчета, къде ще се криете тогава? Вие сте съучастници в разрухата и няма да ви се размине. Всички ви знаят.

24

Гробокопач

преди 7 години

Да им дадем асен и категоричен отговор, за всеки случай, за да няма колебания в анкетата: "СМЪРТ НА ГЕРБ!"

23

Анонимен

преди 7 години

И ПРЕДИ И СЕГА ВОЖДА Е ЕДИН И СЪЩИ А НЕГОВИЯТ МАНТАЛИТЕТ ГО ЗНАЕМ :ВСИЧКО ЗА НАС А ЗА НАРОДА ЕДИН ГОЛ К.Р ! КАКВО ДА МУ ХАРЕСВАМ НА СТАРИЯТ БАРДАК ?

22

ОСТАВКА

преди 7 години

ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА на мутренско-фашистко то управление на Асвалт паша..два провалени мандата,най ниски заплати и пенсии в третополовия съюз,най нещастно и болно стадо,огромни милиардни дългове за следващите поколения на Родината ни,кражби и корупции навсякъде по високите етажи на власта....ОСТАВКА ОСТАЕКА ОСТАВКА и националните предатели да си получат заслуженото....

21

a

преди 7 години

Въпросът е обиден за всеки мислещ човек!

20

Анонимен

преди 7 години

Браво на Тиквуна, сега ще ликвидира Бългсрия. И както знаете, когато на хората им дойде до гуша от него, ще стане като в Румъния. Ще ги сложат до стената с Цецо Цървула, Цветелинка, цялата им крадлива ко;;;чина и ще покажат на света как се постъпва с национални предатели. Дали ще им помогне онзи селчо Дол, или Меркелица или ще кажат, каквото са надробили да си сърбат. Май това се очертава.

19

Анонимен

преди 7 години

Гробарската пo///мия се е 'фърлила да пише дитирамби колко е добро това управление???? Кое му е добро, мишоци? При Б-1и Б-2 само кражби, лъжи, крадене от държ.поръчки, неграмотни калинки, гепачи на рояци, ментърджиите и продсжници. Защо при Б 1 и Б 2 нищо не се направи, провинцията загива, нищо за стандарта на живот, за икономиката и сел.стопанство, за образованието и особено за здравеопазването. Имаш пари, имаш шанс, нямаш, умиргаш. Ако получавате кинти за слугинажа, ОК, но хората бедстват!

18

Хахахаха

преди 7 години

Руските ***, как сте :))))Бесни, а ;)Якоооо

17

Анонимен

преди 7 години

Ами няма кой друг да е премиер освен Бойко.Ако имаше - да бяха го избрали хората!Но те видяха че само Борисов и ГЕРБ работят за България.Нинова е евтина руска ***, за нищо не става.Но ми харесва как се ядосва тази лелка от село Конющица :)))Да се връща там да копа картофи.

16

Анонимен

преди 7 години

Не ми харесва кабинетът. Това са мутри и фашисти, които трябва всичките да отидат на гилотината, до последната крадлива тиква.

15

Анонимен

преди 7 години

Няма успяла комунистическа държава, всички са в разруха.Затова по-добре е да си стоят в ъгъла и да мълчат.

14

Радвам се

преди 7 години

Червените са болни от мъка, но така е по-добре.Ще има строежи, работа за хората, пари за земеделци и животновъди!Коледнини великденски добавки за пенсионерите.

13

ЛАРИ

преди 7 години

МАЛКО ВЗЕХ ДА СЕ ОТЕГЧАВАМ ОТ ТАКИВА УСПЕХИ НАПОСЛЕДЪК...ХА-ХА.

12

Анонимен

преди 7 години

Ще видим как ще работят.Но щом Борисов е Премиер значи ще вършат работа. Или просто ги сменя.Той не е като Сатанишев или Орешарски да е зависим от тях.Просто ги сменя.И предните бяха добри.

11

Анонимен

преди 7 години

АМИ МАРЕШКИ ДА КАЖЕ- НАЛИ Е ПРОЗРАЧЕН!

10

пфу

преди 7 години

КОЙ ще работи за нашите пенсии след време?

9

Анонимен

преди 7 години

ЗАЩО В АПТЕКИТЕ НЯМА СИМБИКОРТ ПО ЗДРАВНА КАСА////////?????????????

8

Надя Николова

преди 7 години

Този кабинет се харесва само на герберските калинки,които са се уредили със сладки службици,които не изискват никакви познания и умения,освен умението да се нагаждаш,да галиш Вожда по главицата и да крадеш.