15

Хитър Петър

преди 7 години

Решението е въвеждане на 3 годишна задължителна казарма за всички мъже от 18 до 50 години. Тогава и САЩ се ги е страх от България.

14

Анонимен

преди 7 години

Почна се. Шкембе войвода взе министерството и почна да реве за пари.

13

маке

преди 7 години

некои се напъват да правят правителство25 години демократия резултатиенергетика армия промишленост селско стопанство транспорт (жп морски речен) в колапс3 милиона млади емигрирали въобще на кво се крепи тая дръжава не ми е ясно

12

Анонимен

преди 7 години

Към тия, дето питат за какво ни е армия, нека аз ви питам нещо. Да речем, че съм тежко въоръжен, искам да ви разбия вратите и да влезна у вас. За какво ви е оръжие? За какво ви е ключалка дори? Знаете, че няма да ме спрат, защо продължавате да си държите вратите заключени? Влизам у вас, крада каквото искам, сцепвам хралупите на женските ви и си заминавам. Нищо не можете да направите. Явно сте на принципа "ако е рекъл Господ". Заради такава примиренческа *** като вас сме на този хал.

11

Мирослав

преди 7 години

"Кой смени кадърните български офицери с тлъсти, неграмотни протежета...?" Отговорът е - БКП по нареждане на Москва. БКП изби българското офицерство след 1944г. и го замени с тлъсти неграмотни протежета и криминални елементи. Оттгоава насам е все така - т.нар. висши офицери са все протежета на висшата комунистическа (по същество антибългарска) номенклатура. Продажни, неграмотни, мързеливи и крадливи. До 1944 офицерите са били едни от най-уважаваните хора в обществото.

10

Анонимен

преди 7 години

демократите били виновни, що. след разпада на Варшавския договор тази армия се оказа излишно голяма. сума ти поделения се закриха. ако имате идея за финансиране на всички тия поделения я споделете - там се иска ток, вода, храна, дрехи, обувки. за оръжието, резервните части, горивото и т.н. да не говорим, само за битовите. това са милиарди.

9

Емигранта

преди 7 години

Аз немога да разбера,за къв ни е армия?!Полицията няма униформи и коли,линейки нямаме,учителите с малки заплати,инфраструктурата ТРАГЕДИЯ,ние ще правим армия.От кого ще се защитаваме?И като имаме самолети какво?Ще се опазиш от накой?Вместо да се гледа как народа да е по-образован,пенсионерите да имат по-добри пенсии те щели армия да правят.Познавам доста военни,ако тея трябва да пазят България,лошо много лошо...

8

НП

преди 7 години

Спокойно, сега идва Каракачанката и ще имаме най-силната армия не само в Европа, ами в цял свят. Пенсионираните запасни и Каракачанов ще правят армия по образец пехота от Втората Световна ахахахахахаххаха. Само кашици (наборници) без техника. Така ще разбием турците!

7

факт

преди 7 години

Но за сметка на слабата армия има огромен брой полицай и НСО търтей който обезпечават комфорта на управляващите и имат огромен бюджет.

6

лошо

преди 7 години

Първите стъпки на "демократите"през 1990г.беше съсипването на армията и службите за сигурност и години по късно се видя резултата ограбена и смачкана държава.Нищо случайно няма.

5

Анонимен

преди 7 години

И за какво са ви тези пет или десет или сто хиляди. С кого ще се биете бе хрантутници. С китайците или с боянската мечка. ***, гледате какво правят Ким Чен Ум и Путин и хайде с гол *** на хорото, защото ченгето от ВМРО бил патриот и ще спасява страната от слънчеви изригвания.

4

Анонимен

преди 7 години

Единствената опасност за националната ни сигурност - Русия е елиминирана благодарение на американските военни бази и турските Ф16 които защитават суверенитета ни.

3

Анонимен

преди 7 години

Кой смени кадърните български офицери с тлъсти, неграмотни протежета? Герберските министърчета, как кой. Където е влязал гербер, съответната институция е отровена и загива. Нормалните знаят, че ще имат работа с парашутисти, чиято единствена функция е да усвояват пари от Европа или данъкоплатеца към нечий джоб на Лелката-Партия. И затова и в армията, и в полицията, и в министерствата отиват само *** и тарикати. ГЕРБ е тумор.

2

Анонимен

преди 7 години

НАТО ни охранява добре. Нямаме нужда от армия.

1

Анонимен

преди 7 години

С тея жалки заплатки така ще е! И не само там ще се усети недостигът, скоро и в други сектори! Направо да се закрива тая жалка държавица и да се приключва, стига с тази агония!