94

Анонимен

преди 7 години

Престанете с тази глупост бе деца.Работил 40 години и пенсията му 140 лева.Или не е работил ,или не се е осигурявал или е на ,,социална.ЗА 40 ГОДИНИ СТАЖ,НЕ МОЖЕ ДА ИМАШ 140 лева пенсия.Това само невръстни пубери или платени ,но нищо не разбиращи *** могат да напишат и взаимно да си вярват.,,Майка му с40 г. стаж получавала 140 лева" Ти наясно ли си с реалният живот бе дечко?Има малки пенсии но те са от бай Тошово време. С 200 ,,финална " заплата ,не може да имаш 400лева пенсия.

93

Анонимен

преди 7 години

За пенсиите справедливото решение е минималната пенсия да се НАМАЛИ 2-3 пъти, а не да се увеличава и така несправедливо да се ощетяват хората, които са работили.

92

Анонимен

преди 7 години

Няма такава средна заплата за какво само заблуждавате хората, кажете колко хора взимат минимална заплата, но реално колко и каква.

91

Анонимен

преди 7 години

Ми ти средната запалата и в момента е толкова, какво означава че през следващите 4 години ще седим на едно место

90

Анонимен

преди 7 години

Като навърших 18 изчаках 10 години да се промени нещо в тази скапана *** , не мерси ! Повече няма да чакам , ако ще минималната да стане толкова ... като законите не са за всички , като не работи здравеопазването и куп други институции , за какво ми са тези пари ...

89

Анонимен

преди 7 години

Наскоро коментаторка каза нещо много вярно по телевизията. Когато ще се увеличават пенсиите, вдигат най-ниските и така онези, които не са работили получават почти толкова, колкото взимат повечето от хората с пълен трудов стаж.Аз се питам и друго. защо така наречената социална пенсия е еднаква и за тези, които нямат и един ден трудов стаж, и за онези, на които не достига стаж?И какво да кажем за лицата с пълен стаж, чиито документи са изгубени по вина на държавни учреждения?

88

Анонимен

преди 7 години

До Германска мощНо как да се справим с тенденцията да не се взимат специалисти, а също и неквалифицирани от Източна Европа, а да са предпочитат африкански и азиатски пришълци?

87

Соцялно слаб депутат

преди 7 години

Че тя средната заплата отдавна е 2500лв,смирен депутат мизерства с 5-6 хилки,а бьлгарина живее в разкош с 460лв минимална-380лв чисто и така средната заплата в Бьлгария става над 2 бондака.

86

Анонимен

преди 7 години

При средна заплата над 2500-3000 евро, ще може да се каже, че горе-долу сме се нормализирали. 1500 лева (750 евро) също е подигравка с хората, както и сегашните заплати в България.

85

Анонимен

преди 7 години

1500 лева е бвзумно малко. С 1500 лева не можеш да създадеш и издържаш семейство, което е основната цел на заплатата.

84

Анонимен

преди 7 години

Системата "пиле със зеле" е ясна. Дайте по-сериозно и не дрънкайте глупости

83

Анонимен

преди 7 години

Добрите обещания са винаги за края на мандата! Изеднически закон!Бееееееее!

82

Анонимен

преди 7 години

Възможно е, като след 4 години хрантутниците ни вземат по 35-40 000лв заплата за месец, а ние народа гладуваме... средно ще е по 1500лв... Общо взето Мая се еб....е с всички, а Яна с мъжът си- средно и двете са к..ур...ви.

81

анонимен

преди 7 години

Наистина справедливо ще е средната заплата да стане 1500лв.,но в сферата на производството.А не въобще.Сега тези,които произвеждат продукция вземат по-малко от тези,които са учили с 5г. по-вече.Това не е справедливо.

80

Германска мощ

преди 7 години

Призовавам всички етнически българи да спрат да работят в бг и да заминават по възможност в Германия!

79

НИЕ. ВИЕ. ТЕ

преди 7 години

Двама си вървят по улицата и единия крещи: - МЕНСТРУАЦИЯ! МЕНСТРУАЦИЯ! МЕНСТРУАЦИЯ! Този до него се оглежда и го пита шепнейки: - Абе, не беше ли "ДЕМОКРАЦИЯ" Първият: - Няма значение, важното е кръв да се лее.

78

Анонимен

преди 7 години

НАРОДА СКОРО ЩЕ СМЕНИ ЛОЗУНГЪТ НАД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ СЪС ДУМИТЕ :ВЪН БЪЛГАРСКИТЕ ХНАТУТНИЦИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ХРАМОВЕ !ЩЕ СЛОЖИМ КРАЙ НА ЛИЦЕМЕРИЕТО ИМ !

77

Анонимен

преди 7 години

ТИЯ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ -ВЕЧНО НЕНАЯЛИТЕ СЕ ,ТОЛКОВА СЕ САМОЗАБРАВИХА И ДОРИ И НЕ ИМ ИДВА НАУМ С КАКВИ ТЕМПОВЕ РАСТЕ ЗЛОБАТА НА 85 % ОТ БЪЛГ.НАРОД.НО ИМА ВИДОВ ДЕН И НАЙ-КРОТКИТЕ НА БАЛКАНИТЕ ,НАЙ-ПРОСТИТЕ -НИЕ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ВЗЕМЕМ СОПИТЕ МИ СЕ ВИЖДА СКОРО ,САМО ТРЯБВА ИСКРА.....

76

Анонимен

преди 7 години

За 240 хрантутници има пари и затова не си замразиха заплатите. За други няма. Ами тия майстори на политиката колко антураж имат още за което пак има пари. Това което пишат наистина е възможно 1500лв заплата, но само теоретично. Ако е средна, не я хвалете толкова. Практически никой няма да си мръдне пръста за обикновените хора. Тия си разтягат локумите от трибуната на НС, но на хората ще им писне вече да са най-бедните и нещастни европейци.

75

Анонимен

преди 7 години

При 1500лв.средна заплата,колко трябва да бъде минималната?460 ли?А максималната?