48

Анонимен

преди 7 години

Македонците - да отиват в Сърбия и Русия.Изобщо да не идват у нас!Нали бяха много велики, синове на Ал. Македонски ... и след 10 години никой няма да ги помни!Нали все нас плюят, да отиват в руските степи и Сибир.

47

Анонимен

преди 7 години

БЮРМ е на командно дишанСамо Сърбия има полза от размириците там,защото не иска да ги види в ЕС,преди нея.Заедно с Гърция играят против страната на кича,край Вардар-БЮРМ.

46

Има геноцид в БГ

преди 7 години

Българите в Македония се наричат македонци.Българите в БЪлгария са подложени на тежък геноцид през нагли престъпници менкани на власт..Крадците на милиарди начело с ЦВетанов и Борисов не им пука на коремчетата.ОСтавиха над 5 000 000 без доходи за оцеляване за да плащат на партиини компаниики десетки милиарди за ненужни корупционни канцерогенни обекти..

45

Анонимен

преди 7 години

До makedonecot 51 За съжаление,тези които са останали в БЮРМ са ограничени и продажни хора,полуграмотни,грозновати на вид,ниски и с тъмна кожа, слуги на свинарите от Сърбия.Самите сърби,по времето на Югославия казваха за "македонците":"Що южно,то ружно/грозно/.Не ни трябват,да вървят в сръбската си ***.Сърбите никога няма да ги пуснат в ЕС,преди Сърбия да влезе там,за да ги изнудват,по традиция.Нека им е.

44

Анонимен

преди 7 години

Албания са от НАТО и няма да смеят да нападнат Македония и България.

43

Анонимен

преди 7 години

Много си отворен, ама тичате за "татарски" паспорти нали? Територията не, но вие като нация си заслужавате скорошната съдба.

42

пазете се

преди 7 години

Корумпирани от МНЗ тровят от години милиони с хлор токсични канцерогенни разтвори подавани вместо питейна вода.Вижте снимки на отровения с натриев хипо хлорид Литвиненко и ги сравнете със снимки на отровения Столтенберг..Оказа се че този препарат хвърлян с кофи от ВиК престъпници в резервоари за питейна вода е забранен защото разтваря *** вкл остро токсични канцерогенни радиоактивни ..капсулирани.

41

Анонимен

преди 7 години

Сърбия и БЮРМ,лоша българска имитация.

40

makedonecot

преди 7 години

vo TATARISTAN da begame???abe TATARI BEDNI,abe dali ste vie normalni be???sedete si vie vo vasata a nie vo nashata zemja a za MAKEDONIJA I MAKEDONSKIOT NAROD IC GAJLE DA NE BERITE

39

Анонимен

преди 7 години

Не че не ни трябва малко население, ама да си сърбат попарата! Где са србите? Нека да им помогнат, нали са братски народи.

38

Анонимен

преди 7 години

Албания взема Косово, а България Македония.

37

Анонимен

преди 7 години

Война Сърбия - Албания и България ще си върне Пирот и Македония, защото Албания и България са в НАТО и България ще разгроми Сърбия.

36

Анонимен

преди 7 години

Няма да е за първи път,по време на кървавата Сърбизация на Македония,около милион българи напускат Македония и се заселват в днешна България.

35

Анонимен

преди 7 години

От запад се надига Велика Албания, от изток - Османската империя. Слаб и разпокъсан ЕС, войнствени САЩ, за капак сме в лоши отношени с Русия. Чакат ни МНОГО тежки времена, осъзнайте се!

34

Анонимен

преди 7 години

Трябвало да се обърнем към ЕС и Нато?!?И после едно голямо нищо?Обикновените хора са на ясно, че ЕС и Нато няма да мръднат и малкия си пръст. Кой създаде Косово? Нато и Сащ. Против всякакви международни норми.

33

Анонимен

преди 7 години

Абсурд! Не бива да ги пускамте тук тези паляци. Дадохме им земя, държава, в замяна на което да ни мразят. Много моля стойте си там!

32

Смешно, но факт:

преди 7 години

Германия вече имала претенции към Полша. Искала от поляците територии. Защо? Не се казва. Французите и те се опасявали да не гризнат някое парче от тяхната баница? Но поляците казват, че не искат да дават:- Ние ще защитаваме нашата си територия независимо кой ни нападне и от коя страна! Туйто!

31

Анонимен

преди 7 години

До Славейков Точно така, но в рамките на стохастичните граници.

30

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 34 Вярно е. И Тито беше фашист и американска ***. Учили сме го в училище.

29

Славейков

преди 7 години

Едно е да разбъркаш света, друго е да го уредиш. Грандиозните научно-технологични многоходови операции с цел световно годподство на един "елит", са всъщност ЕКСПЕРИМЕНТ, защото е експеримент С НЕИЗВЕСТЕН КРАЙ В С Я К О ДЕЙСТВИЕ, което се предприема ЗА ПЪРВИ ПЪТ. Има обосновано мнение, че и Господ-Бог експериментира, за да НАУЧИ как ще постигне някоя цел...