84

ЛЕСНО

преди 7 години

То било Лесно да вземеш властта и да станеш Депутат .Обещаваш всичко и взимаш всичко .Същото е и в Любовта , ако знаете колко жени съм прекарал така .

83

Анонимен

преди 7 години

Незнам дали осъзнавате какви ще са последиците за България с вицепремиер, човек който бие възрастни хора по границата

82

Анонимен

преди 7 години

Пенсиите спират след 2021 година. То и сега няма пари, но взимат заеми, ГЕРБ за това взеха 32 милиарда. За една пенсия трябва поне няколко работещи да внасят във фонда, а сега пенсионерите са повече от работещите. В същото време 3 милиона българи слугуват на запад и осигуряват пенсиите на поне 1 милион западни пенсионери. Пенсиите сега се плащат със заеми, 2021 спират европарите, спират и заемите, спират и пенсиите. А вие се осигурявайте с мизерната заплатка и чакайте пенсия, чакайте..

81

дон Балон

преди 7 години

Е !!! За обещано пари се не дават ! Крадец на народен хляб е тоя...

80

Анонимен

преди 7 години

Стига с тия кланици бе. Там работят само хора, които в България даже трудно си намират нещо. Работил съм в чужбина, подобна работа я вършеха хора, дето нито образование имат, нито местния език знаят. Е, какви да бъдат, министри? Това да не ти е България, човек с една книга да е премиер.

79

Е

преди 7 години

Обещавам ти мила,обещавам ти драга ,че само с теб ще бъда и още 5-6

78

Анонимен

преди 7 години

Борисов обеща... замразени доходи, пътища с трайност 2 години, имитация на сигурност, разградена граница...

77

Анонимен

преди 7 години

Политиката е Борисов е ясна - взема заеми и пари от еврофондове, харчи щедро и се хвали. Дълговете ще ги плащаме когато той вече няма да е на власт и нанесените щети ще са непоправими. Според НСИ за последните 4 години външния дълг се е удвоил. Тия пари Борисов няма да ги плаща, а ще ги плащаме ние.

76

Анонимен

преди 7 години

По високи хододи само в кланиците в Германия. Ако работиш 30 дни в месеца без почивка събота и неделя за 7 евро на час това прави към 1700 евро. Като платиш данък и отчисления за немските пенсионери към 300 евро и остават 1400. 300 евро за квартира по 8 човека в стая с легла на 2 етажа, 300 за храна, 100-200 за транспорт и други разходи и ти остават около 600 евро да пратиш на семейството в България. Кой взима в България чисти 600 евро?

75

Анонимен

преди 7 години

на тоз ако седна да ви припомням неизпълнените обещания ....сигурно вече надхвърлят обема на енциклопедия Британика!!!!!!!!!!!

74

Анонимен

преди 7 години

Ние ще мизерстваме, щото по принцип сме си евтини. Това го има само тука, да гласуваш за някого, защото то бил обещал нещо и ти е дал кебапче в хлебче.

73

Анонимен

преди 7 години

Приказки за наивници. Тоя обещава на едро без да си изпълнява обещанията, а това което построят се руши след година-две. Снощи минах през тунела на метрото между университета и Орлов мост - жалка картинка - пасарелките не работя, мръсотия и изкъртени плочки и мазилки, а надписите са били направени с някакво залепено за стената фолио, което е започнало да се бели.

72

ЛИЛИ

преди 7 години

СУПЕР СИГУРНОСТ ПО ПЪТИЩАТАПОПИТАЙТЕ КОЛКО Е СИГУРНО ИВАНИНА ОТ КАТАСТРОФАТА С ТИР И АВТОБУС ДО СМОЛЯНОВЦИ ОБЛ. МОНТАНА

71

карина

преди 7 години

Тая плоча се е въртяла, въртяла...даже и кавър не може да се измисли вече на песента...

70

дали

преди 7 години

От Великобритания-Кралицата е мъртва,бог да пази Краля.

69

Анонимен

преди 7 години

Нали си знаете? На обяд едно, на вечеря на 180.

68

Анонимен

преди 7 години

преди избори "социолози" се надпреварват да ни внушават, че двата "скачени съда" са на светлинни години пред всички останали и ТРЯБВА да гласуваме за единия за да не дойде другия

67

Анонимен

преди 7 години

Бойко, вервам ти, ама няма как да стане мой човек. България е в ЕС и сме длъжни да си отворим пазарите както те са ги отворили за нас. Те винаги ще ни заливат със стоки, а ние винаги ще мизерстваме, защото икономиката беше съсипано и сега ще ни трянва стотици милиарди ако не и трилиони и поне 40-50 години да ги стигнем и да излезем на техния пазар. А дотогава те ще ни продвата стоките си, ще праят печалби а българите ще ги изплзват като депо за евтини работници.

66

Анонимен

преди 7 години

Сега целият мандат, предполагам целия, ще мине в евтини махленски свади, което ще се води висша потика на сигурността и квото там беше.Дее..ва демокрацията, дее..ва

65

Анонимен

преди 7 години

Момата се опитва да го раздава мъжката обаче , ше я праскат кат селска ***.Няма прошка на тия големи сочни задни бузи ! Не един ,три пъти подред вече я поръчват ,а на нея явно и харесва .