21

Анонимен

преди 7 години

В България нещата са толкова рухнали от "управлението" на Банкянското недоразумение, толкива е прогнила държавата от корупция и шуробаджаначество, че живота на обикновения човек е стотинки. Кой както може краде и лъже, граби народа но и той си кюти. Онзи от Пловдив уби трима и получи 4 години. Тате ще плати и до 2 ще е освободен. Пълно с млади перковци, синчета на т.н.бизнесмени, които знаят, че тате с парите си ще ги оправи. Тази жена има деца, дано да са мъже за да хванат това богаташче и му

20

Шоп

преди 7 години

Не може в 21 век един шляещ се пешеходец да е с предимство пред 30 човека, бързащи за работа с колите си.

19

историята продължава

преди 7 години

От димитров и червенков,през живков и м.спасов та до днес все комунисти и техните наследници трепят българите,а вие се гордеете с тях,обикновени престъпници. Да са ви честити.

18

Анонимен

преди 7 години

До до 19Само че в Европа "зебрите" не се слагат под път и над път и никъде не можеш да видиш зебра насред скоростна отсечка илк булевард с две платна. Тука се слагат зебри на места, където заради един пешеходец трябва да спрат 20 автомо била и да бълват птрови.

17

Анонимен

преди 7 години

До 22Напиши в гугъл " ВКС пешеходна пътека" и си припомни кой какво е решил. Не ви ли писна да разпространявате лъжи?

16

до 19

преди 7 години

Точно ГЕРБ прокараха поправката, защото не е тайна за никой, че основната част от избирателите им са именно автоталибаните. Така да се каже за да им угодят. А относно това, колко ГЕРБ са Граждани и колко Европейски, ще ти кажа, че в ЕВРОПА, ако не спреш на Пешеходна пътека, глобата е огромна и ти отнемат книжката за 2 до 5 години. Ако пък недай си Боже да убиеш човек на Пешеходна пътека ще изгниеш в затвора.Но тук е друга територия, управлявана от един самовлюбен ***.

15

Анонимен

преди 7 години

До 5ГЕРБ не са приемали подобна глупост. Върховния съд го реши това (до колкото помня 2-*** съдии бяха против). Надявам се правиш разлика между пария и върховен съд

14

обективно

преди 7 години

Грешка ли е до 15 год. или до 150 реални години затвор?18 годишен кара спортен автомобил, което означава разход 18 л. на 100 км. или е наше синче и ще се отърве или кара барака.

13

Анонимен

преди 7 години

По-голямо наказание заслужава този, който е дал спортен автомобил на 18 годишен ученик с току-що взета книжка да го управлява през нощта без надзор!

12

снайпера

преди 7 години

И ти имаш пара ***, ай не се прай на бедна

11

Анонимен

преди 7 години

3 години ще му дадат, защото е първо провинение, ще направи пълни самопризнания и ще ги намалят на 2.

10

Анонимен

преди 7 години

Много ми е чудно защо се обръщат към него с младежа, абитурента и тн, а не му казват ***, *** и тн?

9

Анонимен

преди 7 години

той е управлявал спортния си автомобил............Опитал да намери сервиз, в който да поправи щетите...............на 18 години - спортен автомобил? е,тати ще оправи щетите,като го изпрати спешно в чужбина,до като се решат,каква мярка за заддържане да му поставят.

8

Анонимен

преди 7 години

Който е ходил малко по света, знае че навсякъде хората задължително намаляват преди пешеходна пътека, дори спират, дори и да няма хора наоколо. Не изпитват тръпката от 5 спестени секунди да премине човека и връхлитането със 120, ама..

7

да

преди 7 години

Поредното доказателство,че българите са страхливци,вечно бягат и се крият. СТРАХЛИВЦИ!!!!!

6

Анонимен

преди 7 години

Неспирането на пешеходна пътека според мен трябва да отиде в графа "умишлено убийство", и то с утежняващи вината обстоятелства! Нека не допускаме поредната условна присъда! Ами ако утре не дай си Боже се случи с ваш роднина?

5

Анонимен

преди 7 години

Ами нали ГЕРБ приеха поправка в Закона за движение по пътищата, според която пешеходецът си е виновен дори да бъде сгазен на пешеходна пътека.Това го няма никъде в света.

4

Анонимен

преди 7 години

Обществото ще следи този случай. И ако И ТОЗИ ПЪТ няма справедливи накразния, ще стане страшно. Търпеливи сме но не и глупави.

3

Толерастия

преди 7 години

Добре, че е тати, ама да дава по-малко пари, защото влизат направо в ноздрите тии...

2

Анонимен

преди 7 години

Спортен автомобил ......на 18, баровско синче значи. Ще плаща тате да го вади, ще захлебят прокурори и съдии, ще повишават стандарта си.