83

БОГ

преди 7 години

Това е крайна Шизофрения хахаха - УЖАСЗначение има само, че колкото повече гледам толкова повече започвам да се разочаровам от Българите от собствената ми нация. "Коя е тази епоха в която Глупци, водят слепците" - не знам кой го е казал, но епохата дойде за българите. Разбирам, че търсят по-лесни форми за възприемане на информацията от децата, но това е безумно неадекватен модел, което виждам като снимка в тази статия с правописни грешки, които най-вероятно ще бъдат коригирани.

82

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 94 По *** отговор не съм виждал . Грегорианския календар по който се ръководим , 0 година е рождената на Христос . Пък ти си го дели както искаш !

81

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 76 Ти да не си учил по този учебник ? Кръстил се пише не крАстил ... Кръщаването с вода го прави Йоан не Христос !И в твоя случай е " по - добре да си мълчиш и да те мислят за глупав- от колкото да се обадиш и да се убедят в това" !За агнетата са коментирали преди мен !

80

Анонимен

преди 7 години

Роден: 33 години преди христа това е правилно Иисус, който стана Христос на 33 след като Възкръсва.Христо е титла, означава Спасителне е име

79

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 86 ??!?!? Нулевата година е роден как 33 ?

78

Анонимен

преди 7 години

До Анонименкръщава в какво?В юдаизъм разбира се. ......значи е роден два пъти.

77

Анонимен

преди 7 години

Интересно ми е за баща кой ще пишат ?!?!?

76

Анонимен

преди 7 години

както се вижда от т.н. учебници - обучението е "тестов" принцип , а не на знание.ако някой си мисли, че обучавайки се на "блоков- тестов" принцип, нещо след това ще знае, е в голяма грешка - нищо няма да знае да изходакатастрофа, която се вижда когато се пусне тема за "свободно развитие" - бисерите непрестанно.

75

Анонимен

преди 7 години

мдааа ... неглижирането на всякаква религия не трябва да отслабва

74

Анонимен

преди 7 години

И по наше време ( преди 15-20 години) учебниците не бяха по- добре, жалко, че нищо не се е променило. Най- трудно ми беше с учебниците по история, още помня с каква мъка изваждах важната информация от многобройните страници с празни приказки и префърцунени или дори диалектни думи.

73

Анонимен

преди 7 години

Чи то лесну бе:Име: ДжизъзФамилия: КрайстРоден: 33 години преди христаМесторождение: яслиРодители: Майка: *** Мария. Баща: неизвестен (явно е бил генетик, щотоя е оставил девствена).А, пардон, какво е генетика не знам дали се учи в училище. Добре, Баща: Холи Спирит (да не се бърка с алкохол).П.П. Колко помнят детската песничка "Как се ссади зеле" от един друг учебник, в която то се сади "И с други неща, за които си трай!"?

72

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЙоан Кръстител е последният старозаветен пророк и ПЪРВИЯТ, който кръщава с вода ==кръщава в какво?

71

Анонимен

преди 7 години

Рождената дата на Исус не се знае, дори годината не е сигурна. Според някои имп. Константин обявява 24 декември за тази дата заради зимното слънцестоене и стари езически обичаи. Да могат да се забавят по-старите богове и т.н. Относно агнетата, Йерусалим е доста по на юг и може да се раждат целогодишно (това е предположение).Иначе теста КЪРТИ.....миФки

70

Анонимен

преди 7 години

НО ПОНЕЖЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА УЧЕБНИЦИТЕ.ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ УЧУДВАМЕ НА ФУНКЦИОНАЛНАТА НЕГРАМОТНОСТ НА УЧЕНИЦИТЕ, ПРИ ТАКИВА УЧЕБНИЦИ?

69

Анонимен

преди 7 години

76 - нашите агнета се раждат през декември.Ти сигурно си мислиш "кога се ядат агнетата?"

68

Анонимен

преди 7 години

Как Йоан Кръстител е крастил Иисус.........................Много чело, много знае!Йоан Кръстител е последният старозаветен пророк и ПЪРВИЯТ, който кръщава с вода (в река Йордан). Тогава Йоан е кръстил и самия Иисус, небето в този момент се разтворило и гръмовен глас прогласил : "Този е моят възлюблен син, в него е моето благоволение...". Ог този момент Иисус започва да проповядва учението си (около 30 година от Рождеството).

67

Анонимен

преди 7 години

Не само учителите! Трябва и чиновниците от МОН всяка година да бъдат подлагани на психотест.Впрочем, преди 9 Х 1944 г. на всеки 2 години учителите са държали изпит по предметите, които преподават.

66

Анонимен

преди 7 години

въпрос 3 е резонен.А относно рождената дата, определно не 24 декември.Нали се е родил в ясли при малки агънца?Кога се раждат агнетата? Друг въпрос Как Йоан Кръстител е крастил Иисус като, това е ритуал, който се появава, след неговото разпъване и става основа за приемане във лоното на християнството? Едно от тайнствата на християнстквото.Нали?

65

Анонимен

преди 7 години

КАЗВАМЕ: 2017 - та година от РОЖДЕСТВО ХРИСТОВОКОЯ Е ГОДИНАТА НА РАЖДАНЕ? Някои тук не могат да смятат.

64

extremist

преди 7 години

20 000 000 лв. ЩЕ ГИ НАПИША ЗА 10 000 000