89

Анонимен

преди 7 години

Пазите ни значи? Както ни пазехте 500 години ли? На българска земя сме заровили достатъчно ваши "пазители". И пак ще копаем гробове ако се наложи.

88

Анонимен

преди 7 години

майчината полиция ни пази /гази

87

SS

преди 7 години

АБЕ НАПЪЛНЕТЕ ВСИЧКО СЪС ВСЯКАКВИ МИНИ НАЙ МНОГО КАСЕТЪЧНИ ДЕТО ОТСКАЧАТ И СЕ ПРИСКАТ И ДА МИНАВАТ КАТО ИМ СТИСКА, ТО ГОЛЯМА ФИЛОСОФИЯ...

86

:))

преди 7 години

До 123 АнонименДъбилен е отговорът ти! По детински! :))

85

Peio

преди 7 години

o, hubavoto Gukce pak e tuk.

84

Анонимен

преди 7 години

Оградата ще им помага да ги ловят по-бързо.

83

MAKEDON

преди 7 години

E bre Bolgari ........ne osekate deka Turceto MAJTAP vi igra , vaka bilo taka bilo za majtap stanavte...

82

Сотир

преди 7 години

Фирмие са на ,"който трябва" и май- нарочно влизат на турска територия да строят.Искат да има обостряне за печелене на политически дивиденти от кризи....Турция вдига митата началото на другия месец....Между другото Турция е втория най- голям търговски пазар на България за износ след ЕС!Трупането на дивиденти е опасно за икономиката и просперитета на много браншове в България.

81

:))

преди 7 години

Гьокче според теб българските политици немогат да се грижат сами за държавата си/родината си! Те са малки, невръстни дечица или инфантили на възраст които си играят безгрижно на стражари и апаши едни с други, а ти ще си настойникът ли и ще се грижиш за безопастността им? :)) Каква бащинска зрялост -закрила, защита, охрана и опека ? :))

80

Патриот

преди 7 години

Кой ли пък му е искал мнението на тоя пpoпаднал кaмилap?????България е в Европа, тоя да ходи да напои камилите, че много ожадняха, а в пустинята отдавна не е валял дъжд!

79

1

преди 7 години

Този като какъв взе да се изявява в д-та не мога да разбера, че все него дават по медиите ?

78

Анонимен

преди 7 години

За съжаление е напълно прав! На Каракачановците и Сидеровците не им достига интелект дори да си представят какво представлява една бежанска вълна от 50 000 души? А от 100 000? А от 500 000? Всъщност ние си заслужаваме всяка съдба,след като сме дали решението на екзистенциалните въпроси в ръцета на смотани патрЕотари,мутромилиционери и палави и глупави момиченца.

77

М, да ...

преди 7 години

Дипломатът обвини българските власти, че харчат парите на данъкоплатците си, макар да призна, че те имат право на това.----------------------Странно! Но резонно България казва ли на Турция как да си харчи парите?

76

Анонимен

преди 7 години

Какво стана огъна ли се другарят гумен. Бил провокиран то ако за всяка провокация се отнася така скоро ще сте в батака.

75

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

ТОВА ИЗКАЗВАНЕ НА ГЬОТЧЕ Е ОПИТ ЗА НАМЕСА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА ! ТОЕСТ ТОВА Е ПОРЕДНИЯТ ОПИТ ,А НЕ ПЪРВИЯ !

74

Анонимен

преди 7 години

Името на турския посланник Гюкче, е доста божествено ако се преведе на Бьлгарски и за това той трябва да бьде много добьр и мил а не да плямпа дразнително от рода на гьрррррр като някоя бетонобьркачка...

73

Анонимен

преди 7 години

До Султана,Ти какво искаш да кажеш, че тези бежанци ще преминат току така 1000-2000км турска територия, без никаква логистична подкрепа(предимно неофициална) отстрана на Турция ли?Ситуацията с бежанците изобщо не е такава, каквато ни я представят! Основната маса от бежанците днес са от Ирак и Афганистан! Само че, чудно защо именно сега тръгнаха тези "бежанци" от там! Войните в Ирак и Афганистан не са от вчера или от днес! Има нещо гнило в цялата тази история!

72

ГУЛЕМИ ОБРАЗИ НАЧИ

преди 7 години

ПРЕДЛАГАМ ДА ВРЪЧИМ ЖЪЛТАТА ФЛАНЕЛКА НА ДВАМАУЧАСТНИЦИ ОТ ТОЗИ ФОРУМ. ЧЕЛ СЪМ ФОРУМИТЕ НА МНОГО ИЗДАНИЯ,НО НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ОБРАЗИ СА ТЕЗИ НА:СУЛТАНА ОТ КЪРДЖАЛИ И ВАСИЛЕВАКО МОЖЕ ДАЖЕ ДНЕС ДА ГИ НАЕМЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ ЖУРНАЛИСТИ.

71

Анонимен

преди 7 години

До гурбетчияДо миналата година друга песен пееше бе гурбетчия, що така?

70

случаен

преди 7 години

баба Ванга го е казала-от турците да не ви е страх,пазете се от гърците...?