31

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен'"в бюджета да отиват тези пари, а не в мафията"Риторичен въпрос с понижена трудност - каква е разликата между правителството и мафията?

30

Анонимен

преди 7 години

Да я легализират и обложат с данъци, може дори с диференцирана (по-висока) ставка - в бюджета да отиват тези пари, а не в мафията.

29

Дедо Копеле

преди 7 години

До АнонименНапълно те подкрепям, мен!И аз си живея по същия начин! А относно мнението на някой си псевдо доктор гръшнов, напротив, доказано е! Затова се легализира в много щати в Америка и много други държави в Европа!

28

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"забравих, че ако мога да си го гледам сам"Спокойно, ще се погрижат за това да не можеш. Като "стигнем" хамериканците. При тях може да си купиш автоматично оръжие и патрони в кварталната бакалия, но не може да дестилираш собствен алкохол, защото е опасно за твоето здраве.

27

Анонимен

преди 7 години

А, да, забравих, че ако мога да си го гледам сам, така няма никой да печели, освен търговците на семена.

26

Анонимен

преди 7 години

Каква легализация бе еи?!Дилърите дето хранят политиците и полицаите моментално ще им сринете печалбата. Повече пари ще влязат с акциз и данъци в бюджета.Организираната престъпност няма да има такава хранилка.Прекалена свобода е това, абсурд!!!

25

Анонимен

преди 7 години

Едно растение да си гледам в домашни условия без да се притеснявам да ме видят съседите ми стига, аз умения и работа си имам, плащам си данъци, осигуровки, винетки си купувам всяка година да трескам по дупките, а това че обичам да си пуша след работа или от време на време си е мой личен избор, не ви го натрапвам, не се демонстрирам публично, така както всички ми натрапвате глупавият закон, писан да обслужва мафията, където да прибира милиарди годишно чисти неосчетоводени пари.

24

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 25Личи си кой се излага, като кифладжия, и това си ти.Идеята на ГМО културите е, че те съдържат ген, който ги прави резистентни срещу РАУНДЪП, който е тотално токсичен пестицид и хербицид който убива всичко живо, в това число и хора.Явно живееш в някаква измислена реалност, в която ГМО културите магически не ги ловят вредители и не хващат бурени. Не глупчо, точно обратното е, ГМО семената вървят в комплект с варели с РАУНДЪП пестициди.Айде за следващия път да знаеш вече.

23

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 24 неграмотния:ГМО се използва именно зада не се ползват пестициди :) ае да четем преди да се излагаме :):)

22

Анонимен

преди 7 години

Спокойто дрОгари, скоро ще легализират тревата, но не и преди да я опорочат тотално.Доста са близо до това постижение. И всичката легална трева ще е ГМО фрашкано с пестициди, лишено от всичките си полезни свойства.

21

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Марихуаната е чиста отрова и това го знае всеки трезво мислещ човек."Само че ти си трезво не-мислещ *** ;)

20

Анонимен

преди 7 години

Алкохола и цигарите са доказано по-вредни в краткосрочен и дългосрочен план, а всеки може да си ги купи, жертвите от злоупотребите с тях са хиляди на година, докато жертвите от злоупотребата с марихуана са точно 0, 114 пъти по-безвредна от алкохола. Само слуги на фармацевтичните компании са против декриминализацията или дори легализацията :D Растението е мн повече билка, отколкото опасна дрога, а за индустриални приложения, благодарение на които може да подобрим климата, няма да говорим.

19

Анонимен

преди 7 години

До 19Ти дори нямаш идея какво е марихуаната нали? Трезви ми приятелю...

18

Анонимен

преди 7 години

И колко смъртни случая има на година от тази супер отрова :D

17

Анонимен

преди 7 години

Къде сте виждали отрова да помага? Марихуаната е чиста отрова и това го знае всеки трезво мислещ човек.

16

голю босев

преди 7 години

Руската махорка е анти бебе. Изпушваш една кутия махорка, и си чиста.

15

ист

преди 7 години

Когато големите американски и английски цигарени компании решат, че от цигари с марихуана ще печелят повече, тогава марихуаната ще бъде легализирана.

14

Анонимен

преди 7 години

Аз не мога да преценя кой е с по-голямо психично отклонение, масоните-капиталисти-глобалисти, които са на път да унищожат света от алчност и простотия или тези, които употребяват марихуана и искат света да стане едно хубаво и приказно място, където всички са балансирали егото и всеки получава достатъчно, че да живее добре?

13

Анонимен

преди 7 години

До trafalgarЗащо някое тежко заболяване ли имате? или ей така за кеф?

12

trafalgar

преди 7 години

явно само за този гении на науката д-р Емил Грашнов, директор на Центъра за психично здраве , ефекта не е доказан. модерните и развити страни отдавна я ползват и то по лекарско предписание! но тука наш *** не !