48

Анонимен

преди 7 години

Време е да започнат кръстоносните походи, Бог и България над всичко

47

До 28

преди 7 години

Ами по умни са явно и вярват в науката която не може да обясни как се запалва огъня !!!!

46

Анонимен

преди 7 години

Някой от тези, които са ми сложили минуси може ли да ми обясни с какво например християнството е по-добро от мюсюлманството или от будизма например.Нeнавиждам всички религии, защото заради тях се водят войни и умират хора, пролива се невинна кръв.А всички хора биха могли да съжителствата мирно в Света, ако ги нямаше тези измислени глупости, от които някои хитреци правят пари.

45

Кака СиСи патриота

преди 7 години

Банда долнопробни измамници лъжат ни вече 2017 години,а вие се сърдите на другите измамници,че ни яхат само някакви си 27!хохо

44

Анонимен

преди 7 години

Не разбирам, как може човек претендиращ да е образован и интелигентен да вярва на подобни попски глупости.И това да се говори като нещо нормално от телевизии, уважавани хора ...

43

Ристу

преди 7 години

До 55: Християнството е възникнало като секта на Юдеизма. Затова има доста прилики между двете религии.

42

Анонимен

преди 7 години

Това ми прилича на някакъв сатанински ритуал за баламурници.Науката е светлина, религията е средновековна тъмнина, удобна за манипулиране на неграмотни наивници.

41

Анонимен

преди 7 години

Йерусалим ?Не знаех че българската православна църква вече е юдейска.Ами тогава да заменим църквите със синагоги.

40

Объркан

преди 7 години

Чиста ирония,смешка как така хем живеят в еврейска страна и с араби,хем за християнство и празник?

39

Анонимен

преди 7 години

Религията процъфтява там където има невежество.Отнася се за всички религии.

38

Анонимен

преди 7 години

и тези умряха за религията24 души загинаха при атентат близо до АлепоЦелта на атаката са били евакуиращи се цивилни

37

до Ристу

преди 7 години

Според християнството всеки ще бъде съден за делата и животът си.Господ ще отсъди и въздаде справедливост,възмездие или награда.Също така може да чете мислите.Моментално ще разбере,че разкаянието е престорено:)Така че не разчитай на последните няколко минути за да бъдеш добър.

36

Анонимен

преди 7 години

тези с експлозивите на пояса са супер прооостино и тези вярващи в тази измама са тръгнали натам

35

Анонимен

преди 7 години

"Използва се бял фосфор, който се самозапалва при контакт с кислорода от въздуха."....Ама Ристьо....Ти си Бог. В някое по-нецивилизовано общество като българското би бил шаман.

34

Ристу

преди 7 години

Ако един човек цял живот изнасилва и убива млади момичета и момчета, но 10 мин преди да умре приеме Иисус Христос като свой спасител и се разкае за греховете си, то според Християнството този човек ще иде в Рая. Това справедливо ли е според вас?

33

хюго бос

преди 7 години

Надявам се да бъде от Божи гроб, а не както преди се изагаха от Румъния, от майната си и откъде ли не

32

Анонимен

преди 7 години

Самата вяра е изкривена до неузнаваемост. Вместо да вярваш в проповедите и да спазваш правила, морал, поведение и т.н. тя е извратена до вярване в чудеса на възкрвсения , плачещи икони и разни огньове и дотам. Демек вервайте че Бог съществува и си грешетв нормално. Важното е да вервате а не да спазвате. Бройката на верващите е важна.

31

Ристу

преди 7 години

До 24: Нормалните хора нямат нужда от бог, за да бъдат добри и да знаят кое е добро и кое зло. Ако ти не извърваш престъпления, само защото те е страх, че бог ще те накаже, то ти не си морален човек.

30

Анонимен

преди 7 години

До РистуИма много начини,но не това е важното,важното е да си спазим християнската традиция.Ние сме длъжни да имаме респект към Християнството,защото то ни е спасило през вековете и е запазило българската книжнина,език,култура.Белият фосфор се съдържа в костите и ако някое погребение е на ниско,може да се наблюдава след време реакция,получена от взаимодействието на белия фосфор с кислорода.

29

varg

преди 7 години

Това е лъжа.Има ли огън,които не изгаря има ли вода,която не удавя,има ли вятър които не духа ?