7

Умник

преди 7 години

То беше очевидно, че украинската песен спечели от съжаление миналия конкурс. Сега копаят дъното, като забраняват на един инвалид да изпее една песен. И не, въобще не съм фен на Русия или нейната политика, просто конкурсът е крайно манипулируем.

6

Анонимен

преди 7 години

Арменски глупчо. По нахални от българските арменци са само българските евреи.

5

Анонимен

преди 7 години

Русия, Беларус, Армения - да си направят Евразиявизия. Къде са тръгнали с "еврогейците"? Единствените, който пеят добре, са италианците; в рока - англичаните.Има и изключения, естествено.

4

- №3

преди 7 години

Е нали и аз това казвам ;)

3

До -

преди 7 години

То това е основния порок на целия конкурс.Не само Русия е голяма държава. Да гласуват българи и германци и да се броят после е безумие. Ако пък е изцяло на жури ще е стане съвсем полит-коректна глупост.

2

-

преди 7 години

А господин Киркоров замислил ли се е, че една такава промяна в регламента осигурява безкрайно първо място на руския представител именно благодарение на същите тези милиони, които съвсем сигурно ще си гласуват за техния човек? Евровизия е една машина за пари, тоест лансират се по възможност млади харесвани изпълнители, за да са лесни за манипулиране с атрактивна визия и задължително от богата държава. Накратко перспективни, снасящи златни яйца кокошки. Руснаците не се вписват съвсем в тази рамка.

1

Анонимен

преди 7 години

Тоя пък, иска с руските хакери да печели!