60

упс...

преди 7 години

Къв боец е МакАрона, бе!?Този го изровиха в последния момент, като замяна на "френската болонка" Оланд!Целта е да консолидират ноелибералният френски елит срещу Фийон и льо Пен.С Фийон се справиха като със Строс-Кан!До последния момент опитваха всякакъв вид непозволени прийоми и срещу льо Пен!Кой ще спечели???Хм, както беше казал Сталин "който брои гласовете", иначе с ЕС е свършено,т.е. вероятният победител ще е МакАрона!!!!Туй, то!!!!

59

Анонимен

преди 7 години

ОБАДИЛ МУ СЕ ОБАМА НО ТОЙ ЩЕ ПРАВИ КАКВОТО КАЖЕ ТРЪМП

58

Мисли първо

преди 7 години

Ако медиите много хвалят някого тя работата ми е ясна. Ако медиите плюват срещу някого тогава има смисъл да си направя собствен анализ и проучване.

57

Анонимен

преди 7 години

По-добре тоя отколкото кинта и двайсе.

56

Анонимен

преди 7 години

Леле, просто се чудя колко прав е излязъл Дарвин за пропадъка на човечеството със социалните системи. Парниково отглеждане на некадърници и послушковци.

55

Българин

преди 7 години

Ех какви суперлативи от платени долнокачествени и нечистоплътни медии. Обикновена пионка на нечистоплътните кукловоди - пропаднала развратена Франция няма да може да стане никога повече. Ще свърши зле.

54

Анонимен

преди 7 години

На Оланд му викаха пудинг, а този сигурно ще го кръстят "мляко с ориз" какъвто е бледолик. неговата баба е 10 пъти по-печена.

53

Анонимен

преди 7 години

Едипов комлексар, по скоро страхливец според Фройд и Карл Юнг. Четете книги а не пропагада!

52

Анонимен

преди 7 години

Този плюнко ако го смятате за воин и боец, то нашия Биби сигурно е Чингис Хан за вас. Е6аси вица.

51

Гост

преди 7 години

Глупости, Макрон води едвам с 1-2 % - какъв воин може да е той?. Руснаците просто не си свършиха добре работата този път

50

Анонимен

преди 7 години

Колкото е България се хванаха на Сидеров, толкова и там на люМинет. Хора с акъл има на всякъде без Англия май :)

49

погр ебален агент

преди 7 години

Тоя е човек на банките, на картелите и на концерните. Капиталист, глобалист, империалист. Ще направи богатите още по-богати, а бедните, още по-бедни и още по-нещастни!

48

ъъъъ

преди 7 години

Стигнах до "инвестиционен банкер" и спрях...по нататък няма за какво да се чете.

47

реалист

преди 7 години

Пуцинофилите и Тръмпените умрЕха от яд и злоба - нито в Австрия, нито в Холандия, нито във Франция стана тяхната. Отрязахме тумора Англия, живот!!!ЕС ще пребъде, а Русия, Турция, Англия и САЩ ще смучат близалки! Казах!

46

Руский хакерионист

преди 7 години

Колкото и да ни го лансирате тоя, толкова повече се убеждаваме, че русата Мадам ще Ви Го натика с Макарите. И толкова повече се убеждаваме, че ще ви боли. Много ще ви боли... Enter

45

Анонимен

преди 7 години

Макрон представлява силите на доброто, а Льо Пен е подкрепяна от зли вътрешни сили и най-вече външни за европейския съюз вражески агенти, целящи да накърнят интересите на всеки един гражданин на държава членка в съюза.

44

султане

преди 7 години

Аха, значи дядо на 60 с момиче на 20 може, а баба на 60 с мъж на 40 не може!И що?

43

Анонимен

преди 7 години

Щом Юнкер казва, че Макрон ще спаси Европа, значи сме го загазили яко. На мястото на френските работници щял да слага мигранти. Либерастко коп.ле.

42

Анонимен

преди 7 години

"В международен план Макрон положи усилия да укрепи позициите си с визита в Ливан в края на януари и среща с германския канцлер Ангела Меркел в средата на март в Берлин. В Германия буди интерес и симпатия."Горе-долу можете да добиете представа какво лай но може да стане президент на Франция.

41

Голямо театро

преди 7 години

Добре подготвен позьор на световните финансови спекуланти. Изключително далеч са стигнали и с психо-похватите - добре покрито минало изчистено от компромати, брак със 64 годишна жена - насочен към преобладаващо-застаряващата част от населението и ред, ред други. А, всъщност, тоя е гей.От друга страна за каква промяна говорим - тоя е бил министър на икономиката при Оланд - все едно да избираме Дянков като алтернатива на Рапоня! А най-якото - бил съдружник в банката на Ротшилд във Франция...