33

Анонимен

преди 7 години

Ха-ха-ха . Уж исляма е най- вреден , а него никой не го забранява .

32

Анонимен

преди 7 години

Многоходовия и безаналогов отново се връща към изконните съветски ценности - религията е опиум за народа. Жалка работа. Нито съм религиозен, нито ми дреме за Свидетелите ... да забраняваш религия обаче е признак за наистина голяма паника.

31

пророка Олег

преди 7 години

евалла Володя, отново правилен ход..........

30

американска щерка

преди 7 години

В един от Институтите на БАН работи жена, която е дъщеря на американка и човек от НАТО. После американката се развела, сключила втори брак с български сороссадист от Отворено общество и довела и щерка си тук.После с някакви предимства я настанила в БАН, нали след 1989 г. получиха много привилегии.Сега тази не-българка, която е на доста посредствено интелектуално ниво,защитава сектите и сиентолозите, чиито корени се преплитат с краварските интереси за хегемония и усвояване на материала у нас

29

Анонимен

преди 7 години

Че свидетелите с какво заплашват толкова Русия?

28

муспи

преди 7 години

Йехова е лакален мини дявол, който си е избрал евреите за да владее чрез тях света. За този йехова всичко се знае, но за евреите почити нищо. Не се отгрича и не се твърди че са племе от Обетаваната страна, Палестина, защото там са пристигнали чак 1948г. Сбирщина от южните републики на Съв. Съюз като Чечня, Азербайджан, Армения и разни тюркски племена включително и съвременна турция, както и управленческия елит на бандитската държава Хазария - Великия Каган и пашите му с харемите си.

27

Анонимен

преди 7 години

МИ ПРАВИЛНО, ТЕ СА СИ ТАКИВА

26

Анонимен

преди 7 години

До Пенчо 30Нима забрави нашите монаси??!! Ей тези попски хрантутници все гледат треската в окото на "поляците" а не виждат дъбът в тяхното! Така ги учат фарисеите и съдукеите ама нещо не им излиза сметката!

25

Алтерниращ веганист

преди 7 години

И сега свидетелите на йехова ще дойдат в българия, за да могат нашите скинари да ги съдират от бой, а не да се занимват с обикновени nедaли по трамваите щото ги е страх от циrаните.Супер. колко бoй трябва да ядат тия боклyци не е истина - и свидетелите, и сцинтолозите, и евангелистите...за едно светско общество религиите са излишни и със затихващи функции

24

Анонимен

преди 7 години

Полша има вековни добросъседски отношения с Русия , които са създали нация от устойчиви русофоби . Изобщо Россията се слави като добър съсед сред всичките граничещи с нея или граничили някога и вече погълнати страни.. Питайте афганистанския народ ,който без разрешение реши да организира не каква да е ,а социалистическа революция в задния и двор .

23

Анонимен

преди 7 години

24 - какво ощо имат "Свидетели на Йехова " с Европа или се чудеше какво точно да кажеш и понеже в главата ти са само евро.***.да.ли и со.росо.*** това и написа . Иначе съм напълно съгласен с руснаците , принципно и традиционните религии са направили много бели на човечеството , но това дори не е точно религия ,а по-скоро финансова пирамида .

22

В един отИнститутите

преди 7 години

на БАН работи жена, която дори не е българка, а е дъщеря на рускиня и човек от Централна Европа.После рускинята се развела, сключила втори брак с българин и довела и щерка си тук.После с някакви предимства я настанила в БАН, нали преди 1989 г. имаха много привилегии.Сега тази не-българка, която е на доста посредствено интелектуално ниво, но е с научна степен, води ожесточени спорове, когато стане въпрос за секти и твърди, че те не бива да се забраняват, защото някъде си били официално признати.

21

Идваха и у нас,

преди 7 години

преди 6-7 години. Не се представиха, че са от секта. Просто позвъниха на вратата и казаха, че раздават образователни списания. Връчват ти нещо и си тръгват. Гледам, преразкази на библейски притчи и картинки като за деца.След няколко месеца пак позвънили и дали подобно нещо на майка ми.В един от материалите в новия брой на списанието обаче ставаше въпрос за тази секта.Когато дойдоха за трети път, носеха безплатни билети за концерт. Казах, че сме православни и държим на това.Повече не са идвали.

20

Хуманитар

преди 7 години

Два пъти звъняха някакви смешници у дома. Два пъти им обясних , че съм православен християнин.На третия път слязох долу със Зевс/питбула ми/ и гол до кръста. Да отбележа , че съм целият в татуси.Повече не дойдоха. Не само у нас , но и в никой от съседите.

19

Паметлив

преди 7 години

Абе не знам какви са ги вършили в Русия,ама тука доста поразии направиха през 90-те!Що народ се чалдиса и самоуби!Изобщо всички секти(вкл. ислямските) са за гонене!Имат и наглостта да плашат със Страсбург!Впрочем,днес Т.Мей е заявила,че Великобритания ще напусне съда в Страсбург!Любопитен материал за размисъл-демократична страна ли е GB или тоя съд не струва?

18

Браво

преди 7 години

Русия си пази държавата,там такива измислени вероизповедания не вървят.

17

До анонимен дето ме

преди 7 години

Тогава до 1:00 получавах колкото сестра ти за месец,

16

Един българин

преди 7 години

До: номер 11 (войнствен атеист)Забравих само да поясня, че аз съм умерен агностик.Просто въпросите с богове и религии не ме вълнуват.Не вярвам в тях но не ги и разбирам - атеистът се отрича от Бога.Кой Бог обаче се пита в задачата?Ако си войнствено настроен, значи си готов да се биеш с някакви богове?Значи ги признаваш че са реални? Аз не. И не искам да се бия. Не съм войнствен.Искам да си живея живота нормално, без религии!

15

Умник

преди 7 години

Най-лошата издънка на християнството.

14

Вимавайте с такива

преди 7 години

Дотолкова доколкото знам и съм чел, подобни църкви изискват наистина да се дарява имоти след смъртта. Хората трябва много да внимават защото техните мисионери следят внимателно за хора с отчаяни физиономии, успокояват човека и лека-полека навлизат в личния му живот. Тия евангелистки църкви в САЩ събират чернокожите да пеят като в дискотека, а колите пред църквите са като пред сборище на мафиоти. Има църкви където пастора пуска змии да го хапят за да докаже, че Господ го спасява.