68

аве тука

преди 7 години

ли е тоя *** да си копне и днес колко стрували бозата и халвата през комунизма? Опорната точка е демег - какво добро сме видели от СССр...

67

хаха в днес

преди 7 години

само 2 троля ли я творят цялата тая помия? Няма рубли - реже бюджета джуджето!

66

обяснявам

преди 7 години

на руските *** и началника в москва - щом сееш омраза, ще жънеш война. Тва ви чака, товарищи! Ама тоя път като кацнете във Вашингтон за заеми след загубата, сексът тогава ще е много по- голям от този с Горбачов и Елцин! Ще приключат с вас окончателно!

65

ОК

преди 7 години

сте го включили пак Ким грухчо - руските *** ного кълват! Рубли тр. да се изкарват! Печелете, ваща м...А я обяснете гадове руски, що ни вдигнахте газа?

64

Анонимен

преди 7 години

Руската дегенерация винаги е защитавала най-мракобесните режими, понеже самата тя е такава.

63

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

До Анонимен 87- С . КОРЕЯ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ НИКАКЪВ ПРОТИВНИК НА САЩ,КАМО ЛИ ПЪК ДОСТОЕН...ПРОСТО ВЪПРОСЪТ ЩЕ СЕ РАЗРЕШИ МИРНО С ПОСРЕДНИЧЕСТВОТО НА КИТАЙ...За съжаление Рашка го,вняшка показа за пореден път какво представлява...

62

Анонимен

преди 7 години

"Силната" америка даде на задна и върна самолетоносача, здрав разум или наси.ране не се знае.Когато срещу краварите застане достоен противник, и те дават на задна.

61

Гepманистaн Убepалec

преди 7 години

Ех пак ще му се размине на тлъcтата rнида ким. Трябваше отдавна да се учи по истирия а корейците да са си сменили имената, щото "ким" е обиднио. като "хитлер".Брадат виц:Имало един човек, който се казвал Бойко Говняров. Един ден поискал от съда да си смени името. Съдията погледнал делото, веднага се съгласил, че името е обидно и попитал г-н Говняров как иска да се казва. Той отговорил, че би искал да се казва Гошо Говняров.

60

калоян

преди 7 години

Ами ядрените опити на сащ , франция и т.н. кой ще ги възпре , да не говорим за ракетен обстрел на държави без никакъ повод ?????

59

жалко,

преди 7 години

че посетителите на този сайт, са заливани от псевдо новини и дезинформация! жалко е, че нямате информация за буба и новостите в производството на САЩ, Япония и други развити технологично страни, жалко е, че миналата седмица пропуснахте да разберете за отрицателните стойности в цената на електроенргията добивана от "перките" в Калифорния, жалко е че ви набиват канчетата с Ким и Брадърс, путин и добива на газ и петрол, когато хората живеят в други измерения и действителност! много е жалко херм-ци

58

Синемагугу Нагага

преди 7 години

Смърт на фашизма, свобода на народа. Вечна слава на Великия Вожд Ким Ир Сен, на Великия Учител Ким Чен Ир и на сегашния Велик Ким Чен Ун. Води ни партийо любима. Не искаме фашистки изобретения като телевизори,телефони и автомобили. Не искаме да се напиваме с Кока-Кола както правят американските войници. Искаме Ким. Венсеремос. Но пасаран. Урааааааааааа.

57

Анонимен 76

преди 7 години

Ахаха утре Северна Корея и когато и да е било никога няма да се репчи на Русия.Защото има респект или уважение както е думата от тази силна държава.

56

Анонимен

преди 7 години

На пухкавия Кимчо, вече му е предложено по дипломатичен път до 2 седмици да се откаже от ядрените си мераци и да предаде ядрените си материали и готови бомби на чичо Сам. Сега както каза Пенс вчера топката е в полено на Ким. Той трябва да реши дали да остане на власт или да бъде изпържен.

55

Анти ГЕРБ

преди 7 години

САЩ извършиха преди дни опит с усъвършенствано ядрено оръжие и казаха, че предстоят и други такива, но това естествено не притеснява Съвета за сигурност на ООН. САЩ унищожиха държавите в Близкия изток, създадоха с насилие Косово, бомбардираха Сърбия, избиват хора по целия свят, но това естествено не тревожи никого. Е какви са тези "стандарти" не мога да проумея.

54

Анонимен

преди 7 години

Малкият Ким нарита манерките на краварските добичета!

53

Анонимен

преди 7 години

ахаха утре ако северна корея почне да се репчи на русия руснаците друга песен ще запеят

52

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 72Кои, изчезналите ли?

51

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 68Свирнаха ли ви вече от централата... Ама защо тролите в работно време? И на дърржавните компютри, а, пестите париччки от домашен интернет. Ба си, дрипажите...Творете, творете, много важно е да си необразоват фантасмагорист! И назначен по принадлежност, а не по квалификация.

50

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 65Върхът на шизофренията - "дребничките виетнамци за да правят мръсно на САЩ." Нобел за тролски идиотизъм!!!

49

Анонимен

преди 7 години

До БобиБоби, умничко, а в световната история, 140 000 теснооки япончета са си направо милимикрон поумрели. Лошо ще е ако тия милимикрончета са твоите майка, баща, сестра, децата ти, ако ги имаш или ако можеш да ги имаш (нали знаеш - алкохол, наркотици, радиацийка, някоя и друга болестчица от различност... всичко става). А още по-лошо ще е ако ти е откъсната ръчичката или ампутирано крачето или останеш без очички от светлинката на ядрения взрив... а и след.. Иначе, кво, малоyмници много...