8

Фасбуден Отозаде

преди 7 години

И двети убавици и ентиликтуалки.мали малиии...зомби апокалипсис!

7

Анонимен

преди 7 години

Немеца мачка. Работливи са и са умни, но най-голямата им сила е, ме са като роботи - правилата за тях са железни и не се нарушават.

6

Анонимен

преди 7 години

Мерки е права. Ако имаш всички блага извън ЕС то за какво ще е тоя съюз? Никой не се съюзява срещу вас! Просто вие сами решихте да излезете ?!?! Питайте сега оня популист дето ви проми мозъците, как ще ви оправя извън зоната :) Защото на площада лесно се говори националистически приказки. После е трудно като няма работа и партньори.

5

Хенрих

преди 7 години

Brexit е една медийна сензация, нищо повече. Храна за зяпачите по телевизията. Преговорите между EU и GB не могат да приключат за две години, защото кралството вече 40 години е навлизало в Съюза, настройвало е законите, икономиката, образователната и данъчната си системи, направо всичко към Европа. Как сега за няколко месеца да излезе, при това без да плати сметката? По-скоро ще свърши войната в Сирия. Англичаните гласуваха за това през следващите 15 години да са в неизвестното!

4

колектива

преди 7 години

ТАКА е който се цепи от коликтива....колектива му го на.........!

3

Джурналист

преди 7 години

Германия може и без ЕС, ще си върнат марката и ще изнасят за целия свят индустрия и услуги. Великобритания смята, че все още е онази империя, но тя остана в миналото още от времето на кризата от Суецкия канал. Ще съжаляват ингилизите.

2

Анонимен

преди 7 години

Трябва меркел да и вкара една тупалка на мей, и друг пьт да знае че с Европа шега не бива?

1

Анонимен

преди 7 години

ДАМИТЕ НА ЗАПАДА НЕ ВЛИЗАТ В СБЛЪСЪК ЗАРАДИ ЮДЕЙСКИТЕ ПРЕДАТЕЛИ.