23

Тополино

преди 7 години

САЩ са вече държава със затихващи функции. Ширеща се бедност, корупция, расово напрежение, топяща се средна класа и дървене на де кой падне. Накрая ще рухнат като Вавилонска кула, каквато де факто са си.

22

Анонимен

преди 7 години

До Armagedonбе, в Хасково нашите от десетилетия пият без проблемно уранова вода, ти за урана на томахавските си се закахърил!

21

23 санта

преди 7 години

Знаех си че Тръмпи е скрита лимонка. Сега да видим какви ще ги натвори в този регион.

20

Анонимен

преди 7 години

тръмп пуска томахавки където си поиска а пуделите на путин *** в коментарите

19

ивчо

преди 7 години

освен да изчезне корейския полуостров друго няма да постигне, че и япония ще го отнесе задочно.Дали южнокорейците са навити на тъпотиите на тоя.

18

Анонимен

преди 7 години

Путинофилите си харесваха Тръмп и даже се хвалеха че го сложили на власт. Аз им разправях че е непредвидим и опасен, а те ми цвъкаха минуси. Сега нека му берат гайлето.

17

РАВНОСМЕТКАТА

преди 7 години

В последните две седмици видяхме силата му.............И КАКВА СИЛА ПО ТОЧНО ВИДЯХМЕ .........23 ОТ 59 = 100 МИЛИОНА .........ФИРА!!!!!!!!!!! ДОБРЕ ЧЕ ГРАБЯТ ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ , ТА НЕ ИМ ПУКА!!!!

16

Анонимен

преди 7 години

тоя чикен шит явно е решил да насъска корейците да се избият един друг.

15

Тръмп

преди 7 години

"Да разлаем кучетата" Другo не можем и без туй. Бау-бау

14

Анонимен

преди 7 години

"Куче което лае, не хапе"Дебелото диктаторче: - Бау, бау, бау, джаф, джаф.

13

Armagedon

преди 7 години

До Анонимен 1. То е защото само 23 от 59-те ракетите са поразили цели.Другите са отишли на хаус или не са се взривили.Но целта не е била да унищожат а да бъдат"изхвърлени" остарели и ненужни ракети за да не се харчат пари за утилизация и за да не замърсят САЩ с обеднен уран.Това е и"подаръкът"на чичо Сам за Сирия.Обедненият уран нанася десетки пъти по големи поражения от конвенционалните оръжия и САЩ създават кохфликти по света за да могът да се очистят от старите ракети.Затова и Ц400 мълчат

12

Анонимен

преди 7 години

Б.*** кефа са празниците! Няма работа и още от обяд мога да си сипя ракийка и да си троля целия ден! Много е готино така!

11

Лаик

преди 7 години

Не, че имам претенции да разбирам от световна политика, но ми прави впечатление, че откакто Доналд Тръмп е президент на САЩ, се засилиха перченето, помпането на мускули и фукането "Кой е по-по-най". Господ да дава разум на лидерите, в чиито ръце е цялото човечество!

10

Анонимен

преди 7 години

Обама беше по-добър президент и по негово време имаше "затишие в света".Сега ще видите какво ще стане при от*кач*алката, лудата Златка, експерта по фалити и измами - бай Тромпет - холивудският *** с малка *** и големи комплекси, изразяващи се в мятане на амортизирани томахавки, за освобождаване на ново облагане с данъци на американският народ, породено от поръчките на нови томахавки!

9

****

преди 7 години

Този какво се е разлаял,малкия нали ги покани да го бомбят като им отговори,че е готов за война,те каво чакат още,втора покана ли,а и зализания тръмп нещо замлъкна,и продължават с игра на думи,това не са камиларите насреща им.

8

В

преди 7 години

До АнонименА на РОССИЯ кога

7

смЕх

преди 7 години

до % анонимник На какво се кефиш не ти ли минава през канчето, че ако поникне само една гъба без значение кой я е "посадил" със света е свършено .

6

Анонимен

преди 7 години

Ядрено разоръжаване на фащ кога?

5

Анонимен

преди 7 години

държавата на престъпниците кравария иска нова война за да закърпи съдрания си ***

4

Анонимен

преди 7 години

Томаховки летят, С400 мълчи.Що е то ?