20

Мавърският конник

преди 7 години

Ае на бас че Краваристан нема посмее да бомби Кимчо!

19

Анонимен

преди 7 години

Капацитета дето пише за ядрени оръжия май само ги е сънувал и на това се базират познанията му :)) Ако Кимчо пусне всичките ракети които има, никоя система неможе да ги свали всичките. Това са стотина ракети, от които дори само две-три да имат бойни глави, Токио, Сеул и Аляска ще ги огрее по още едно слънце. Системите за прихващане и унищожаване на ракети с далечен обсег е доказано неефективна, защото не е в състояние да раличи примамките от истинските ракети.

18

Анонимен

преди 7 години

А краварите замислят ли се защо заплахата е за тях и техните маши Япония и Юж.Корея?Защо няма заплаха за други държави, а само за определени?Защо краварите изпращат кораби и провокират суверени държави?Как те биха реагирали, ако няколко държави си спретнат военно учени покрай бреговете на хАмерика. Защо тези умрелаци продължават да си играят с огъня и се изкарват най-големи демократи и то при условие, че са най-войствената държава,правеща се на световен жандарм без някой да е упъномощил

17

Анонимен

преди 7 години

САЩ: Не се стремим да сменим режима, но търпението ни приключи и ЩЕ ГО СМЕНИМ. Очаквайте обединение на двете Кореи по подобие на това в Германия, но в СК ще има доста избити комунистически дюмбели, *** и ***.

16

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 24"...или новото оръжие което изстреляха в орбита..."==============Въйййййййййй, ама ти сериозно ли?Я по-спокойно!

15

ексклузивно

преди 7 години

Само преди минути С.Корея са тествали отново балистична ракета! Е сега му ядоха големия на Тръмп! Следете световните медии!

14

hypocritical bastard

преди 7 години

21 - иракската ядрена програма беше приключена още през 81-ва от няколко израелски изтребителя , като до кувейтската инвазия Садам беше умерено подкрепян от САЩ . Последната издънка на рода Ким отдавна вече опъва нервите и на Китай и Русия , а подобно поведение демонстрираше и Хрушчов през 50-те , когато хвърли САЩ в ядрена паника като разказваше как в СССР ракетите ги правян на конвейр като салами , а според тогавашният шеф на КГБ всъщност са разполагали само с една . Америка обича страха.

13

Анонимен

преди 7 години

Шишко да не мислите че има 100 ядрени ракети. Ако има са 3-4 нескопосани , ще бъдат прихванати веднага от ТААД или новото оръжие което изстреляха в орбита предната година за унищожаване на балестични ракети. Стига се пренадъхвахте - има забрана за създаване на ядрено оръжие и то важи за всички.

12

Бай Иван

преди 7 години

Искам да припомня някои събития! Спомняте ли си как завършиха живота си Садам Хюсеин и полковник Кадафи? Нали те се отказаха от развитието на ядренните си проекти и оръжията за масово поразяване. Какво стана с процъфтяващите им страни. Нали и Башар Асад предаде химическите си оръжия под международен контрол - в отговор американски ракети и бомбандировки по "грешка" по неговата армия. Ако Ким се откаже от ядрената си програма и той след няколко години ще сподели съдбата им! САЩ са лицемерни убийц

11

славянин

преди 7 години

Отвъдокеанските чобани са по цял свят с армията си само и единствено, ''за да пазят демокрацията'' за ''нищо друго''! Те не провокират никого с ''мирното'' си присъствие, само ''пазят демокрацията''!

10

Анонимен

преди 7 години

Я виж ти кучето ми се казва РЕКС. Този защо ми е откраднал името на кучето?

9

Анонимен

преди 7 години

"Държавният секретар на САЩ отбеляза, че е настъпил моментът да се упражни нов натиск върху Северна Корея""и призова държавите да понижат равнището на дипломатическите си връзки с КНДР."----------Толкова е прозрачен, въобразява си, че никой не помни обявените преди месеци цели на новата вашингтонска администрация, тоест Северна Корея и Китай. И някак си очаква целият свят да си прекъсне връзките с Китай, в името на интересите на САЩ.

8

Анонимен

преди 7 години

Световния полицай САЩ, се опитва да наложи режима демокрация навсякъде. Не им ли стана ясно, че някои народи не искат да възприемат демокрацията. Както социализма и демокрацията има недостатъци. Ако оставят Северна Корея на мира, тя сама ще си смени режима. Така само си играят с огъня. И всички ще пострадаме заради шепа ***.

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Абе бае, ти пък всичко за антисеметизъм вземаш . Нещо ,,гузен негонен бяга ,,? Ами ако е арабофил ,пак ли е антисемит ? Щото и арабите са семити .

6

Анонимен

преди 7 години

Така и Виетнам ги ,,нападнаха ,,в залива Тонкин. Същото като ,,химическото ,бактереологично и ядрено оръжие ,,на Садам . Или Бен ладен ,,ръководил ,, нападението на 11 септември от пещерите на Тура -Бура ,разрушени от СА през месец октомври 1980 година . Наистина нелепици .

5

Анонимен

преди 7 години

Ще спрат да внасят от Китай маратонки и ще ходят боси американците. Кой ще им произвежда евтино ***?

4

Анонимен

преди 7 години

А кога ще постигнат ядрен синтез?

3

Анонимен

преди 7 години

Бай Дончо е решил явно да удари Кимчо. Кимчо се ежи и ще бъде изпепелен. Обаче, Кимчо в безсилието си ще хвърли ракета по Япония и Южна Корея и кво става после?

2

Анонимен

преди 7 години

А кой 60 и кусур години не подписа мирен договор със Северна Корея? После цайсати краварски добитъци, що се чудите, че не ви харесват?

1

Да

преди 7 години

Изолации,снкции,това не работи нужно е разбирателсто,преговори и взаймно зачитане.