17

до 15

преди 7 години

лошо нема.

16

Анонимен

преди 7 години

Изключително се радвам като ви чета коментарите, дано да са истина и да не блъфирате!Оставете си ни черноморието да си се забавляваме с руснаците и сърфистите, а вие стойте далеч и си мразете от Гърция! Предварително благодаря за спокойната почивка без мрънкащи и мразещи човечета

15

От Турция

преди 7 години

Европа е бясна, че Ердоган успя да овладее атентатите и ранните записвания в Турция надвишават очакванията. От началото на годината са предотвратени над 10 атентата, но това надали ще го видите по вашите медии.

14

Анонимен

преди 7 години

Те не идват да ядат. Идват да пият и да консумират евтини жени.

13

Армировчик

преди 7 години

Той туриста ако има мозък ши почива другаде а не в бункер

12

маке

преди 7 години

мойте чевермета не мож ги стигнат а па за виното и ракията да не думаме въобще

11

Анонимен

преди 7 години

Жива да не съм да почивам на българското черноморие.

10

Анонимен

преди 7 години

3,не разбирам по какъв точно начин ол инклузива може да пречи на излизането от хотела,тази услуга с въжета ли връзва за хотела. Въпрос на личен избор е дали цял ден ще се тъпчеш и поркаш до басейна, или ще ползваш услугата като интелигентен човек.

9

пералня

преди 7 години

Откога прането на пари се казва туризъм!?

8

321

преди 7 години

До TUR OPERATORСтранно е че не можеш да пишеш на Български,сигурно си неграмотен!но за другото си прав....

7

Анонимен

преди 7 години

Храната по "ол инклузивите" си е стандартна навсякъде. зеленчуци нарязани поотделно, меса различни поотделно, плодове и разни тестени и сиропирани сладкиши. На който му изнася да ходи. така е при масовката.

6

TUR OPERATOR

преди 7 години

Dokato balgarskoto 4ernomorie se 4udi s kakvo ka4estvo da posre6tne turistite te ve4e se naso4iha kam Turciq kadeto ka4estvoto e kade kade po dobro i po4ti vsi4ki mesta sa rezervirani.

5

Анонимен

преди 7 години

Дано пак не ми изтрият коментара, но масово в Слънчев бряг много туристи се лъжат по хубавата сграда на хотела на Арападжиев, големия му хотел Вектория, като минат покрай хотела и ахват и на следващата година когато идват в България се записват в неговия хотел и после остават много разочаровани, слабо обслужване, лоша храна а иначе хотела е петзвезден и цените са солени.

4

England / Essex

преди 7 години

Абе качество няма, но има други атракций като мутри, измамници,чалга, "отлежала" храна" ,"качествен" алкохол тип цар Киро, много "мини" в морето и колкото ти душа сака - бетон!

3

Армировчик

преди 7 години

Туристите може да искат качество обаче няма.А и качествени туристи нямаИ няма и да има

2

Чоко

преди 7 години

Ол-инклузивът е най-голямата свинщина, която може да съществува на света. Това да отидеш в една страна или пък в един курорт и да не излезеш от там десет дни е най-голямата простотия.

1

Анонимен

преди 7 години

Какво става господа бизнесмени май вече и чужденците се оплакват от вас, май ще спрът да ви идват по курортите.