65

Анонимен

преди 7 години

На калпави атлантици(българска шорошшоидна ***) русофилите им пречат. Изобщо на тях все някой друг им е виновен за неуспехите.

64

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Естествено че няма да сме в първата...При наличието на толкова русофили,които дърпат България в посока Масква,трябва да сме много щастливи че въобще сме в ЕС...

63

Анонимен

преди 7 години

Главният враг на ЕС е русляма

62

Анонимен

преди 7 години

EС се разпада раздиран от вътрешни противоречия.

61

Българина

преди 7 години

Усещате ли че сега ес ще обяви за главен враг на шизофренията си Популизма, с който трябва да се борят, точно както комунистите преследваха главния враг на народа 45г. Който бил това което искаха хората, частна собственост за всички и заплащане според труда. А сега хората искат промяна в ес и това е лошо, популистко било... Значи всичко което искат хората е лошо, а което искат корпорациите е хубаво!

60

Анонимен

преди 7 години

Заветна мечта на руските пpимати е разпадането на ЕС. Но колкото старата имоерска мечта да завладеят Истанбул и проливите се сбъдна, толкова ще се сбъдне и тази. Троловете ще поквичат, поквичат пи форумите и ще си подвият койручетата.

59

Анонимен

преди 7 години

Европа е потеглила към края си на бял и християнски континент.

58

Орбит

преди 7 години

Още от много години сме сателит на Великите сили без собствено право на глас.Нищо ново под слънцето.

57

Анонимен

преди 7 години

Ние сме периферна страна със затихващи функции

56

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 82На теб естетвено никой нищо няма да даде а ти си цвикай руските олигарси само ще купят гръцките остови и територията няма ЕС няма тоя оня дълга тряба да се връща.

55

Анонимен

преди 7 години

Долу Америка! Да живее Евразийско-анадолския съюз!

54

Анонимен

преди 7 години

Америка в велика и непоклатима!

53

Циник 2

преди 7 години

Скоро - всеки в Европа ще се наложи "да се спасява по единично" !САЩ, и Китай точат зъби за по-тлъстичките мръвки от европейският кадавър!ЕС беше хубава идея - преди Сирия...Ирак..и Либия...след Мурксул , Обонго, и Refuges welcome...е мулти-култи *** на арабоафрикански м е л е з и, за които няма утре!

52

Циник

преди 7 години

Още колко дълго Марио Драги ще печата пари?.....за Гърция...за Италия ...за Испания, и Португария? *** в която превърнаха Европа крета само благодарение на Германия!Втория по-сила "донор" за предфалитните европейски икономики - Англия си "би камшика"Мурксулската ханъма "още надува балона" до момента в който се пръсне във всички 4 посоки! Невъзвръщаеми стотици милиарди по всеки крастав арабо-африкански пес...Предната криза на Лемън Брадърс ще ви се стори смешна пред тази която предстои!

51

Наблюдател

преди 7 години

Още с влизането си в ЕС България се движи с различна от другите страни скорост. Това че тръгвала сега чак на друга е спекулация! Отказа на практика от Реформи а не друго, автоматичски опредлеля и "скорстта"! Лъжене на ЕС 10 години примерно че се прави Съдебна реформа, е точно като "дръпната ръчна спирачка"! Казано в пряк текст точно Българските управници не друг с имитацията на реформи са вновни за бавната скорост доколкото изобщо я има на държавата!

50

Анонимен

преди 7 години

До ивоФранция клекна, няма да се бори...

49

Анонимен

преди 7 години

Един въпрос,до всички "българофили",прикриващи робското си запднофилие - щяхте ли да бъдете "българо...",ако не беше така раздиращата ви от омраза Русия,да освободи прадедите ви ,от турско робство,или в момента щяхте с такова настървение,да лижете задддника на Ердоган и въобще нямаше да знаете,че е имало държава и народ,български!Когато и ако голямата част от "този народ",достигне вашето падение,тогава ще изчезне и понятието "българин".Ще остане, един паметник на човешката неблагодарност!!!

48

Анонимен

преди 7 години

"....България остава една от страните, която отбелязва ползи във връзка с членството си в ЕС, затова и страната ни трябва да се радва от случващото се..." ПОЛЗИ ИМА САМО ЗА НЯКОИ!

47

иво

преди 7 години

Сега Германия и Франция ще се хванат гуша за гуша за това кой ще доминира и ще взима лъвския пай , а това не води до добро за ЕС , затова Меркел отиде в Сочи при Путин да проучи той коя ще подкрепи !

46

Българина до 20

преди 7 години

Ще приема думите ти насериозно, ако едновременно в целия ес се проведат референдуми с три опции съюз политически и икономически, само политически, само икономически, не искаме ес под никаква форма. Хората ше посочат ясно какво искат. Но тогава брюкселското зеле ще замирише в световен вкиснат мащаб