19

кога

преди 7 години

НАП, прокуратура, боркор, сметната и още 100 комисии трябваше вече да приключат с ревизиите а те още не са почнали.

18

Б.Б.

преди 7 години

"Жалко че Герджиков и е успя да разчисти всичките герберастки крадци."Доста глупаво постъпи Герджиков, че назначи свои крадци. Сега ние ще си върнем нашите крадци!

17

Анонимен

преди 7 години

За ГЕРБ е по-добре нови мажоритарни избори и ще вземат 130 дупетати както казаха от Банкя.

16

Анонимен

преди 7 години

Имам предложение към новия парламент, да се забрани уволняване и освобождаване на ръководни служители в обществения сектор. Ако не си върши работата или е корумпиран и т.н. - съд и затвор! А ако иска да напусне поне 6 месечно предизвестие - държавата е инвестирала в създаването на този кадър. По този начин всички некадърни ще се откажат, а партиите по-трудно ще назначават партийни кадри.

15

Гербаджий

преди 7 години

"Нали вие гербажий го избрахте за служебен премиер."Ний гербаджий го харесахме, но вий комунделий ни изпреварихте!

14

Анонимен

преди 7 години

СЪД за СДС,БСП,ДСБ,НДСВ,ГРОБ,ДСП .Всички са да отидат на топло.

13

йгдфхгио;

преди 7 години

Цветанов и справедливост... СМЯХ В ЗАЛАТА!!! Къде е справедливостта за имотите ти, колко бяха 6 апартамента и голяма къща с дувар и камери и какво ли не.. ?! Къде е справедливостта за полицейщината по твое време, за която няма месец някой да не е осъдил държавата в Страсбург! Къде е справедливостта за съсипания среден и дребен бизнес.. къде е справедливостта за сенираните панелки на 3-4 пъти по високи цени.. ехооо радетелят за справедливост.. мога да пиша цял ден за вашата справедливост! ГНТ

12

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Намерил кой да му търси кусури на Герджика -Цв.Цв.Тоя сам еди пирон не може да...забие,ако Тиквата не му държи...ръката.

11

Нинова и Б.Б.

преди 7 години

"Питам може ли поне веднъж да не се заменят едни крадци с други ами по изключение да са честни хора?" Сред нас няма такива! Откъде да ти ги вземем!?

10

Анонимен

преди 7 години

ЦЦ, върни апартаментите дето ги взе без пари!

9

Анонимен

преди 7 години

Нали вие гербажий го избрахте за служебен премиер.Какво се правите на интересни,той си беше ваш послушник.Какви са тези постановки.

8

Анонимен

преди 7 години

Ревизията на Герджиков бе пълна порнография. ГЕРБ също такава ли ще направят?

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 4И какво направи сложи бесепарски крадци на тяхно място. Питам може ли поне веднъж да не се заменят едни крадци с други ами по изключение да са честни хора?

6

смЕх

преди 7 години

до 6 анонименНе че нещо ,ама внимавай какво пожелаваш ,че като гледам в ГЕРБ бъка от кадри на БКП начело с тиквата да не говорим за плевела ,стрина ти Цецка и т.н.

5

до 2

преди 7 години

Надя Николова е долна *** на ГЕРБ.

4

Анонимен

преди 7 години

руските нaвлеци " кaдри" нa Бкп/ бсп под ножa и после СЪД!

3

Македонски

преди 7 години

То пък едни кадри- меринджеи и калинки!Градация- некомпетентен,по-некомпетентен,най-некомпетентен,гербер.Само искат да лапат!

2

смЕх

преди 7 години

Както винаги нищо ново всеки следващ мете няма червени, сини, жълти или гербави проблема е, че после го забравят.

1

да не забравяме

преди 7 години

Цветанов иска да възтържествува справедливостта ... ами то и хората искат да възтържествува, ама Цветанов по втория начин се отърва от съдебната система