13

Никой

преди 7 години

И какво стана тяточно тези които са в Европа и приели Европейските ценности,точно тези гласуве помогнаха на новият султан ердоган!!!Да ви е честито на всички либерали и меки китки.

12

До Анонимен 11Цъ цъ цъ цъ ... господин ***, дори Хитлер не го отиска да нападне тогавашната слаба Турция, та да удари напреко през нея до петролните полета на Азербейджан и Кавказите. Ами се самоутрепа пред Сталинград, опитвайки се да стигне до там от северната страна на Черно Море. Прочетете някоя и друга книжка освен идиотиите като Под Игото и Даваш ли даваш балканджи Йово ...

11

Анонимен

преди 7 години

Меркел го удари на молби....Хахаха. Ако беше малко по-далновидна хем нямаше да му пречи да си агитира за референдума и да му стане неприятна , а и нямаше да кани мигранти.

10

Анонимен

преди 7 години

Ну, д...ли...Както меко изрази Лавров!

9

шмеркелина жоли

преди 7 години

тъй де ясно е че на нас германките ше ни го сложите четвъртит в кафевото око (т.нар. лайналното отверсие) ама преди това кремче, плюнчица, хубава дума и след това пакетче за първа помощ, игличка, конче, марлички, нема така разпасани да ни оставите като самотна кадъна на капалъчаршъ. да си имаме уважението бай ердоганец. а сега пускай бижанците че бат тиквочко че го бесят следващата дзима и трябва да има вярна войска у дома а не тея ментета псевдо чингилета.

8

Анонимен

преди 7 години

Фрау Меркел, а Фюрерът заради мекушавата ти политика, първо щеше да те натика в Заксенхаузен, а след това щеше да влезе в Турция с 2 милиона армия и да окачи Ердоган на бетонен стълб!

7

ЕРДОГАН

преди 7 години

САМО ВСЕЛЕНАТА И ТУРСКАТА ПPOCTOTИЯ СА БЕЗГРАНИЧНИ НО ЗА ПЪРВОТО НЕ Е СИГУРНО :))))))

6

Анонимен

преди 7 години

Икономиката на Турция ще дръпне рязко нагоре, заради огромните държавни поръчки за нови затвори. Трябва да са готови скоро, защото на 4-ти ноември 2019 ще бъдат използвани всичките с максималния си капацитет!Ясно е, че колкото и ударно да се строят затвори, те пак няма да стигнат. Затова е важно скоро да се проведе референдум за смъртното наказание. Няма да се гласува с бюлетини, а с влизане през врата. "За" смъртното наказание - изходната врата, "Против" - една друга врата...

5

23 санта

преди 7 години

Европейците изкопаха сами гроба си. Скоро и ще легнат в него чинно и почтенно.

4

Реджеп

преди 7 години

Точно така, ханъм, обърни и другата буза, ХРИСТИЯН демократка си все пак!Нацистка с нацистка такава!

3

23 санта

преди 7 години

Тая май се изживява като канцлер на Турция, а на практика е точно обратното. Германия ще е ядрото на бъдещия халифат. До век и всичко ще е на мястото си. Бат Реджи няма да го доживее, но внуците му несъмнено.

2

Анонимен

преди 7 години

Ами оплодиха Странджата, сега може да проблем ат и с комунист.

1

До 1

преди 7 години

Ще те изпреварят