10

@ 12

преди 7 години

Населението на планетата и без това е много.По-добре многолюдните нации да вземат пример от Европа и в частност Бг и да си намалят рязко раждаемостта.Цената на труда ще скочи и ще им е по-добре.А и жените им ще си отдъхнат.

9

Анонимен

преди 7 години

Прочетох първите три-четири изречения и по оправдателния тон и индиректната полуприкрита защита на амуджите веднага си помислих - това ще да е пасквил на Дойче Квичеле. Познах ли?

8

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПред "демографски чиста смърт" на нацията,предпочитам села, градове и училища, пълни с деца,пък били те българчета, сирийчета, афганчета...В крайна сметка в жилите ни тече повече ориенталска, отколкото "бяла" кръв,следствие на 1300 годишното ни смесване с всевъзможни етноси.Особено петте века османско иго.

7

до 8

преди 7 години

Раждай си, кой ти пречи.Науката и без това много е напреднала- може в скоро време и мъжете да започнете да раждате.А ние ще ви носим цветя пред родилното. :)))

6

England / Essex

преди 7 години

Толкова полит-коректен бълвоч не бях чел скоро, тези не разбраха ли, че с толерастията се свърши ?!?

5

Анонимен

преди 7 години

До една българка до 1ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ НА ЕТНИЧЕСКОТО РАЗНООБРАЗИЕ, НА ПЪЛНИТЕ С ДЕЦА ГРАДОВЕ И СЕЛА!!!Не искаме "етничеки чиста демографска катастрофа", стига фашизъм.Ще ги приемаме, ще се женим за тях, ще имаме големи семейства, ще доведем и техните роднини.Ще възродим България.

4

муркел ханъм

преди 7 години

Извода от тази статийка е че мугрантите са по-добри от местните и затова ще заменим местните с мутанти. Жените на местните не са лоши и ще останат за разплод и изнасилване за да се удовлетворяват естествените потребности на новата еврораса.

3

една българка до 1

преди 7 години

Хаха, ами ако българките предпочитат да се омъжват за американци и западноевропейци, кво правим?И, ако не предпочитат да стават фабрики за деца, кво правим?Не е ли по-добре да се дават пари мигрантите да бъдат образовани и да се учат да си контролират нагоните- и в Европа и у тях си?

2

Анонимен

преди 7 години

Продължавайте да се опитвате с *** разсъждения да оправдавате реалността. За нас е очевидно, че за имигрантите са наливат огромни пари. Само че без силна европа и слабо НАТО носатия етнос, няма да има кой да го спаси. Америка е далече, Турция вече не им е приятел и бодигард, а Иран е все по силен.

1

Анонимен

преди 7 години

Има смисъл да се дават пари, но само за интеграция на бежанците.Да учат български, да се заселват, да ходят на курсове,да се женят да българки и да имат много деца.Оградите няма да ги спрат така или иначе.