30

ФАНТАЗЬОРИ

преди 7 години

НА ЖЪЛТУРКИТЕ ИМ Е БЕДНА ФАНТАЗИЯТА ЧЕ ОЩЕ ДОКАТО ИЗСТРЕЛЯТ ЯДРЕНИТЕ СИ РАКЕТИ ЩЕ БЪДАТ УНИЩОЖЕНИ ПРЕДИ ДА ДОСТИГНАТ ТЕРИТОРИЯТА НА САЩ ,А СЛЕД ТОВА СЕВЕРНА КОРЕЯ ЩЕ БЪДЕ СРИНАТА СЪС ЗЕМЯТА !

29

Наблюдателен

преди 7 години

Хахахахахаха, на снимката е показана ракета с Южнокорейското знаме :-)

28

До 36

преди 7 години

Да познаем ли? Ти вярваш само на руски и севернокорейски медии?

27

Анонимен

преди 7 години

Снимката е на Ройтерс.Ясно е колко може да се вярва на тази еврейско-краварска агенция!

26

Анонимен

преди 7 години

Всички диктатори се учат от Вофка да ппоказват мускули по парадите. но с изключение на руските слуги никой не им вярва. нормалните хора знаят, че това са бутафории с цел сплашване на "враговете" и повдигане на духа на крепостинците.

25

Анонимен

преди 7 години

Тия да не пазаруват от Южна Корея 😄

24

здравейте

преди 7 години

Поне не им липсва смелост.....пък и те няма какво да губят а,капитализтите им е мил животецът алчен.Пък за свалянето на балистични ракети...Русия има такава мощ че,на нейна територия да ги активира и взриви....то цялата алчна земя ще усети ядрената зима ....дано всеки се слуша в разумът си....едните алчни капиталисти а,корейците сиромаси непукисти....

23

Анонимен

преди 7 години

всички на бой срещу световния престъпник сащ

22

Анонимен

преди 7 години

До ПотресенКакви журналисти? Къде?..

21

Анонимен

преди 7 години

Кравите,кво ги чака,това не ви е виетнам

20

Анонимен

преди 7 години

До ivan, а и други по-горе - "А защо снимката е на ракети от Южна Корея?"Ай ся пък! Кой ти гледа байраците, особено пък защитниците на СК! Казано им е: "СК показва ракетите си на САЩ" и троленето започва! Създава се пичитление за масова ненавист и САЩ и неописуем възторг от СК и другаря КИМ.

19

Yv

преди 7 години

Видяхме иджис как работи на доналд кук в черно море :DТака изплаших руснаците че половината персонал на есминеца напусна xD

18

СатаНАТО™

преди 7 години

Тръмп ще демонстрира как THAAD и Иджис свалят междуконтинентални балистични ракети, за да си правят сметката *** и Китай. Малкия свинчо няма полезен ход - ако изстреля ракета, значи сам си проси боя.Ако не изстреля, значи го е шубе и акциите му падат, а на САЩ се вдигат до небето.

17

СатаНАТО™

преди 7 години

До TheDudeТъкмо се чудех откъде СК има триосни камиони...Чак сега се загледах, че хората са облечени прекалено шарено за комунистическа държава и знаменцата са на ЮК.

16

TheDude

преди 7 години

1.Снимката е от Южна Корея, а става въпрос за военен парад в Северна Корея все пак2.Харесва ми, че всеки тук е експерт по международни политически отношенияа -а аз си мислех, че всички читави хора са напуснали вече страната3.Весели празници българи

15

супер

преди 7 години

Ей това на снимката ще бъде навряно в *** на малкото слънце другаря Ким

14

Анонимен

преди 7 години

Много ми е смешно как веднага Северна Корея извади жертвената карта :) от години все унищожава САЩ :) сега когато ония най после им обърнаха внимание Северна Корея се прави на невинна жертва :)

13

бг

преди 7 години

Ще бъде жалко човечеството да изгуби примера за комунизъм в най-чист вид. Премахнал ли ги ще започнат да украсяват и възвеличават както у нас татовото време.А така е видно -искш комунизъм-вот тебя комунизъм.

12

Анонимен

преди 7 години

До 36Кой заплашва САЩ с ядрен удар? Северна Корея или някой друг? От години пискат как щели да унищожат САЩ и сега когато САЩ им обърнаха внимание почнахте всиките да ревете. Я у леву бе шмиргел.

11

Дедо ви

преди 7 години

В 2001 САЩ нахлуха в Афганистан, в 2003 нахлуха в Ирак! От тогава хвърлят Баща си, Майка си и...нищо! Ако ще и Дедовия си да хвърлят, все тая! Нищо не научиха от Корейската и Виетнамската война! Повтарят едни и същи грешки!