52

СУЛТАН ЕРДОГАН

преди 7 години

ИСКАШЕ МИ СЕ И В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ПРОВЕДЕ ТАКЪВ РЕФЕРЕНДУМ, ЗА ПРЕЗИДЕНТСКА СИСТЕМА, ИСКА МИ СЕ, НО ТАКЪВ РЕФЕРЕНДУМ В БЪЛГАРИЯ НЯМА КАК ДА СЕ ПРОВЕДЕ, ДЕМОКРАЦИЯТА Е НА НИСКО НИВО, НЯМА ДА РАЗРЕШАТ ОТ БРЮКСЕЛ, ВАШИНГТОН, МОСКВА :))))))

51

един от вас

преди 7 години

Демокрация по неоосманлийски.Демокрация по султан Ердоган.Единовластието винаги е водело до опорочаване на човешките ценности.

50

Анадолски

преди 7 години

1 май, почивам си пред тивито и интернета...и пет пари не давам:-):-):-)

49

Анонимен

преди 7 години

Турция е такава сега благодарение само на един човек....Кемал Ататюрк!!!!Той направи Турция светска държава и след време благодарение на това Турция просперира!!!!Сега като стане президентска държава загърбвайки всичко което е искал и направил Ататюрк Турция може само след 4-5г.да започне да се връща в мизерията!Гаранция!

48

Анадолски

преди 7 години

"Това новина ли трябва да е? Това е един нормален ден в анадолско...."Е какво да прави журналията бе, днеска там още не са блъснали някой на пешеходна пътека и не са хвърлили от балкон пари:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

47

БЪЛГАРСКИЙ

преди 7 години

Това новина ли трябва да е? Това е един нормален ден в анадолско....

46

СУЛТАН ЕРДОГАН

преди 7 години

ТУРЦИЯ НИКОГА НЕ Е БИЛА ПО ОБЕДИНЕНА И ПО ДЕМОКРАТИЧНА :)))ТОВА ЧЕ, ГЛЕДАМ ГОРЕ -70 ЧОВЕКА, НЕ СА СЪГЛАСНИ С 80 000 000 , СИ Е ТЕХЕН ПРОБЛЕМ :))))ЕРДОГАН МОЖЕШЕ ДА НЕ ПРОВЕЖДА РЕФЕРЕНДУМ, ДЕПУТАТИТЕ СТИГАХА И БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ, И НА РЕФЕРЕНДУМА НЕ ГЛАСУВАХА ЗА ЕРДОГАН, А ЗА СИСТЕМАТА НА УПРАВЛЕНИЕ,И ДЕМОКРАТИЧНО СЕ ИЗКАЗА МНЕНИЕ, ЕРДОГАН ПО ПРАВО СИ Е ПРЕЗИДЕНТ ДО КРАЯ НА 2019 ГОДИНА,ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ЧЕРНА ПРОПАГАНДА :)))

45

к.елеш Ердоган

преди 7 години

Няма да допусна овцете да пасат там където искат ,ще пасат там където им кажа аз !Това е моята анадолка демокрация

44

пенко

преди 7 години

Турските рабатници са изключителни : честни ,точни , трудолюбиви и т. н.- супер !!! Веднаж в годината демонстрират / не протестират / своето участие в изграждането на държавата и тогава полицията / от деца на работници/ малтретира и репресира -тези ,които /с труда си/ осигуряват съществуването и !!! Това е капитализмът, това е гадостта на тези ,които смятат ,че внуците им са 100% техни ген . наследници !!! Друга система е присъща на човечеството !!!

43

Анонимен

преди 7 години

Това там е истинска демонстрация за 1 май. И на нея ходят само истински куражлии и хора с принципи. Не като нашите ... многоточия. Честит първи май!

42

бай Расим

преди 7 години

Пера се яко отзаде аз съм демократ.

