13

Успех на ГЕРБ

преди 7 години

Браво на ГЕРБ! За единайсети пореден път разгромиха БСП в директни избори. Не като БСП, които всеки път се явяваха в коалиция с ДПС!

12

Малкия Скромен Иван

преди 7 години

Тулупа от Банкя накрая ще свърши окъпан в катран, овалян в перушина и провесен на някой кестен до Народното събрание. Помнете ми думата!

11

Анонимен

преди 7 години

До bookwormМи то Радев е на власт в момента, не четеш ли статията?Защо не се оплачеш от него за това детенце малтретирано от БСП?

10

Вълев

преди 7 години

Пеевски ще ни се види като детска приказка пред бъдещия кабинет и коалиция! Докъде стигнахме, в предния кабинет Яне Янев беше съветник на Борисов, а сега в управлението е Сидеров и Симеонов с "Козия рог"! Деградацията е пълна! Чудя се колко още ще стоя в България и какво още да чакам!

9

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Най-отвратителното управление на БЪЛГАРИЯ ще е това. Помнете ми думата !

8

Хитър Петър

преди 7 години

Какви патриоти са тези? Големи *** са. Искат да печелят избори и да управляват самостоятелно, а всъщност не стават и за коалиционен партньор. Който им се е вързал, че са патриоти е чист ненормалник.

7

Анонимен

преди 7 години

Тия ще са най-много до ноември като започната да идват космическите сметки ! Зимата се очертава да бъде уникално гладна и мизерна!

6

Анонимен

преди 7 години

Гледайте парадокса, Синеонов във властта а телевизията му в опозиция! По цял ден облъчва зрителите си с рев за всякакви несправедливости :))))))

5

ОСТАВКА

преди 7 години

За мен тази коалиция е по - пошла и от тройната! Толкова ми е крининална, уговорена и задкулисна, че е нещо като Пеевски!

4

Анонимен

преди 7 години

На 4.5.2017 всички на площада да изместен крадливо те фалшификат при на избори и ортаците им лъжепатриоти, подменили вота на избирателите си.

3

Анонимен

преди 7 години

Кабинета ще е почти същия като предния, само че вместо РБ сега ще има министри на ОП !И също като Реформаторите, по същия начин и ОП ще бъдат изхвърлени на ***, заради безпринципната коалиция с антибълг.партия Герб, заради лъжите и предателството към гласоподавателите!

2

Анонимен

преди 7 години

Това е най-смешното, корумпирано и крадливо правителство в цялата история на БГ.

1

За протестите!

преди 7 години

Правете правителство, за да знаем кога да протестираме срещу:Високите цени на парно, ток, вода, билетче.Постановление 208 и Брюкселски Регламент.26 милиарда заеми.Спирането на Южен поток и Белене - няма да внасяме ток и газ от Турция.Липсата на бетонна ограда на границата.Отказът да повишат всички пенсии.Цената на винетките.Престъпна небрежност за повишените нива на уран, криене на информация от населението.Продължаване на концесията на ТЕЦ 1 и 3, държавното подпомагане на частни лица.