17

Анонимен

преди 7 години

"Бас хващам че 2/3 от тия ракети са бутафорни макети"------------------------Но влекачите под тях няма как да са бутафорни. Ти само гумата на това 8-осно чудовище не можеш нито да купиш нито да произведеш.

16

do C

преди 7 години

щото още от преди 10 години и повече кореа плашат сащ че ще ги изтрият от лицето на земята ,също като иран плаши израел.но и двете ще гризнат дървото колективно.

15

Щ

преди 7 години

До анонимния .Ще копаш .. копаеш по точно царевица един ред 12 километра дължина и при това напълно безплатно както вие се изразявате фрее оф такс.

14

nena

преди 7 години

Тия ли балистични ракети дето падат на 20 метра от площадката за изстрелване? Всички знаем колко са успешни балистичните опити на корейския Шиши.***!

13

до :) :)

преди 7 години

Ами точно съм написал сирене а не стъкло!!!! :)))))

12

Народна Милиция

преди 7 години

Анонимен ще караш царевица в белене а двама гарда от заир ще те охраняват.тъй да знайш. И твой приятелчета хамери ще ти помагат в земеделската 24/7 работа.

11

с

преди 7 години

До АнонименА защо едни могат да притежават и да създават,а корейците не?

10

:) :)

преди 7 години

до А или там Бсещаш ли се къде се намира Ю Корея, за какво сирене ми говориш, ако е било толкова лесно няма вече 60 години Корея да е разделена.....

9

669

преди 7 години

не си спомням но мисля още при рейгън е бил готов да изравни северните комуни със земята но президента на южна корея не се съгласил.

8

anonym

преди 7 години

До Народна Милицияне знам за хамерика, ама хъветският хъюз отдавна умря ХАХАХАХАХХАА

7

Анонимен

преди 7 години

Едни и същи у роди викат "смърт на америка" и същите твърдят, че СК не заплашва никого. Те просто създават междуконтинентални ракети за мирно съревнование между народите...

6

Народна Милиция

преди 7 години

Смърт на хамерика

5

A

преди 7 години

Koгато Тръмп извади Япония от оръжейното ембарго и даде старт на тази държава сама да разработва оръжие тогава ще стане страшно.А щатите могат да унищожат всяка ракета на севера още над океана преди да достигне Сащ , а през това време северна корея ще стане на швейцарско сирене.

4

Анонимен

преди 7 години

Платените руски коментаторчета нали знаят, че дори един американски или южнокорейски войник да бъде убит от севернокорейска ракета, цялата им държавичка ще стане на стъклен кратер преди Ким да пръдне. Тръмп ако утре не е на кеф хиляда ядрени бойни глави ще превърнат Северна Корея в история.

3

Цола Драгойчева

преди 7 години

Парада се нарича " Игрите на глада"

2

1914

преди 7 години

До АнонименИмат да:)

1

факт

преди 7 години

Всяка суверенна страна трябва да засили армията си в света има агресор готов на всичко,през изминалите 20 години тази страна терорист нападна и ограби няколко арабски страни и посея смърт и разруха в много други,света трябва да се обедини срещу заразното зло САЩ,ако иска да оцелее....