24

Анонимен

преди 7 години

ТОЙ НЕ ЗНАЕ КЪДЕ Е АНТВЕРПЕН, ПИШЕ ЗА ПРОСТИТУТКИТЕ

23

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 29Да, от шведски произход, но с българско гражданство. Но за процентите бъркаш, не са чак толкова много. Ако бяха, нямаше да имаме тук проблеми с безконтролната им раждаемост, защото всички щяха да са там, ако наистина в Брюксел бяха 60 или 78%, а в Антверпен 84%, както твърдиш ти.

22

До 30

преди 7 години

Как така, нямало проституция през соца?Имаше и още кака. Жриците се деляха на няколко категории, валутните бяха отделна група.Наркомания имаше и тогава, макар и в по-малък мащаб. Имаше и престъпност, и болести, и самоубийства.Бездомници и безработни нямаше, защото законът забраняваше скитничеството и безделието. Милиционерите издирваха хора без адресна регистрация или без работа и ги водеха в общината за жилищно настаняване или по заводите за назначаване.Бедност и отчаяние имаше колкото щеш.

21

Анонимен

преди 7 години

"Страх, отчаяние, липса на пари... Защо бежанците проституират"Същото е и членката на ЕС и НАТО България, но никой не проституира защото няма клиенти, навсякъде е страх, отчаяние и липса на пари. Само няколко хиляди мутри живеят охолно в членката на ЕС и НАТО България, другите мизерсват или едвам свързват двата края. Затова българките заминават на запад да проституират, в България няма платежоспособна клиентела.

20

ДО номер 29

преди 7 години

Добре де, ти с калкулатор и с десетични дроби ли ги сметна. И как по-точно ги сметна, сподели си източника. А по принцип въобще знаеш ли колко *** общо има в двата града и колко витрини?

19

Не разбрах

преди 7 години

Младите бежанци в Берлин сега в Зоологическата градина ли са ги настанили?Разбрах, че специално за работа с млади бежанци са наети определени социални работници, които да им разясняват опасностите, свързани с венерическите болести.Но не ми стана ясно защо социалните работници, които се занимават с разяснителна дейност, правят това в Зоологическата градина?

18

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПри соца нямаше проституция. Проститицията дойде с демокрацията или по точно с евроатлантическата демокрация която западът отреди за България, и не само проституцията, дойдоха и бедността, наркоманитята, бездомниците, престъпността, безработицата, несигурността, гладът, болестите, отчаянието, самоубийствата...

17

Анонимен

преди 7 години

До До 20Около 84% от проститутките в Антверпен са българки, в Брюксел българките са 78%.

16

asi

преди 7 години

ba mn kompetentni, obshto vzeto rumancite derat bransha mejdu 3 i 5 pati poveche ot nas, ot viena do bruksel vsqko edno naseleno mqsto s pazar

15

Анонимен

преди 7 години

И най обииновена българка, ако обича да е почтена и да е работлива. Ще си намери работа.

14

Анонимен

преди 7 години

До 20 Тези % за българките не отговарят и е твоя измипльотина.Истината е че соца направи проституцията в България не запада и "демокрацията".ДС В БЪЛГАРИЯ си имаши развит континент , които си беше много размит по отношение на закона.На запад и особено в Гврмания си има закон. За тая работа.

13

До 20

преди 7 години

Работя в тази сфера и мога да ти кажа, че тези работят със стари данни. Това е тотално стара и неактуална информация. Към момента в Брюксел има около 35 процента българки, а в Антверпен дори по-малко.

12

баба

преди 7 години

Кажете мили съфорумци колко струва една такава къщичка и от къде мога да си купя, за да я сложа на нивата , където да си садя зеленчуци.

11

Анонимен

преди 7 години

Е, защо, защото за друго не стават. Както и повечето българки. Не че някой така ни е подредил, просто толкова си могат.

10

Анонимен

преди 7 години

Според данни на Брюксел 60 % от всички *** в западна Европа са българки. Останалите 40 % са полякини, румънки и украинки. Но, ние сме рекордьори! Това ни донесе "демокрацията" - жените станаха ***, а мъже чистачи на тоалетни или скараджии. Това ни отреди господарят САЩ.

9

Горан

преди 7 години

До 16: Ама, че компетентно мнение... "На запад проституирали, предимно българки!" Брей, че то тогава направо си има глад за ***... Запад е доста обширно понятие, и с такава лекота да се твърди подобно нещо е голяма смехория!

8

мнение

преди 7 години

И защо не си е потърсил работа по инженерната специалност, с която е дошъл? Дали пък Меркел не излъга, че били лекари, инженери, архитекти и тем подобни. А щом има само хуманитарен статут, а не бежански, значи и наш Бойко излъга, че бягат от ятагана. Ама Бойко и Меркел са първи приятели. Ако Меркел я наричат унищожителка на Европа, то Бойко как да го наричаме?

7

Анонимен

преди 7 години

Golqma radosr padna za obratnite rezbi na zapada. Na vsi4koto otgore si pla6tat za da gi drusat qko

6

Анонимен

преди 7 години

Може да им харесва.

5

либе рал орал

преди 7 години

натъжих се :(