46

Анонимен

преди 7 години

Егати лицемера е този анадолски х0м0с3ксуалист.*** се на изграденото от Ататюрк и после заплашвал, че нямали да искат вече.

45

чоо

преди 7 години

Ердо е най големия.Турция чакала 54 години за присъединяване,но заплаши че нямала да чака още дълго.Щеше да пуска бежанците,още нищо не е пуснал.Със смъртното наказание,и там изчаква.Но пък за Асад е твърд.Аз си мисля че ше почака още малко,ако не е доволен може да се присъедини към Евроазийския съюз на Путин,там нямат проблеми с мюсулманите,4 мюсулмански и две християнски държави,всъщност мюсулмански съюз.Путин ще му строи джамий всеки ден само да се навие,и масаж ще му прави.

44

Анадолски

преди 7 години

"НА НАС НИЩО НЕ СА НИ ДАЛИ М.А.ЙМУНО ! НАПРОТИВ"Е оти бе прасчо:-):-):-)нима, нас ни обичат повече от една християнса тяхна членка???:-):-):-):-):-)Нищо не са ви дали ли:-):-):-)...абе ваще демократчета само източват помощи:-):-):-):-)

43

Анадолски

преди 7 години

Построили са ни градовеее:-):-):-):-):-) Виж ся и до проекта Втория БосфорЩе нИ направят и нов квартал в близост и до третото летище:-):-):-)kanal istanbul (youtube):-):-):-):-)

42

До Анадолски

преди 7 години

НА НАС НИЩО НЕ СА НИ ДАЛИ М.А.ЙМУНО ! НАПРОТИВ ВЗЕХА НИ ! НО ПАК ЩЕ СЕ ОПРАВИМ С ИНТЕЛЕКТ И ТРУД ! ТОВА Е РАЗЛИКАТА ОТ БЪЛГАРИНА И ТУРЧИНА !! ИНТЕЛЕКТА !!

41

Анонимен

преди 7 години

тоя е абсолютенмангал. ай да си ходи в анкаразаедна със всички сел Я ци. мисля. че всичко до босфора ще избере европа. останалото ще си го поделят с пкк.

40

Анадолски

преди 7 години

"ХОРАТА ИМ ПОСТРОИХА ГРАДОВЕТЕ, ДАДОХА ИМ ДА ПРОИЗВЕЖДАТ ТЯХНА ПРОДУКЦИЯ, ЗАВОДИ ЗА КОЛИ, ТЕХНИКА, ДРЕХИ, ВСИЧКО ОТ ЕС И САЩ"А на вас...А на вас:-):-):-)щом на нас като кандидати ни дадоха тез работи...Малиии вие като членки какво ли получихте...ще изброиш ли и тях...или вие имахте всичко, нямате нужда от нищо...:-):-):-)вие можете и сами:-):-):-)освен помощ за 1 км тел, малко помощ за тунелите и пътищата и тн:-):-):-):-)

39

До турчина

преди 7 години

"Нека някой ме светне, може ли Велико-Българския-Европейски Президент Радев да има такава програма?"Те на българските европейци при нужда им казват само ало...:-):-):-)

38

Анонимен

преди 7 години

ХОРАТА ИМ ПОСТРОИХА ГРАДОВЕТЕ, ДАДОХА ИМ ДА ПРОИЗВЕЖДАТ ТЯХНА ПРОДУКЦИЯ, ЗАВОДИ ЗА КОЛИ, ТЕХНИКА, ДРЕХИ, ВСИЧКО ОТ ЕС И САЩ САМО И САМО ДА СТАНАТ ЧОВЕЦИ, ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ АНАДОЛСКИТЕ ЧУКАРИ. ОТ ПАСТИРИ НА КОЗИ ПО ЧУКАРИТЕ ГИ НАПРАВИХА ПРОИЗВОДИТЕЛИ НО ХОРА НЕ МОЖАХА ДА СТАНАТ ! ПАК ЩЕ СЕ ВЪРНАТ В СРЕДНОВЕКОВИЕТО КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО

37

Анонимен

преди 7 години

Интересно като плаши, че нрма да чака до безкрайност... и какво?ЕС сега така се уплаши, че няма да заспят довечера от мъка.

36

Анонимен

преди 7 години

Този по-голям ревьо и от нас :)

35

Анонимен

преди 7 години

Гледай си ненормалния султан и не ни мисли нас. Ние не ревеме като вдовица за х..., че нещо не са ни дали. Тоя орева вселената.

34

турчин

преди 7 години

А бре българе, по света кой ви бръсне вас за слива !! Вие може да ходите само при началниците на посещение. -В Станбул-в Масква-в Брюкселс

33

Анонимен

преди 7 години

Заблудените европейци Ердоган видя какво става със техните членки някои ЕU страни надминаха в емиграция Сирия !!!Ердоган ги мота не иска "eu" който е под контрол на ционизма !!!

32

Анонимен

преди 7 години

Паляка беше много отворен преди няколко дни, ама днеска пак клекна и почна да се умилква на ЕС като кебапчийско коте.

31

Анонимен

преди 7 години

Най добре да посети Марс. Еднопосочно.

30

Анонимен

преди 7 години

Сценатия на театъра винаги е един и същ: Не искаме в ЕСНе искаме в ЕсНе искаме в Ес.......,,.....................Обаче ако не ни земете ще пуснеме бежанците.И така докато ни побърка.

29

турчин

преди 7 години

В рамките на идните 20 дни Президентът на Турция Р. Т. Ердоган ще посети последователно:-Индия-Русия-Китай-САЩ-Среща на върха на НАТО в БрюкселНека някой ме светне, може ли Велико-Българския-Европейски Президент Радев да има такава програма?

28

Социопат

преди 7 години

До АнонименТия* дето му казаха за 1000 години чакане вече не са в политиката и в ЕС (Тони Блеар*)

27

Анти Атом

преди 7 години

След Брексида ЕС се олаби,има само една Франция и тя е на ръбъ..п.п. Грмания още плаща репарации и няма право на някой родове войски и воъръжение и практически все още е под чехъл....ЕС има бъдеще ако приеме Русия или Турция иначе е пътник в близките 30-40 години.