15

Циник до Вин

преди 7 години

Човек изобщо не трябва да е експерт - за да събере 2 и 2! Куладжийски лафове, и сравнения не променят фактите! От 2 години насам почти не минава седмица - без размазани, взривени, разстреляни невинни из Европа! Такива са фактите! Веднъж докопали се до европейската кьорсофра алаходупците на спокойствие планират атентати, и убийства! Малкото люде , които критично се изказват против безумната политика на Брюксел Берлин и Париж биват заклеймявани като расисти! А наглостта на Меркел не знае граници !

14

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Мазохизъм ! Това се нарича мазохизъм ! Да страдаш от нещо и да го натрапваш сам на себе си още и още ...Същото важи и за българския народ.Страда от управлението на Бойко Борисов и пак го иска ...Клиничен случай !Някаква всеобща лудост е обхванала стария континент и не се знае докъде ще доведе това ... Няма да е до добър край !

13

Вин

преди 7 години

до *** Ти къде видя да защитавам мигрантите?Чети постовете до край,не само първите изречения!Ако те мързи е друг въпрос!Що се отнася до въпросния експерт той за мен е на нивото на шофьор, или продавачка в квартален зеленчуков магазин!Общи приказки и никаква конкретика са характерни за махленски събирания.Щом се водиш експерт (кой ли го е обявил за такъв) си длъжен да вдигнеш нивото на изказванията си по медиите!Анадънму?

12

Анонимен

преди 7 години

До Прогнозa 13ЕП прие резолюция зa прием нa повече бежaнци!абе да те питам ей така, като по *** да те питам - абе тия "бежанци" как така "прекосяват пустинята" хиляди километри с "по една торбичка на рамо" (като евреите в библията), преминавайки през десетки държави и никой не ги спира? Как става така, че един "бежанец" от афганистан, сирия или от къдо и да е, стига до париж, до берлин?у вас може ли да влезе някой освен ако не разбии вратата, ако има ключ или освен ако не му отвориш ?!

11

Хм

преди 7 години

Абе всички са големи експерти,ама паплачта си вилнее из Европа!Решението е само едно-пълно прочистване,веднъж за винаги,НОВА ОБЩОЕВРОПЕЙСКА РЕКОНКИСТА!На тоя етап трудно ще стане,но в перспектива-може.Сега може да се направи друго-спиране на потоците от тара.мбуки към Европа и прилагане на едно много силно оръжие-отнемане на гражданство на имигранти(вкл. и второ поколение) извършили каквото и да е престъпление!Изселване също и на всички съучастници.

10

Циник

преди 7 години

В Европа , която още не се е оправила от кризата - цари безработица! Даже в "европейския вол" Германия 5 000 000 немски граждани са безработни! Да не говорим за Гърция! Италия се люшка на ръба на фалита с огромни дългове! Но управляващата върхушка ни лъже, че всичко е "цветя и рози"! Както и у нас - пари за социално слаби, пенсионери, дългосрочно болни няма - но има милиарди за фанатизирани тарамбуки непомръднали, и пръст за добруването на континента! Болната либерастия наистина храни собственитениубийци

9

Анонимен

преди 7 години

Ne sa evro a amerikanofobi zapitai se zaschto ako imasch mozyk izobschto.

8

Анонимен

преди 7 години

Защо ли 99% от агентите на ДС да еврофоби и русофили?

7

Циник до 1, и 8

преди 7 години

Всичко казано в статията е абсолютна истина!А вие двамата освен да се правите на "мноу отвореньи" , за друго не ставате! Имигрантите в Европа( и специално в Германия ) са огромна финансова тежест, която освен да унищожава социалните системи на приелите ги страни - не стават за друго! 94 милиарда само за миналата година бяха ОТКРАДНАТИ от германския данъкоплатец за изхранване на търтеи, и откровени убийци! Няма полза за ничия икономика от неграмотни, фанатици , които не знаят как се ползва тоалеклекало

6

Анонимен

преди 7 години

"Някой има интерес да сме в насипно състояние..има ли някой, който все още не е наясно КОЙ има интерес "да разруши" ... за да може след това да се появи (отново) от пепелта като "спасител" и щедро да "финансира възстановяването", като в същото време поставя и условията , които ще предотвратят нови такива явления - "чипа на челото на всеки"... е почти на всеки!

5

Вин

преди 7 години

Всички видове експерти от всякакви разновидности,започват да критикуват,но като предложения сипят само общи приказки и нищо конкретно!Не можеш ли да предложиш нещо по-добро,не критикуваш!Това е старо правило.Пък личното ми мнение е,че при засилващата се заплаха от ислямски тероризъм,едва ли французите и европейците като цяло ще изберат умерени решения!Ще им се на толерастите,но едва ли.Инстинкта за самосъхранение винаги надделява!

4

Анонимен

преди 7 години

Европа се е затворила в себе си обслужвайки интересите на една олигархия използваща само човешките ресурси и спираща прогреса. Всички имигранти прииждащи в европа искат подкрепа за да променят собствените си страни, а вместо това сблъсквайки се с по различна култура и лицемерие се радикализират и капсулират. Нагледали се на парфюмираните новини за новия свят изведнъж попадат в реалността на този свят, където оцелява по силния, а не по добрия. Всъщност си задават въпроса кой е добрия.

3

Калинка-Малинка...

преди 7 години

и какъв експерт е по-точно този натегач от зората на сдс

2

Анонимен

преди 7 години

Dokato triete istinata ce USA e vrag na ES po-zle schte stava

1

БГ франсе

преди 7 години

и кво сега ....няма контрол ....идва ред на чипирането....слагат ни чипове като на животни и готовооо...по всяко време знаят къде си ...