41

Анадолски

преди 7 години

"Ако протестът е малък се иска разрешение. Никой не може да забрани на цяла София да излезе."Е дааа, виж не знаех, че 14 млн са в Таксим:-):-):-):-) само агитките на Кълъчтароглу са там...Мустафа ти какво правиш тук:-):-):-)Кой даде този джоб в ръката на тези полицаи...ей ся ще ти се обядят от партията и ще проведете розговор за 2 млн лири...разбра ме нали?:-)

40

бах му мамата

преди 7 години

То значи за да отидеш до площата не те проверяват за бомба ,а ти гледат плаката кво си писал на плаката !!! Че то по-лесно е да получиш виза за САЩ отколкото да получиш разрешение да те допуснат турските полицаи до площада за демонстрация

39

турчина

преди 7 години

Ям овнешки фашкии и гълтам дълбоко.

38

Анадолски

преди 7 години

Тук има много хора, които не са излезли на протест...защото ако бяха, щяха да знаят, че трябва тълпата да има официално разрешение за това от общината!!!

37

Анонимен

преди 7 години

Жалко е че ЕС гледа срамежливо от страни, вместо да помогне на турския народ да се освободи от тоя самозабравил се фашист и диктатор! Фашистка и ислямистка Турция е огромна опасност за Европа, ама в Европа след ВСВ се вихри някаква либерастия, която е изключително вредна и не позволява да се види истината в очите

36

СУЛТАН ЕРДОГАН

преди 7 години

ЕРДОГАН ОТ 14 ГОДИНИ, ПЕЧЕЛИ ВСИЧКИ ИЗБОРИ С МНОЗИНСТВО, И УПРАВЛЯВА САМ, БЕЗ И ЕДИН ПЪТ ДА Е УЧАСТВАЛ В КОАЛИЦИЯ,ХОРАТА МУ СА ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПАРТИИ- ВЗЕТИ ЗАЕДНО :))))НО , КОГАТО ХОРАТА НА ЕРДОГАН ИЗЛЯЗАТ НА УЛИЦАТА НА ПРОТЕСТ, ИЗЛИЗАТ С ЯТАГАНИ И БОЗДУГАНИ, С БАГЕРИ, КАМИОНИ И ТРАКТОРИ :)МНОГО НЕЩА В БЪЛГАРИЯ ГИ СКРИХА, НО ХОРАТА НА ЕРДОГАН БУТАХА ВОЕННИТЕ МАШИНИ С ФАДРОМИ, БАГЕРИ, ТИРОВЕ ,НЕ СТЕ ВИЖДАЛИ ТАКОВА НЕЩО НИКЪДЕ ПО СВЕТА,ИЗЛЯЗАТ ЛИ ЕРДОГАНИСТИТЕ, ЩЕ ТЕКАТ РЕКИ ОТ КРЪ

35

23 санта

преди 7 години

Ердо има много авери, но враговете му са бая повечко.

34

анализатор

преди 7 години

До ХмЩом на турците им си харесва Ердоги-така да е..............абе кой харесва ердоган бе ?! Те ако го харесваха нямаше да има нужда да се фалшифицират резултатите от референдума в полза на султана ! Ако го харесваха нямаше масово да ядат бой от хората на султана ! Патакламата в турция едва сега ще започне в близките две години турският народ ще пави опити да го премахне защото ако до 2019 г. не успеят да го премахнат за турците ще стане още по-лошо ,ад под небето !

33

Анонимен

преди 7 години

Тук един или двама пишат с главни букви, защо? Крещят, вижте ни, прави сме, пишем истината. Не е необходимо да се пише така ако не се усеща, че са неубедителни. И като като харесват Ердоган и не им харесва България, какво правят тук? Аз не харесвам ретроградната турска култура, езика и вида на грозните турци. Ето защо не ходя, не ме интересуват и не искам да ме занимават с техните простотии. Жалкото е, че има много умни турци които ще се махнат и ще останат само чибуците и шал??варите.