109

шшш

преди 7 години

Жалко и смешно, а аз гласувах за т.н. патриоти.

108

Манолски

преди 7 години

да ни е честито новото правителство...... хубаво или лошо - бъдещето ще покаже, щом такава е била волята на народа! Издънят ли се трудно ще седнат отново на държавната хранилка, да си правят сметката дали ще работят на ползу роду или за собствената си гуша

107

Анонимен

преди 7 години

Така е, да се чудиш как "богатите на кредити" спечелиха Студената война.

106

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 124И защо като сме толкова "умни" след 27 години живеем все по-зле, и сме най-бедни в ЕС?

105

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 114Дълбоко провинциална държава, с дребни хора и нескопосани политици..така си мислиш, че българина е нещо по-розлично от германеца, британеца, хамериканеца. аз съм на обратното мнение - българина, благодарение на инерцията от социализма, е доста по-умен от "богатият на кредити" западняк. а това, че е по-умен, говори факта, че българинае индивидуалист и стадното оФче чувство му е по-слабо развито. Затова все още "ценностите" не успяват да разрушат всичко, вече 28 години

104

Анонимен

преди 7 години

Българския народ си заслужава съдбата!Доказа го категорично на изборите като масово гласува за герп и бсп.Който казва че хората са бедни болни и нещастни лъже, българина е доволен от управлението и живота защото двете партии за които той гласува го управляват вече 16 години!Така че тези които искат промяна ,борба с корупция олигарси и картели е време да напуснат държавата и да не се връщат никога!!

103

интересно

преди 7 години

От тази статия разбрах, че са ни хубави магистралите и се изненадах. Интересно как изглеждат лошите? Да речем в Северна корея

102

Виктор

преди 7 години

Сигурно половината от 21 страници е в картинки - България на 3 морета :D

101

Българин до 114

преди 7 години

Нали това се опитвам да кажа, че трябва да си търсим правата! Няма значение какво е било, нека започнем от този момент! Да изискване да си изпълняват предизборната програми и обещания!Ние тук които пишем не сме ли от гражданското общество, не трябва ли тук да обсъждаме какво да правим, вместо само да си говорим празни приказки?

100

Анонимен

преди 7 години

Вчера Татяна Дончева, чийто политически възгледи не споделям, го каза в прав текст: каквото си посяхте - това ще жънете! Толкова за този объркан, безпросветен народ, който разбира промяната като билет от лотарията, който никога няма да дойде.

99

Анонимен

преди 7 години

А, да, освен това на българина задължително трябва да му намериш работа.Да се учи, да се доказва, да гради име - това много сложно.Трябва работа за всички, че по-лесно.

98

Българин

преди 7 години

Какво съм ти ясен бе Мишо, къде видя че съм пристрастен за Герб и че казвам още може? Ти във час ли си изобщо или влизаш да коментираш понеже нямаш работа?

97

Среден пръст

преди 7 години

Бойко ни разказва за положението при съседите. Значи при тях е настабилно, а при нас стабилно. Да можем да се съхласим с него, но с едно допълнение. В медицината има танова понятие "СТАБИЛНО ТЕЖКО СЪСТОЯННИЕ, ПАЦИЕНТА НЕ Е МЪРТЪВ, А Е В ПРИНУДИТЕЛНА КОМА". Та Боко и у нас положението е стабилно.

96

Анонимен

преди 7 години

Какво му трябва на българина - панелка, ракийка, хлебец, сиренце, някоя сгодна женица и някой простоват лидер, който да му обяснява колко е велик и как всички други нации треперят пред неговият гений. Дълбоко провинциална държава, с дребни хора и нескопосани политици.

95

Анонимен

преди 7 години

И кой е тоя дето са го избрали и си е изпълнил обещанията? Овчия манталитет е страшна работа! С вот нищо няма са се промени, трябва по площадите, но понеже няма алтернатива отгоре, а гражданско общество в България е научна фантастика, никой не излиза да протестира. Щом има народ, който не излиза на протест, докато не го агитират някакви чучела като Слави, какво да говорим повече?

94

Призив

преди 7 години

На 04.05.2017 година във всички хипермаркети в страната ще пуснат дръвца за гризане.Всички отговорни червени русофили, нека да се съберем на опашка на 04.05.2017 г. и да се запасим с дръвца за гризане за още много много години, защото ще ни трябват!

93

haha

преди 7 години

Нов бardak със стари к***и!!

92

Анонимен

преди 7 години

И на Марс се живее по-добре защото няма патриоти и ГЕРБ.

91

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРИЯ БИЛА НАД ВСИЧКО...ТАКОВА БЕЗМЕРНО ЛИЦЕМЕРИЕ ! ЗАТОВА ЛИ БЪЛГАРИЯ Е НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ПО ЖИЗНЕН СТАНДАРТ В ЕВРОПА,И АЛБАНИЯ И МАКЕДОНИЯ НИ МИНАХА ПО МИНИМАЛНА РАБ.ЗАПЛАТА И ПО МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА РУМЪНИЯ, ЗАЩОТО САМО КАТО ЧЕТА ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ИМ ПОКАЗАТЕЛИ КЪДЕ ХВРЪКНАХА НАД НАС...27 Г. НИ ЛЪЖАТ И СЕ БИЯТ В ГЪРДИТЕ КАКВО БИЛИ НАПРАВИЛИ...НО ЗЛОБАТА СЕ ТРУПА ЗАЩОТО 80% ОТ НАРОДА БЕДСТВА,МИЗЕРСТВА А ТИЯ НАГЛЕЦИ СИ ЖИВЕЯТ В РАЯ И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ЛЪЖАТ И КРАДАТ.

90

Жоро

преди 7 години

Най накрая Патриоти във властта. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ.