43

Анонимен

преди 7 години

ПАПАТА ДА НЕ СЕ ОБАЖДА АМИ КАТО ИСКА ПО-ДОБРИ УСЛОВИЯ ДА РАЗВЪРЖЕ КЕСИЯТА И ДА ГИ ХРАНТУТИ ТОЙ!

42

Анонимен

преди 7 години

Папата да си озапти първо ***.дофилските подчинени.След това да ни обяснява колко сме лоши и "грешни".

41

Анонимен

преди 7 години

42. Православната църква никога не е пращала свещеници по света да обръщат аборигените в източноправославната християнска вяра. В този смисъл само ръцете на католиците са кървави.

40

Анонимен

преди 7 години

Папата работи за ислямизирането на Европа .

39

Анонимен

преди 7 години

Папата изпълнява еврейската политика по очистването на арабските земи и освобождаване на територии за Велик Израел.Не случайно и у нас разни падрета са ангажирани с мисията да разселват араби.

38

Анонимен

преди 7 години

До До 34 - А ти не си ли християнин ?

37

Анонимен

преди 7 години

Всеки бежанец, когато поиска и подпише молба за връщане в родината му може да се върне. Затова центровете за лежанци не са концбагери.Колкото можем - хрантутим ги, търтеите дошли да ни опрашват, да ни газят с камиони или да колят свещениците. Папата да се поможамеданчи и да ходи в Саудитска арабия!

36

Анонимен

преди 7 години

папата да покани стотина хиляди във ватикана. там има место. в концлагер живее бабите ни със 136.00 пенсия. ***

35

ама не

преди 7 години

Тоя човечец ми мяза на американец!Едно мисли,друго приказва,трето върши!Изобщо голям гявол,голямо нещо!

34

До 34

преди 7 години

Цели армии са пращани да избиват местното индианско население, което до тогава не е познавало барута и не е могло да се защитава. Епидемиите от Европа са по-малкото зло. Същото се случва с индианците от Южна америка. Да не говорим за християнските проповедници, коити налагат християнството по света с огън и меч.

33

Анонимен

преди 7 години

Поредният демагог.

32

Анонимен

преди 7 години

Папчо,предполага се,че знаеш,какво е казал Христос:"по делата им ще ги познаете"!И не само го е казал,но е избрал кръста,за да докаже на дело,това,което е проповядвал.Хайде,сега,чоджум,вземи,събери всички така жалвани от теб "бежанци" и "мигранти" и започни да живееш заедно с тях,в подкрепа на проповедите ти.Заедно с тях ,с тяхното легло,с тяхната дреха и с тяхната храна!Както е живял Христос!!!Това е дело,достойно за Бог,а всичко останало,което каканижеш и правиш,е от лукавия!!!

31

Анонимен

преди 7 години

Вместо да предлага глупости да призове Запада и Сащ да помогнат в борбата с Ид. Вместо да финансират тероризма. Само тогава много мигранти ще се върнат по домовете си. Той самия знае от къде иде злото. С тези си приказки служи на тероризма - помага за заселването им в Европа.

30

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен -до " Светата инквизиция най - страшната институция " - Местното население на Северна и Южна Америка умира предимно от пренесени от Европа грипни епидемии .

29

мнение

преди 7 години

Папата и всички католици много са ми паднали в очите. Преди ги считах за християни и побратими. Сега ги имам наравно с ислямистите. Когато дойде време да се изчистим от ислямистите ще се изчистим и от католиците. Пълна отврат са те.

28

Анонимен

преди 7 години

Лесно се говори така за добро впечатление. Ясно ли му е колко много терористи има в ЕС сред т. нар. "бежанци"? Поне 6000. А как избиха всички християни в Сирия? И че скоро Ватикана ще бъде отвсякъде обграден от последователи на една напълно различна и много "мирна" религия.Времето е доказало, че двете култури - християнска и мюсюлманска- са напълно несъвместими. За 35г. колко успяха да интегрират в Германия и Франция?

27

Анонимен

преди 7 години

Дъртака му е много лесно да дава акъл от замъците си. Защо не ги приютите тези клети бежанци във Ватикана ? Там имате място, пък и пари да ги издържате имате. Жалки лицемери.

26

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно съм съгласен - да ги изведат извън лагерите и обратно към бърлогите от където са дошли...

25

Анонимен

преди 7 години

Папата да вземе пример от своите средновековни колеги и да вземе да освободи светите земи от неверници! :-D:-D:-D

24

ДО 27

преди 7 години

Правела го е ,нали си гледал филма" Мисията".Но после идват едни умници и си искат капитализма. Този капитализъм роди и ислямското чудовище.Защото както каза Могерини ние сме в една лодка с вас.Разбирай, с вас ислямистите - те пол елит на Европа.