26

Анонимен

преди 7 години

до 24Те щото португалци, испанци и французи са едни хрисими нации. Аман от лаици които бъкел не вдяват от колониалната епоха.

25

Анонимен

преди 7 години

Мирише ми на нещо.

24

Троя

преди 7 години

Има ли трезвомислещи хора, които наистина допускат,че това може да се случи?Нация,която от векове смуче чужда кръв катокърлеж и изнесе несметни богатства от половината континенти ,едва ли има подобни намерения! 33

23

До 17

преди 7 години

Прекалил си с боярищника рано сутрин.Изтрезней и не пиши глупости по форумите.

22

Анонимен

преди 7 години

ЕС да плати 200 млрд. евро репарации на Великобитания, задето немците имаха честта да се разхождат безвизово по свещената английска суверенна земя.

21

Анонимен

преди 7 години

Френския танк има 10 скорости, 9 са за назад, а 1 е за напред, в случай, че врага нападне отзад!

20

Анонимен

преди 7 години

Айде и тия почнаха с гръцките номера.

19

Анонимен

преди 7 години

Това е в графата задължения, или си мислехте че ей така ще се измъкне те? Фараш питайте как ще ги плащате

18

Анонимен

преди 7 години

Воювали са срещу почти всички велики сили едновременно, така че загубата им не е учудваща.

17

ГАДОРЯН

преди 7 години

Да бе умни немците! От много акъл Кьонигсберг сега е руски хаха. Той и Берлин щеше да е Нови Сталинград стига да не бяха гадните янки. Някой да не си мисли че скапаните ингилизи можеха да се противопостават на Червената армия?! Щяха да прегазят цяла Европа ако я нямаше Кравария

16

Анонимен

преди 7 години

Като не искат немците да правят деца, ще им стоварят чокондури от изток, които правят деца с охота. Училищата и университетите трябва да са пълни и да пускат кадри за бизнеса и индустрията. Немската машина има нужда от свежа кръв и млади хора които да плащат данъци не само днес, но и утре! Не ги мислете немците, те са методични и умни и мислят с 30 години напред.

15

Анонимен

преди 7 години

100 миарда евро репарации за предателите и враговете на Европейския съюз.

14

до 11

преди 7 години

Германия не се командва от германци. Германия е мащеха към истинските германци. Толкова перверзна социална политика към собствения ти народ и толкова разхищаваща към току що налазили я навлеци , няма никъде по света. Германия още няма конституция. Германия не е на германците, те са си все още окупирани. Жалко за добрия им ген, писано им е да бъдат смачкани в собствената си територия

13

ГАДОРЯН

преди 7 години

Хаха това един чичко ми купи жабата беше жесток спектакъл. Май Юри Ангелов го играеше детенцето. Бях много малък но го помня.

12

Мазен докер

преди 7 години

Парадоксалното е че ЕС трябваше да обедини Европа и така да спрат войни и прочее гадости. А всъшност ще стане тъкмо наопаки. Като нищо след време Европа ще е раздробена на емирства които ще се трепят в името на уж кой е по правоверен. Всъшност пак за власт и пари.

11

Анонимен

преди 7 години

И как немските клошари си представят гордите поданици на Английската кралица да им дадат пари ? Как тъй немските просяци не ги е срам жените им ходят да проституират на летещето в Кьолн за да изкарат някой лев от бежанците, дотам ли падна Германия ?

10

сс

преди 7 години

Че тя Германия не е платила толкова след като разпали две световни войни. Британия ще им плати на хрантутниците от ЕС, ама друг път.

9

Анонимен

преди 7 години

Надеждата крепи Брюксел ама само надежди водят до говежди последствия! Англичаните си знаят работата! Ще им платят ама друг път! (Един чичко ми купи жабата!)

8

Анонимен

преди 7 години

Искат да уплашат всеки дръзнал да излезе, че ще го разорят. Накрая ще останат само Германия и смучещите нации, и продажници тип Бойко да се кланят на Меркел, преизбрана за 100тен път от новонатурализираните Мухамедовци....

7

До Цент

преди 7 години

Очевадно е че Европа винаги е управлявана лошо. Рядко населен континент, раздробен на много държави, алчност и коварство до небесата. Цяло чудо е че не е била завзета от разни племена и империи.