54

до тонката

преди 7 години

А ти готов ли си да служиш на Волен Сидеров.Май да.

53

Циник до 68

преди 7 години

Шшшшшшт - сакън - не издавай вътрешнопартийна информация!

52

Анонимен

преди 7 години

Не бързайте дувгари!Тепърва ви е чудото!

51

Анонимен

преди 7 години

Иска му оставката на Гергов ама след като той пимогна на БСП да открадне стотици милиарди от българският народ!

50

Анонимен

преди 7 години

Синчето на нинова работи като момче за всичко в Голдман Сакс в Ню Йорк - чиракува на лошите капиталисти. Хубаво е, че печелил медали на олимпиади, обаче това е заслуга на неговите отлични учители 90% и 10% негова заслуга. По-важното е да бъде родолюбец и да се върне и да помогне на държавата си в труден момент. Нали майка му се бори да спре изтичането на мозъци

49

Анонимен

преди 7 години

Брилянтен ход на Нинова с отстраняването на Георги Гергов.Така хем махна един доказан олигарх,който дърпаше рейтинга на партията надолу,хем отстреля един голям приятел по далаверите на Бойко Борисов,който беше вътре в БСП.Това със сигурност ще вдигне допълнително рейтинга на Корнелия и нейната партия.Забелязахте ли само онзи ден в Панорама как Цветанов и ортакът му Шкембе войвода останаха като вцепенени,когато Нинова им каза,че иска оставката на Гергов.Една опорна точка на ГЕРБ отиде зян.

48

Оруел

преди 7 години

В момента Наследници на БКП са по скоро ГЕРБ от колкото БСП :)

47

Анонимен

преди 7 години

От една крадлива партия БКП. СЕ ПРЪКНАХА НЯКОЛКО И ВСЕ КРАДЛИВИ./БСП,ГЕРБ,ПАТРИОТИ,ДПС/За кои да гласуваш?Спасението е , направо да идват от Брюксел и да поставят управници.

46

Dinosaurus

преди 7 години

Ама никак не ми е ясно защо не са първа политическа сила Корнелия и сие като им е тооолкова добра програмата? Колко са недоверчиви избирателите в България, нещо не вярват на червени клетви!Вместо да критикува наляво-надясно, що не вземе да работи за хората боядисаната червено(синя) лелка? Щото кучетата като лаят, керванът пак си върви!Що не върне талантливото си отроче да работи тук и да допринася за просперитета на политическата партия на мама си?А-а, по-лесно е да ограбваме чуждите деца!

45

Циник до 59

преди 7 години

Брато - тоя нечуван подвиг само барон Мюнхаузен го може! Да се издърпа от лай*ната опъвайки собствената си плитка!Как си представяш - червената мафия да си направи харакири? !!! Ще борят те - кебапчетата, и кюфтаците по ресторантите!

44

найден

преди 7 години

Стола и се клати , в партията и смърди , а тя ще свиква съвети за глупости , това са кьор - фишеци , Радев я е извикал спешно за да разбере какви СКЕЛЕТИ има за вадене от Гергов да не би някой да удари по неговия имидж !

43

Анонимен

преди 7 години

Всичко хубаво, нови лица , принципни изказвания, имиджа го излъскахте, но 72 години история не се забравят за 72 дена !Да не говорим че не можете да изкорените мафия която е от вашите и се е вкоренявала в държавата 72 години.Всичко е само приказки на вятъра !

42

КНСБ

преди 7 години

От тая отсега-нататък освен храчки,плюеене и компромати друго хич и не очаквайте! Тя и волята на народа са две различни неща и по-добре да не ни бърка!Избрала си лош фун дамент,Нинова, с такива маниери ще вървиш само... назад.назад,назад...Да,ама ние не искаме да вървим повече назад - повече от 50 години ви следвахме и ето докъде ни дока рахте-стига толкова! Хей ти Европа - отиваш там да се излагаш по всички въпроси на слабата ви партия !

41

Циник до 56

преди 7 години

Истеричното крещене - няма да помогне!Запали едно кандило на гроба на Тошо овчаря...и се моли!Пфуууу

40

Анонимен

преди 7 години

Добре, де, кой е платил обучението на рафаелчо в САЩ?РешетниковГазпромСпестени пари от закуски

39

Курнелия безочлива

преди 7 години

*** е изпратила сина си в САЩ, а иска да набута България в ръцете на изостаналата путинова Русия...

38

НЕ!

преди 7 години

БСП НЕ Е ЗАГУБИЛА ИЗБОРИТЕ ПРОСТО АДМИНИСТРАЦИЯТА РАБОТЕШЕ КАТО ПЧЕЛИЧКИ И В КОМИСИИТЕ И ПРИ ПРЕДАВАНЕТО НА ПРОТОКОЛИТЕ И ЗА КОГО РАБОТИХА ПОЗНАЙТЕ.....СЛУШАХ ПО ТЕЛЕФОНА СЕ ОБАДИ В ЕВРО КОМ ГРАЖДАНИН И КАЗА ЧЕ БИЛ В КОМИСИЯ И ВИЖДАЛ КАК МНОГО БЮЛЕТИНИ ЗАМИНАВАЛИ ЗА НЕВАЛИДНИ А ВСЪЩНОСТ НЕ СА БИЛИ НЕВАЛИДНИ И АКО СЕ НАПРАВИ ПРОВЕРКА НА НЕВАЛИДНИТЕ БЮЛЕТИНИ ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ КОЯ ПАРТИЯ Е ПЪРВА

37

Курнелия нагла

преди 7 години

Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост

36

Циник до 51

преди 7 години

Не!! Трябва да останат в България - и да робуват....за добруването на червени милионери като ***!!!Уредените страни - едва свързват 2та края ...без славно социалкомунистическо минало!!!

35

до 47

преди 7 години

КАТО ТОЛКОВА ТЕ ИНТЕРЕСУВА ЗА МОМЧЕТО НА НИНОВА ДА БЕШЕ ПРОЧЕЛ КАКВО Е ПОСТИГНАЛО МОМЧЕТО - СИГУРНО ЗНАЕШ НА ДРУГИТЕ ДЕЦАТА КОЙ ИМ ПЛАТИЛ НАПРИМЕР НА ЦАЧЕВА И ОЩЕ КОЛКО МНОГО ТАКИВА ДЕЦА ИЛИ СИ ДОСТА *** ЧЕ СЕ ЗАНИМАВАШ С КЛЮКИ