16

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

ЕС е много хубаво място, мога да си пъхам двулитрова бутилка от бира в *** и то напълно законно, при което получавам повече права и дори хода на гей-парад, където ям кебапчета безплатно а вие си завиждайте.

15

Кутев

преди 7 години

А бе ей! Аз току-що какво казах и кой не си чете опорните точки???Това с псуването и хомосексуалните намеци беше за статиите за новите министри, а не за Путин и Ердоган!Четете бе, ей!Вие не сте ли чували за подсъзнателно асоциативно свързване? Ами не сте чували, разбира се, ако бяхте чували, нямаше да изпълнявате опорни точки, а да ги пишете.Сега работата ви е да ги четете! Четете, коментирайте, забравяйте!Това е!

14

Анонимен

преди 7 години

България е зестрата в брака между султана и императора.Ор рубли някои май скоро ще минат на лири.

13

д

преди 7 години

Ние празнуваме 140 г от освобождението ,а той се прегръща с Ердоган.

12

до 8

преди 7 години

Ти как разбра за тази тайна ?

11

д

преди 7 години

Срам и позор за всички руски войно освободили България в името Христово.

10

Анонимен

преди 7 години

Браво на Генерал Путин.Да продължава да громи зорошоидите.

9

Кутката

преди 7 години

Кутки мои, изчакайте още малко за новите опорни точки.Куфара с рублите вече пътува.

8

Тайният пакт

преди 7 години

Тайният пакт между Русия и Турция включва дестабилизирането на България чрез хибридна война, изваждането и от НАТО и разделянето и на руска и турска зони на влияние.

7

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

Турция е на път да се превърне в авторитарна държава, не по-различна от страните в Централна Азия.ЗАЩО НА ПЪТ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В АВТОРИТАРНА ДЪРЖАВА ?! ТЯ В МОМЕНТА Е АВТОРИТАРНА ! КОЙТО НЕ ГО ВИЖДА ЗНАЧИ ИЛИ ИМА ПЕРДЕ НА ОЧИТЕ СИ ИЛИ НЕ ИСКА ДА ВИЖДА ПОРАДИ НЯКАКВО ПРИСТРАСТИЕ КЪМ СУЛТАНА !

6

Анонимен

преди 7 години

Каква хубава и влюбена двойка...

5

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

Турция е на път да се превърне в авторитарна държава, не по-различна от страните в Централна Азия.ЗАЩО НА ПЪТ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В АВТОРИТАРНА ДЪРЖАВА ?! ТЯ В МОМЕНТА Е АВТОРИТАРНА ! КОЙТО НЕ ГО ВИЖДА ЗНАМИ ИЛИ ИМА ПЕРДЕ НА ОЧИТЕ СИ ИЛИ НЕ ИСКА ДА ВИЖДА ПОРАДИ НЯКАКВО ПРИСТРАСТИЕ КЪМ СУЛТАНА !

4

Анонимен

преди 7 години

Може и някой да не ги харесва ама туй са държавници, пък който иска некви *** ръководители да ходи в Ирак и Либия там дори и държавност нема. Прав ви път Путин и Ердоган ще управляват с желязна ръка за ужас на мекотелите искащи да доразсипят и тез две държави.

3

Кутев

преди 7 години

Сега, хибриди мои, знам, че е малко объркано. Безспорно сме с Русия, но какво ни е отношението към Турция и как да тълкуваме сигналите на др. Путин? Знам, че е малко объркано, но не се плашете!Просто всеки ден, ама всеки ден си четете опорните точки, коментирайте и веднага забравяйте! На другия ден пак ще има опорни точки - четете, коментирайте, забравяйте!Това е.

2

Българин

преди 7 години

Големи е Путин!

1

Анонимен

преди 7 години

Ми като се обичат, да се вземат бе!