10

.

преди 7 години

Като погледна Путин, Песков ( очите му казват"лъжа, конечно"), Мария говорителката- лъжата им е изписана на устата, челото, погледа...И като го чета сега Путин- да се смееш ли, да плачешли..( както казваше баба ми..) ами това не са хора.. нечовешко лъгане....( и оня с пловдивския панаир Гергов... грандиозни лъжи.. партията-майка...)

9

Путин си отива

преди 7 години

Догодина Путин вече няма да ни върти кранчето- друг ще бъде "благодетелят". А дали новият няма да сметне,че отиващият си президент е изхарчил много пари за вечно гладната червена агентура и няма да й поореже бюджета- гаранция няма.

8

На вълни

преди 7 години

Ние всички пострадали от бежанската криза, изнасилените жени от гарата в Кьолн и останалите европейски граждани, които се страхуваме дори да идем на работа за да не ни взриви някой терорист, горещо се вълнуваме от прoблемите на Навални в Русия. Дано нашия мъдър вожд и върховен канцлер на ЕС реши тез проблеми на Навални

7

Анонимен

преди 7 години

Меркел: "Господин Путин, имате сламка в окото"Путин: "Благодаря, госпожо Меркел. Може ли да се подпра за малко на гредата във вашето за да извадя сламката"

6

02 май-03 май

преди 7 години

Срещата Путин-Меркер приключи. Бойко я очакваше с нетърпение тази слеща на 2 Май. Затова обяви, че ще каже кабинета на 3 Май. Т.е. след като получи указания от Меркел какъв кабинет трябва да състави. Но както виждам, Путин и Меркел са поизгладили отношенията.Путин не само й подаде ръка, но й се хили. За разлика от Тръмп, който не подаде ръка дори на Меркел.Та утри шъ имами кабинет. Но може и да нямъми. Може така да са изгладили отношенията Путин и Меркел, та и ББ дори да е под въпрос за премиер

5

Първична сила

преди 7 години

Ето го бееее!Въртителят на Кранчето, Строителят на Моста, Избиращият Американските Президенти, Защитникът на Сирийския Законоизбран, Звездата на Европейските Националисти, Насочващият Потоците, Началникът на Началника на Българският Президент, Мокрият сън на Червените Бабички, Налагащият Контрасанкции...Дами и господа, посрещнете статията за...Путиииииииииииииин!

4

Анонимен

преди 7 години

KOMU GO DIRI V RUSSIA TAZI PROPADNALA LICEMARKA - MAI PAK NA GAZ ZAMIRISVAT RABOTITE....

3

Анонимен

преди 7 години

Мурксул ханъм е отишла да пита Путин защо в Русия има демокрация и опозиция а при нея нищо освен тарамбуки. И защо Берлин е заприличал на Меркелистан.

2

Жибор

преди 7 години

А как си го представяте Путин да каже: "Ами да- аз обичам да притискам слабите,да рекетирам редовно България и да насъсквам агентурата си срещу Бойко,но това не е от лоши чувства- напротив,правя го от добро сърце!" ???

1

ДОЙЧЕ ВЕЛЕ

преди 7 години

Изнасилените жени в Кьолн си отдъхнаха успокоени от факта че госпожа Меркел е силно загрижена за правата на протестиращите в Русия.