155

Х

преди 7 години

Сарелска затова е внедрена в Нова ,да предупреждава разследваните наши.

154

Анонимен

преди 7 години

Е ти смятааай...човека прави разследване в ущърб на властта и не му дават да си излъчи предаването му. Това ли ви е демокрацията и свободата на словото? Диктатурата на Тиквата обаче значе че не върви при Слави Трифонов и затова този безстрашен журналист намира в негово лице единствения вариант да покаже гнусотиите на управляващите. Тази вечер Валери Симеонов от 22.30 на какви успокоителни ще е?

153

Бау

преди 7 години

До 194Това не променя казаното от мен. Зуека и Рачков са водещи. Разследванията на 'Господарите' не ги правят те. Но, когато народа закъса заплашва с тях (господарите). Слави се опитва да повтори това. Де се превърне в героя на народа и да остане в ефир. Референдума, скандалните предавания, които знае, че няма да бъдат излъчени и т.н. Не е лоша идея и може да е полезно, но не мисля, че го прави от добро сърце или патриотизъм.

152

Анонимен

преди 7 години

Много ще ми е интересно когато Г-жа Сарелска един ден ще бие шута на марионетките си и те тръгнат със сълзи и сополи да се оплакват от телевизия на телевизия.Всички знаем, че женското приятелство е до време и не е вечно. А когато са намесени и пари става страшно.

151

Анонимен

преди 7 години

Бау, Васил Иванов не е просто един клоун като Зуека и Рачков, а пипа много надълбоко без страх. Неслучайно му взревиха апартамента преди няколко години за да си трае.

150

Анонимен

преди 7 години

Босфор тв не разбраха ли че Дългия даже техния господар Тиквата не може да го спре за да си пусне каквото си иска в собственото си предаване? Не си ли научиха урока като преди няколко седмици му спряха едно предаване и на другата вечер мишките му пуснаха в крайна сметка онова предаване? Сега същата история. Сякаш са някакви деца тия от Босфор тв. То бива слугинаж... но техния е инфантилен на тия.

149

Бау

преди 7 години

Слави разбра, че ако продължава да кани гости и да прави смешки ще изчезне от ефира. За това избра номера на 'Господари на ефира'. Борба с/у лошите и корумпираните. Така се опитва да се превърне в героя и защитника на народа и съответно ще бъде гледан непрестанно в, която и телевизия да иде. Като разбира се значи реклами и пари. Хитро е, не мога да отрека.

148

Истински мъже

преди 7 години

Едни от малкото хора, които се опитват да говорят свободно, без цензура и без да се страхуват от върхушката. Евалата, продължавайте така.

147

Анонимен

преди 7 години

А Г-н Симеонов с реална фамилия Балевски. Много ми е интересно защо крие комунистическата си фамилия.Интервю с бащата на така нареченият СимеоновСимеон Балевски интервю.youtube/watch?v=6MxUI4xxHn0

146

Варна

преди 7 години

Проверете колко милиона субсидии получават тези *** БТВ и НОВА, държави пари, наши пари. Няма нищо чудно в проституцията на тези две медии пачаври

145

Анонимен

преди 7 години

Биещият бабички..порноолигарха на СКАТ след 2 часа ще е нас.ран в предаването на Дългия!

144

Анонимен

преди 7 години

време е за президентска държава и тук писна ми от партии идват само да крадат и лъжат и когато им е кеф избора

143

Ники

преди 7 години

Аз вярвам на Васил Иванов

142

Анонимен

преди 7 години

Трябваше заглавието да ви е: Днес от 22.30 ще бъде много интересно с разкритието на Иванов в Шоуто на Слави. Визира се Валери Симеонов...усещам, че Валери вече е напълнил гащите след като излезе какъв *** е всъщност в това предаване след 2 часа.

141

Aнонимен

преди 7 години

Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България 04.05.2017 г.Пред Парламента!Ти Решаваш!

140

край

преди 7 години

Васко е борец -наивник против системата. Васе па то демокрацията и корупцията са НЕРАЗРРИВНО свързани. Закона на ИНТЕРЕСА е по-силен от Конституцията. Така функционира света бе човек. Как се купува кола с обществена поръчка Обективно - ми никак - кой даде повече ресто това е избора.

139

Анонимен

преди 7 години

Нещо необичайно?Пак ГЕРБ

138

Щерев

преди 7 години

Щур вой от сегашното "Работническо дело" (разбирай "24 часа"). По партийна поръка всички кокошки се редуват да оплюват довчерашния си колега! Защо ли?

137

Рали

преди 7 години

Турците ги търпятме 500 години сега тези предатели колко ще ги търпим? Крайно време е да вземем сопата

136

РЕЗИЛ

преди 7 години

СТАРАТА ДЪВКА ЗА КМЕТА НА НЕДЕЛИНО. ЗАЩО НЕ РАЗСЛЕДВА ПАРИТЕ И ИМОТИТЕ НА БОЙКО БОРИСОВ И ВРЪЗКИТЕ МУ С МАФИЯТА, НАРКОТИЗИТЕ, МИТНИЦИТЕ, РАЗСТРЕЛИТЕ НА ВИСАДЖИЙСКИ БОСОВЕ ПО ВРЕМЕ НА МАНДАТА МУ НА ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР. А ДАЛИ ВСИЧКО ТОВА НЕ Е МЪГЛА, ЗА НЕ СЕ КОМЕНТИРА ПРИДОБИВАНЕТО НА МАЛКАТА НА БАНКА НА КТБ, БАНКА "ВИКТОРИЯ' ОТ ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА ТИЯ ДНИ. ВАСИЛ ИВАНОВ Е *** ОТ КЛАСА, ПОРЪЧКОВ "РАЗСЛЕДВАЩ" ЖУРНАЛИСТ. ОЩЕ ЕДИН ПУДЕЛ НА БОКО ЗАЕДНО СЪС СЛАВЧО УЧИНДОЛСКИ.