62

Анонимен

преди 7 години

Спокойно Ким Чен скоро ще сложи равновесие в световен мащаб

61

Анонимен

преди 7 години

Набутали са ни в НАТО, за да обслужваме американски интереси и на всичко отгоре искат да плащаме щедро за това, че им слугуваме.

60

Анонимен

преди 7 години

аз не се чувствам заплашен от Русия че да ни пазят,напротив те могат даже да ни освободят

59

Анонимен

преди 7 години

те са най големите производители на оръжие , ако няма войни няма къде да продават оръжията си и ще фалират веднага , за това подържат огъня в световен мащаб а хиляда и милиони загиват заради лакомията на група индивиди , но рано или късно възмейздие има дали в този или в следващ живот

58

Анонимен

преди 7 години

това се нарича съвременно робство , управляват ти държавата от вън и при това си плащаш , или май му викаха демокрация

57

от село

преди 7 години

Ше плащам *** друг пат...

56

batevale

преди 7 години

"Тръмп заяви също, че за последните осем години САЩ са удвоили разходите си за отбрана, колкото са платили всички страни от алианса взети заедно." Това означава ли ,че ако САЩ удесетори някои свои разходи ,съюзниците им ще трябва да платят за увеличеният американски интерес в някаква област ?.............

55

Мишо

преди 7 години

До реалистХайде сега напиши и прогнозата за времето, какво бълнуваш за някакви несъществуващи теми?

54

Ха

преди 7 години

Прокуратурата в Италия подхвана НПО-та на Сорос които се занимават пряко с трафик на мигранти в Европа и печелят огромни суми...

53

Я по-леко

преди 7 години

До Bolt ThrowerБългария няма общо с някакви единици търговци и техните амери партньори, това са си частни решения, също както много европейски и близкоизточни фирми си правят каквото си решат

52

Анонимен

преди 7 години

До тръмп Империята на Сатаната !

51

Анонимен

преди 7 години

Ако я нямаше Русия да бди над демокрацията в Крим и да направи референдуми, демокрацията никога нямаше да дойде в Крим. Крим е руски въпроса е затворен.

50

Въй

преди 7 години

До Анонимен 46Не драскай *** фалшиви пропаганди, за какво са й на Русия още места с десетки милиони роми, гета, африканци, петполови единици?

49

тръмп

преди 7 години

Всички да коленчат. Империята се възражда.

48

Анонимен

преди 7 години

SAMO GLUPAK MOJE DA VQRVA CHE RUSIQ ISKA TERITORIII TQ SI IMA CQLA EDNA SCHESTA ZLATNI TERITORIII SAMO USA ISKA TERITORIII I RESURSI SPRAVKA AFGANISTAN OKRADEN IRAK SYSCHTO UKRAINA DO DUPKA BYLGARIQ SYSCHTO BEZ ZLATO I METALI I KOI LI NE. USA SVETOVEN KRADEC NA RESURSI.

47

Тинев

преди 7 години

Янките колят, янките бесят!Европа със събути *** и стиска палци.П.П.Демокрация ............................. по американски.П.П.Да ви е... ..цията а!

46

Анонимен

преди 7 години

АКО ГО НЯМАШЕ НАТО ДОСЕГА РУСИЯ ЩЕШЕ ДА ОКУПИРА ПОЛОВИН ЕВРОПА !

45

Анонимен

преди 7 години

тръмп е велик и каквото казва не става

44

един там

преди 7 години

Ако го нямаше НАТО, Русия не само, че нямаше да е превзела половин Европа, ами и АР Крим нямаше да обяви независимост и да гласува присъединяване към РФ, понеже нямаше да има преврат в Украйна! Така че, като пишеш разни глупости, малко поне мисли!Финландия като не е в НАТО какво? Да не би Русия да я превзела?

43

Осмофевруарец

преди 7 години

Наистина доста мутренско изказване от страна на Тръмп. Американците се бутат където не им е работата, после зарязват бакиите, за които получават терористи, ама трябвало друг да им плати сметката... 60%от данъците им са за военните, не остана по-мурга'ва държава не "освободена" от американците, защото ако не воюват ще им се срине икономиката.