126

Стига пропаганда

преди 7 години

Всички имате Гугъл мапс отворете и вижте как изглежда Пхенян ,и после сравнете със София столица на страна горда членка на НАТО и ЕС която прилича на среден по големина град в Индия!!!!

125

?

преди 7 години

Равенсто или йерархия трябва да има в света?

124

славянин

преди 7 години

Целият свят вече е наясно с безграничните, протъркани от употреба лъжи, наглост и агресия на ''башдемокрацията'', която сее конфликти, войни и грабежи навсякъде където стъпи!

123

Анонимен

преди 7 години

Луд умора няма и това е! Ракетата сигурно се е взривила още на установката и кой знае колко хора е избила, ама нищо - това няма да спре вожда на нацията.

122

славянин

преди 7 години

''Китайский лунный ровер не находит доказательств американских лунных посадок .A от китайского государственного информационного агентства Синьхуа подтвердил, что миссия Китая на Луну не нашела ни одного клочка доказательств того, что американцы были когда-либо там. Фотографии лунной поверхности теперь проанализированы и показали, что области, в которых американские площадки приземления и никаких признаков деятельности вообще.'' dec. 23. 2013 at 7:47 am

121

Анонимен

преди 7 години

В добавка към 167, тези които коментират САЩ,ходили ли са там?Голяма демокрация няма що;)

120

Анонимен

преди 7 години

Рас.изъм има в щатите и то много ясен.Това което гледате по Холивуд с тъмните звезди е пропаганда.За средния американец правата са по големи от тъмния.Мексиканците са техните роми.Те работят в строителството и почистването.

119

Анонимен

преди 7 години

Що не си гледате ос.аното,,Аполо", изчезнали били оригиналните записи, ха, ха, светът гледа и си умря от смях, при видът на холивудската фалшификация...така, или иначе, днес руснаците летят,а американците махат на стоп, ха, ха !П.П. Един Иран, изкара хора в космоса, американците не могат, смешнициииии !

118

до 160 от славянин

преди 7 години

Особено от ''успехите'' на България руснаците направо изпадат в колапс!

117

Анонимен

преди 7 години

Току що по новините на БНТ обявиха,че Северна Корея е имала една от най силните армии в света и,че Северна Корея била динамично развиваща се икономика с добри икономически показатели,въпреки санкциите и изолацията. Опала.. май истината взе да излиза наяве,и лъжите,че едва ли не С.Корея хората (живеели) в землянки и (умирали от глад) излезе поредната медийна измама на жидовските медии.

116

тролгеносен

преди 7 години

Тези дни ще замирише на печено кимско.

115

Анонимен

преди 7 години

А кимчо защо смята, че народът му е щастлив?

114

Диди

преди 7 години

Накратко за каквото и да е статията, стигаме до надмощието на Русия над САЩ във всички измерения. Аз и затова съжалявам руснаците. Защото изпадат в гърч от всеки успех на другите и в частност България.

113

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

...ЧЕРВЕНИЯ КОРЕЙСКИ ШО.П.АР ПЛАШИ....ХА,ХА,ХАААААААААААА....Ше вземе да си запали сам зад.ника тоя комунистически не.ка.дър.ник!

112

Смях

преди 7 години

Дончо Трънски да отвори война още на един фронт и положително ще спечели. Историята много пъти го е доказвала.

111

до 143 от славянин

преди 7 години

Идеята и потенциалните възможности на програмата на Мъск е само за изстрелване на сателити на ниска околоземна орбита и на ниска цена, нищо повече! Един фантазиращ милиардер-бизнесмен, който си мисли, че може да се опъва на големите държавни космически корпорации! Имаше и един друг милиарден - Ричард Брансън, който имаше подобни мераци, ама напоследък никакъв не се чува и вижда, явно е проумял че космически програми от фантазиращи бизнесмени няма как да се осъществят!?

110

До Станой от Ахелой

преди 7 години

Всъщност когато Гагарин се "приземява" с парашута. "Лекарят който го преглежда възкликва: Но вие сте сякаш не сте летели въобще!" На което Гагарин отговаря: " А възможно е и да не съм летял . . ."Всъщност за него е било болезнено да го разхождат като мечка да го гледат и да лъже хората и се пропива. Наробно го пращат да изпитва стар самолет със стари двигатели което отй отказва, но командира му се качва с него в самолета. И двамата загиват "геройски".

109

Анонимен

преди 7 години

Станойчо, до кога, ще ни натрапваш,,гениалните" си мисли по два пъти ( вярвай и един път е много ), или паркинсона напредна много и тремора вече е непреодолим ?

108

все знали

преди 7 години

А Гагарин не летал. Все было ловушка.

107

Марс

преди 7 години

НАСА пак ще изцоца данъкоплатците и ще направи филм за кацането както за луната.